אתם מכירים........

עופר 123

New member
../images/Emo32.gifאתם מכירים........

את הימים המגעילים הללו ששום דבר לא מסתדר? את המצבים הללו שפתאום 30 דברים נופלים על הראש ואפ´חד מהם הוא לא ממש סימפטי? ואתם מכירים את השילוב הקטלני של יום א´ בשבוע עם כל הדברים שלעיל, וזה עוד לפני שהדלקתי את הטלוויזיה להתעדכן על בפיגוע בנתניה? למישהי או מישהו יש עצה? שלכן/ם, משחרר קיטור אחרי לילה קשה מדי,
עופר

אני מאוד מאודדדדד מכירה...

וזאת הרגשה לא נעימה, במצב כזה זה מה שאני עושה: פשוט מדליקה את המערכת, ושמה את השירים שאני הכי אוהבת בפול ווליום. שעה שעתיים, נותנת לעצמי להירגע ולשכוח מהכל. או לוקחת את הרכב, ונוסעת נוסעת עם מוזיקה כמובן. ואז אחרי שנרגעים, הכל נראה אחרת, ויותר צלול, ואפשר לחשוב על לשנות את מה שלא היה בסדר.
אישה יפה.

אבל...../images/Emo10.gif

אבל לפתע הכל משתנה - הצבע של היום היפה הפך לכהה... השמש כבר לא זורחת מעלה ומאירה, ואכן הכל כל כך שונה, כן פתאום העולם כל מתגמד אחרי הכל השמחה שבליבנו נעצרת עם כל התראה, וכל פצצה, כל הזמן חושבים שאנו אחרי, שלמדנו להפנים, ועברנו את שלב הכאב אבל כבר אין טעם להבין כלום, פשוט שתיקה, אנשים הולכים, אנשים נולדים, והכאב חתום לנצח

ב ר נ ד ה

New member
עופר חמוד...

אני אתחיל עם
ועוד
לעידוד. עכשיו בוא ונראה מה יש לנו..
שום דבר לא מסתדר
תחשוב על כל הדברים שעשית היום...אני בטוחה שתמצא כמה שכן הסתדרו לך...וזו סיבה ראשונה לחייך
יום א´ היום
אחרי שהיה לנו סופ"ש ארוך ונפלא מלא פגישות עם חברים ועוגות גבינה...הרי לך עוד סיבה לחייך
30 דברים נפלו לך על הראש
תתנחם בעובדה שרק 30 ולא 60 ומלבד זאת, פעם חייבים לעשותם, אז תחשוב איך תרגיש מחר לאחר שתיפטר מהם...הרי לך עוד סיבה לחייך
הפיגוע בנתניה אכן עצוב וכואב מאד לכולנו
לילה קשה מדי עבר עליך
אם היית עסוק כל הלילה ואף הותשת...הרי לך סיבה לעוד 10 חיוכים....
אז איך המאזן שלך נראה עכשיו? תזכור תמיד: הסוד למאזן חיובי בחיים טמון ביכולת שלנו להסתכל תמיד על חצי הכוס המלאה.
ברנדה

למעלה