א מ י ת י

טלטוולל

New member
בנות/בנים מי שזה לא יהיה תחיו אותו

חייבים להחיות את הפורום הזה ! ומה על לי ואביב? מה נסגר
? +

שירוש7

New member
חבר'ס הפורום יבש אז משחק קטן

טוב אין לי מושג מי צריך לפתוח תפינה אבל בנתיים אני שמה תמונה מה הראל אומר

simhit

New member
צודקתת!!! ../images/Emo214.gif

את צודקתת צריך להחיותת את הפורוםם!!! ובקשר ללי ואביב לי אישית אין מושג אבל אני מקווה שהן יחזרו מהרררר אני ינסה לשלוח להן מסר ונראה מה איתן....

טלטוולל

New member
ודאיי שמההרר../images/Emo7.gif../images/Emo204.gif

אני ממש אוהב את הפורום אבל אני מגיע לידי מצב שלא בא לי להיכנס כי שום דבר לא התחדש והכל יבש תחת ! אז להתחיל להריץ פינותת סקרים לא יודעת משהוו בבקשה! מה עם ה"הראל מה אתה אומר? " כבר שבוע ככה ולא אמרו מי מנצחת ! תעזרו לפפורום ! תצילו אותו ~

simhit

New member
אל תדאגי :] נצילל אותו!!../images/Emo214.gif

שירשור יומי..אם אף אחת לא תפתח בקרוב אני יפתח או את אם את רוצה ומה הראל אומר תכף אני יפתח אחד חדש והפעםם כן יהיו תוצאות ובואי נחשובב על עוד דברים חדשים שאפשרר להוסיףף ונפתחחח!!!

../images/Emo137.gif אם לך לא יהיה כח להכנס

ולעוד אחת ועוד אחת ועוד אחת אז בסוף לא יהיו ילדות בפורום! אז כדאי שתכנסי כל יום וככה נחייה את הפורום אני מודה שגמני לא נכנסת הרבה לפורום פשוט אינלי זמן וכשאני יכולה אני נכנסת..!

אתן יודעות,../images/Emo221.gif../images/Emo57.gif

לפי הכללים של תפוז מנהל אמור לכתוב הודעה אחת ביום .. לא אכפת לי שיפספסו יום אבל הן כבר יותר משבועיים אפילו יותר לא היו פה. יאללה בנות תהיו יעילות - הצעות לפינות חדשות !! אני לוקחת את פינת התכנון השבועי ! יאאאללה כל אחת להציע פינה !!! ושתהיה חדשה !! מישהי פה מכירה את לי ואביב אישית? ז"א מחוץ לפורום,במציאות ?

סליחה ../images/Emo13.gif../images/Emo221.gif../images/Emo57.gif

באמת שכחתי איפה ראיתי את זה
רגע,זה לא בתקנון ?

אף פעם לא ראיתי את התקנון זאת אמא שלי שהאירה את תשומת ליבי [תיזכורת- אמא שלי מנהלת גם בתפוז. אפילו מנהלת מבוקשת! 3-4 פורמים]

חח באמת ? ../images/Emo221.gif../images/Emo57.gif

מגניב
הייתי שואלת איזה אבל כבר כתבת תשובה לאביב ... :]

i love skat

New member
מאמי צר לי לאכזב אותך..../images/Emo210.gif

אבל את לא המצאת את החוק הזה.. זה חוק שכל מנהל של תפוז מקבל על עצמו..מהנהלת תפוז, לא מחברי הפורום. ועוד דבר, קצת קשה לעמוד בחוק הזה...כשאין אינטרנט!! וד"א-איזה פורומים אמא שלך מנהלת?
אביב

אני יודעת שאני לא המצאתי. אני לא אהבלה../images/Emo122.gif אבל אני הבאתי אותו למודעות... האמ.. אני חושבת שבשביל הפרטיות שלי ושלה לא נפרק איזה פורומים. אולי במפגש... לא כאן...

i love skat

New member
../images/Emo32.gif א מ י ת י ../images/Emo210.gif

זאת כ ן הודעת
ואני אנצל אותה כדי להגיד לכם כמה דברים.. אז קודם כל, לא נעלמתי לשום מקום, ואני ולי עדיין המנהלות של הפורום..
מה שקרה [לפחות אצלי]..זה שלא היה לי אינטרנט כמה ימים.. ולקח זמן עד שיתקנו אותו, וזה לא היה בשיקול דעתי אם להיכנס או לא.. כי פשוט לא יכולתי. אז כל מי שחושב שנטשנו, או שהפקרנו את הפורום..כי לא כתבנו הודעה אחת לפחות ביום..טועה. אולי לא כתבנו, אבל בטוח לא הפקרנו!! זה משיקולים טכניים בלבד.. ושלא תחשבו שלא חשבתי עליכם אפילו לרגע..
ודבר שני, אני מעריכה את זה שדאגתם, ואתם באמת נשמות.. כל הכבוד שניסיתם להפעיל את הפורום!! תמשיכו כך!!
אוהבת הכיייי..
ואפ'פעם לא נוטשת.. אני ואנוכי

אביבוש../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

היה לי חסר כחול בעיניים.. כל כך התגעגעתי אליך וגם ללי (שבטח עמוסה בלימודים וחזרות). העיקר שחזרת אלינו ושהפורום יפרח.

למעלה