"אפטרכרט"

samata

New member
../images/Emo32.gif "אפטרכרט"

שאלה שמופנת למי שפתחו חשבון "חייל" ויש להם כ.אשראי של ישראכרט: יש לכם מושג מה המגבלה הכספית בנוגע לאפשרות "לגהץ" עם הכרטיס? כלומר - מה הסכום הכי גדול שאפשר לגהץ עליו עם כרטיס זה. תודה ושנה טובה *אם לא תהיה תשובה עד מחר בבוקר אז שכחו מזה ותנו לשרשור לשקוע.

galbarly

New member
200

לי יש ישראכארד של חייל ואני חושבת שבגיהוץ אחד אפשר עד 200. אבל אני לא סגורה על זה.

samata

New member
אין מצב

אני יודע שלחבר שלי עם חשבון "צעיר" יש מגבלה של 400, כשלעומת זה לחשבון "חייל" יש יותר הטבות והקלות - ככה שההגיון אומר שזה יותר מ-400 לבטח. בבקשה מי שלא יודע בוודאות שלא יגיב - אני צריך לדעת את זה בוודאות מוחלטת. תודה.

אמממ

אני כמעט כמעט בטוחה שאפשר לגהץ בפעם אחת עד 500 ש"ח... תבדוק באתר שלהם, צרפתי לך...

samata

New member
לא חושב...

אני מניח שהתכוונת למשפט הזה: "מסגרת אשראי למשיכת יתר בגובה של 500 ₪, עם אפשרות להגדלת המסגרת למקבלי משכורת." משיכת יתר = אוברדראפט (תקנו אותי אם אני טועה), ולא לזה אני מתכוון באפשרות לגהץ. (ואגב, המסגרת כיום היא עד למשיכת יתר של 1,000...ככה שלא נראה לי שהאתר מעודכן
).

נכון ../images/Emo13.gif

אני יודעת שלא לזה התכוונת... וכן, יודעת גם שמותר למשוך משיכת יתר עד 1000 ש"ח... אין לי מושג אם האתר מעודכן או לא, חשבתי שאולי זה יעזור
ניסיתי... כל מקרה, אם לא יודעים כאן, אולי יידעו בסדיר, ואם לא, אז תתקשר אליהם ותשאל...

samata

New member
תודה בכל מקרה

ואני פשוט מנסה לחסוך כמה שיותר זמן מחר בבוקר, כי אני צריך לדעת אם לגשת לבנקאי ולחכות בתור שעה כדי לעשות משיכה גדולה או שהמסגרת שלי מכסה (גם לשבת איתם בטלפון לוקח בדרך כלל שעה).

../images/Emo26.gif

http://www.isracard.co.il/in_card.asp?file=33.xml&cat=כרטיסים%20לשימוש%20מקומי&itemid=25&groupid=2&topcadid=1&curcat=1&prodname=אפטרכרט%20יותר&prodid=18&from=0 זה מה שרשום כאן, אבל בבנק אמרו לי 1000 ש"ח.

קישור נורמלי:

http://www.isracard.co.il/in_card.asp?file=33.xml&cat=כרטיסים%20לשימוש%20מקומי&itemid=25&groupid=2&topcadid=1&curcat=1&prodname=אפטרכרט%20יותר&prodid=18&from=0

samata

New member
שוב טעות

כתוב שם 600 ש"ח במשיכת מזומנים (מכספומט) - אני צריך לדעת בנוגע למסגרת שמאפשרת לי לגהץ. יש סבירות שהמסגרת זהה, אבל זה לא כתוב שם.

CaesaR3

New member
לגהץ עד עיסקה של 1000 בחודש

ומשיכה.. לפני שבוע משכתי קצת יותר מ3אלף אממ המגבלה במשיכה זה 4 אם אני לא טועה

samata

New member
אני מציע שנחתום פה את הדיון ../images/Emo3.gif

תודה על התשובות (הרבות מדי
) - אני אברר בכל מקרה מחר על הבוקר...אבל אם זה באמת לפי הרוב (1,000 ש"ח), אז מחר אני אצטרך גם לשבת עם הבנקאי אקסטרה זמן =\ שנה טובה.

למעלה