באפי......

../images/Emo32.gif באפי......

מי ראה באפי היום??? וואי, פרק ממש ממש מצויין!!!! אין מה להגיד, לקראת סוף העונה כל פרק יותר טוב מהקודם לו!! וילו ממש הפחידה אותי!! היא ממש התדרדרה עכדיו.. מה שהיא עשתה לוורן, god!!!! ולמי אכפת שטרה מתה? שתמות.... סתם אחת... סתם נתקעה בסדרה...... ומה לעזאזל קורה עם ספייק?? שיקלוט כבר שהוא מאוהב בבאפי, וזה לא השבב!!!

GoLd FlOwEr

New member
ממממההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

לא אכפת לך שטארה מתה
הכל טוב איתך
טארה המסכנה
כל כך הייתי עצובה שהיא מתה..
ווליו
איך היא מהממת עם עיינים שחורות
ולמה לפתוח על זה הודעה חדשה
זה פורום "24" וחבל לפתוח סתם הודעות שלא קשורות לפורום

rds15

New member
איך לא אכפת לך מזה שטרה מתה?

זה כל כך עצוב, זה ממש הרס את הסדרה, מהעונה השישית באפי רק מדרדרת

סליחה אבל מהעונה הרבעית..

היא מדרדרת והסדרה עכשיו תייהיה הרבה יותר טובה כשטארה מתה. יש!!!!!!! אני כל כך שמח שהיא מתה זה כל כך משמח!!!!!!! עכשיו רק צריך לראות את אניה נהרגת או יותר טוב מזה את דון נהרגת וגם את ספייק משופד ואז הסדרה תחזור להיות טובה!!! אז זה כנראה לא יקרה ואני צריך לחזור לחלום

De fire

New member
הרשה לי לחלוק עליך. העונה החמישית

היתה אחת הטובות ביותר.

IDOffryn

New member
בכלל ראית את הסדרה??

מלא לא לאהוב את טארה.. לא את דון אבל לרצוח את אניה?????????????????????????????????????????? אולי תרצה גם להרוג את ווילו המושלמת וזהו?? והסדרה באמת לא יותר טובה מעכשיו שטארה מתה. כי העונה ה7 היא העונה הכי פחות טובה. למרות שזה לא קשור למוות של טארה..

ראיתי ראיתי...

איך אתה יודע שאני רוצה לרצוח את כולן? וחוץ מזה אניה סתם פוסטמה והיא כל כך מיותרת בסדרה. ובכלל לא אכפת לה מהחברים היא סתם נודניקית כזאתי עם המשפטים הכי מרגיזים והכי לא אכפתיםפ שיש!!! שלא נדבר על הלסביות! מה קרה פתאום ווילו היא לסבית אה? מה קרה? היא גילתה את הלסביות שבה? בולשיט!!!!!!!!!!!!!1 היא הייתה פשוט מאושרת עם אוז וחבל שבתור זאב הוא לא הספיק לרצוח את טארה המיותרת. ווילו חזקה בץור מכשפה גם בלי טארה, זנדר מספיק חזק כדי להיות דמות מרכזית, באפי... נו באמת וג'יילס נהדר! טארה סתם עלובה. ודון הנודניקית כל הזמן באפי משעמם לי, באפי תבלי איתי וכו'... היא לא מבינה שתפקידה להציל את העולם והרוג ערפדים כל לילה??? אין לה זמן לאחות הקטנה והנודניקית הזאת!!! ווילו לא כל כך מושלמת. במיוחד לא עם ה "דוני" המרגיז הזה.

De fire

New member
נורא מוזר לי לשמוע את זה ממישהו

שמעיד על עצמו שהוא אוהב באפי.. עם כל הכבוד לסת' גרין, הטוויסט על המיניות של וילו והכנסה של טארה לסדרה היתה אחת ההחלטות הטובות של ג'וס בעונה הרביעית. טארה הוסיפה נפח והיתה דמות מצויינת והרבה רגעים מצויינים, מלבד יכולות המשחק (אה, והשירה) הנפלאות שלה. לגבי אניה, הגאוניות של הדמות שלה היא בזה שהיא מתנהגת מה שהיא. היא מדגישה הרבה פעמים את הצביעות או חוסר הכנות בחברה. ניתן לדמות אותה לילד קטן, שעוד לא למד על "העולם האמיתי" ואומר מה שהוא חושב ומרגיש באמת, בלי שום התחשבות במה פוליטיקלי קורקט ומה לא, מה מקובל ומה לא. איך אפשר לשכוח את המונולוג המדהים שלה בפרק "הגופה" כשהיא היחידה שבעצם אמרה את מה שכולם הרגישו. מאוד חבל לי שאתה מרגיש שאלה דמויות מיותרות.. ההסכמה היחידה שלי איתך היא לגבי דון, וכך גם חשבו התסריטאים ולכן קיצצו לה משמעותית את השורות בסוף השישית ובעיקר בשביעית (זה לא נחשב ממש ספויילר..)

היו הורגים אותה וזהו.

ואגב כל מה שכתבת על אניה וטארה זה מה שעושה את התוכנית לנפילה. ומי זה סת' גרין?

De fire

New member
שוב, חבל לי שאתה לא רואה מעבר לעומק

של אקשן והריגת ערפדים. באפי היא הרבה יותר מזה. סת' גרין אגב, הוא אוז.

אני מבין אותך...

אני מבין שהסדרה מנסה להעביר לא רק אקשן והריגת ערפדים אבל מה לעשות שבעונות האלה (רביעית, חמישית, שישית ושביעית) זה פשוט לא הולך לה. היא פשוט לא טובה בזה לעומת סדרות אחרות. תאמין לי שבעונות הראשונות זה כל כך עניין אותי אבל פתאום כל פעם קטע כזה פשוט מ-ש-ע-מ-ם!!!

cj20

New member
תגיד אלמוג, מכיוון שאתה כ"כ שרוף

על סמולוויל אולי אתה יכול להגיד לי, לקס בסדרה הוא לא בגיל של קלארק ולנה, נכון? אז למה הוא מסתובב איתם כל הזמן? ועוד שאלה - הייתה באמת לנה כשסופרמן היה צעיר, בקומיקס כאילו? ד"א - קלארק ממש שווה! יותר מכריסטופר ריב!

De fire

New member
לא אהבת את הרעה של עונה 5 (גלורי)?

לדעתי היא היתה "Big bad" הכי טובה בכל העונות (למעט השביעית שלא ראיתי. הטרויקה בעונה 6 ממש עלובים..) ויחד עם סוויט מהמיוזיקל היא הרעה שהכי אהבתי. הששקנית היתה אדירה.. לדעתי עונה 5 היתה ממש טובה.. וה"בינוניות" של עונות 4+6 (שוב, את 7 לא ראיתי אבל שמעתי שהיא דווקא טובה) היא לאו דווקא בגלל אניה וטארה

IDOffryn

New member
הבעיה..

שאתה לא מבין שדמיות התבגרו!!! זה לא מה שהיה בתיכון.. הסדרה נאלצה גם היא להתבגר.. זה פגם בה? בכלל לא!! ואניה היא דמות כל כך מצוינת! איך בכלל אפשר להגיד שהיא מיותרת?? אני לא מסוגל לדמיין את העונות האחרונות בלעדייה.. והקטע שווילו יוצאת מהארון היה כזה לא צפוי והיא וטארה ספקו את הרגעים הכי רומנטים בסדרה. והיה חסר אקשן?? עונה 5 ו6 הייו מותחות רצח! ובעונה 4 היו פרקים כל כך מצויינים!! וגם שום דבר לא צפוי בסדרה הזאת.. וגם קח לדוגמא את סמולוויל כמעט כל העונה הראשונה זה דברים שקרו בעקבות הנפילה של המטוארים ומתישהו זה פשוט לא מעניין!!! וכל פרק משהו קורה.. קלארק מציל.. וזה גם לא באיכות כמו לוויס וקלארק... אבל בגלל שלא עכבתי אחרי הסדרה אז אני לא יודע מה קורה בהמשך אז אולי זה השתפר..

אז הדמויות התבגרו.... ../images/Emo58.gif

אבל הם עושים את זה בצורה הכי לא מעניינת שיש!!! זה כל כך רע!!! סמולוויל מאוד מעניין והכל משתנה בעקבות המטאוים בעונות האחרות לעומת באפי שכל פרק ספייק הדביל אומר כמה הוא אוהב אותה, הם בועטים אחד בשני ואז עושים סקס! כמה דבילי זה יכול להיות??? וחוץ מזה הכל סובב באפי!! רק באפי הורגת אותו, רק באפי עצובה ממנו ורק באפי עושה סקס טיפשי בסתר עם ערפד יותר אידיוט מהסדרה "בארני"! כל התירוצים המרגיזים שלו פשוט מעלים את הפיוזים ולמה לעזאזל הוא חשב שהוא מוזמן לחתונה? מי בכלל רוצה אותו שם?

De fire

New member
אם זה מה שאתה חושב אתה פשוט מפספס

את כל הפואנטה שהכותבים ניסו ליצור. "שכל פרק ספייק הדביל אומר כמה הוא אוהב אותה, הם בועטים אחד בשני ואז עושים סקס! כמה דבילי זה יכול להיות??? וחוץ מזה הכל סובב באפי!! רק באפי הורגת אותו, רק באפי עצובה ממנו ורק באפי עושה סקס טיפשי בסתר עם ערפד" ??? מאיפה אתה מביא את השטויות האלה? זה כמו להגיד ש"מה הקטע ב-"24"? כל פרק מישהו מת שם וכל פרק נגמר בשעה עגולה שזה משעמם"..

cj20

New member
../images/Emo32.gif (כמה ../images/Emo32.gif בעמוד 1 ../images/Emo4.gif)ל../images/Emo32.gif

מי עוד לא סובל את הפרסומת של אסקייפ כשנתקע לבחור הזה המקל בתחת? זה כזה דוחה! אני לא מסוגלת לראות אותה! כל פעם שיש אותה אני צריכה להחליף ערוץ או לכסות ת'עיניים, גועל נפש!

מאור 87

New member
../images/Emo6.gifיש כל כך הרבה פרסומות מטומטמות..

שכדאי שלא נתחיל לספור אותן..
אבל אם יש פרסומת שאני אוהב היא זו עם הילדה המקסימה שאומרת: "אמא, תלעסי בפה סגור, השכנים שומעים"

Jason2

New member
הפרסומת הזאת נפסלה

כך שלא תצטרכי לסבול אותה יותר.

למעלה