אתרים

14מתן

New member
חחחחחחחחחחחח אותי זה ממש הצחיק

כשקראתי את הכותרת (הכתבה עצמה ארוכה ואין לי כוח לקרוא
) קישור

ועיR

New member
ווואו!!!!!!! איזה אתר מהמם!!../images/Emo99.gif

אנשים!! האתר החדש של טליה פשוט פצצצתי
ולא בשביל משהו, אבל זה האתר הכי יפה שראיתי בחיים שלי!!
חבל על הזמן!! שווה שווה לראות!!!!

YANIVMC

New member
סתם כי בא לי

תיכנסו על האתר המצורף ותיראו מי הם הזמרים והזמרות שמכרו באמת הכי הרבה בכל העולם .

רונני2001

New member
אתר רשמי חדש נפתח בישראל../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

אתר הוקרה לאחד והיחיד, לאגדה, מייקל ג'קסון. אני יודע מה חלקכם חושבים, אני יודע מה עובר לכם בראש, אך הייתי רוצה שתדעו שהבן אדם הזה עזר לכ"כ הרבה אנשים עם המוזיקה שלו ומילות שיריו. מייקל חי בעולם אחר, בעולם טוב יותר. הוא מנסה ליצור לעצמו עולם טוב יותר בתוך ביתו - אני לא מבין מה רע בכך! כל אחד מכם היה עושה את אותו הדבר לו ניתנה לו ההזדמנות לברוח קצת מהעולם המטונף הזה. מייקל מנסה, אבל זה לא כ"כ מצליח לו, כי הוא כל הזמן מקבל מכות והאשמות מאנשים רעים ברחבי העולם. ומה שמתחיל כבדיחה תמימה הופך למרבה רגליים מכוער, שקר קטן הופך לאט לאט לאמת במוחם של אנשים שלא יודעים את האמת. הוא לא אשם שהוא מייקל גקסון ! פתחו את הלב! http://www.MichaelJackson.co.il (באתר תרגומי השירים, קליפים, כתבות [שכולן אמת!], חדשות, שירים, סרטון של מפגש מעריצי מייקל בישראל בבית החולים "שניידר", במטרה לתרום, לעזור ולהעלות חיוך קטן על פניהם של ילדים עצובים). רונן, מנהל פורום מייקל ג'קסון (270) בקהילות תפוז "Heal the world, Make it a better place For you and for me, And the entire humane race..." "רפא את העולם, עשה אותי מקום טוב טוב יותר. למענך, למעני ולמען כל המין האנושי..."

hilary duff

New member
אתר חדש על הילארי דאף

לכוכבת ליזי מקגוויר-הילארי דאף ניפתח אתר חדש... כנסו אליו בקישור.. המון תמונות,מידע,חדשות,חידונים ועוד.. -סליחה אם זה לא קשור פורום-

YANIVMC

New member
אופס

כבר מחקו את הכתבה הזו ..... ובגלל זה לא הצלחתם לראות את הכתבה אבל אני אספר לכם בקצרה . המקומות הראשונים הם : 1) אלביס פרסלי - עם מכירות של 190 מיליון אלבומים. 2) הביטלס - עם מכירות של 190 מיליון אלבומים . 3. מריה קארי- עם מכירות של יותר מ-185 מיליון אלבומים. ברשימה נימצאים גם : מייקל גקסון במקום הרביעי . מדונה במקום החמישי ......... וויטני יוסטון במקום - שכחתי איפה אבל בעשיריה . ואגב מי שאמר שסלין דיון מכרה יותר ממראיה קארי רק רציתי לומר שסלין בכלל לא בין 50 הזמרים שמכרו הכי הרבה .... אז במקום מי שאמר זאת שלא יפסיק כי אני צוחק מרוב שטויות .... חחחחחחח

InvincibleMJ

New member
וואאאוווווווווו !!!!!!

כל הכבוד לך רונן על ההשקעה ועל ההערצה של מלך הפופ, גם אני שרוף עליו !

yanivtr

New member
איזו הגזמה...

חוץ מזה שהוא קצת הרבה מאוד מזכיר לי אתר של זמרת אחרת לא שאני רומז על משהו...

ועיR

New member
כן? של מי? אני רוצה לראות גם!

ובראסמי, זה לא אתר פצץ?? זה אתר שווה ביותר! פלאש מושלם!

yanivtr

New member
לי הוא מאוד הזכיר

ועכשיו שאני מסתכל שוב, האתר של טליה ממש קופי של האתר הזה אפילו הפתיח אותו דבר...

לכל חובבי Evanescence ושיריהם->

אם כן אז כנסי לקישור הזהה http://evanisrael.vze.com ותראו מה אחרים רשמו אחר כך לכו הכי למטה לחצו על פוסט......... ורשמו בעצמכם........למען הופעה בארץ!

למעלה