אסף מתגייס? :)

Musedol

New member
../images/Emo32.gif אסף מתגייס? :)

למיטב זכרוני אסף מתגייס מחר, אז... גיוס קל אסף! ושיהיה שירות משמעותי :)

Rock Bottom

New member
זה כל כך מעצבן

אתמול ממש רציתי להגיע להופעה, אבל חברים שלי קצת סתומים בקטעים האלה, ונאלצנו להעביר את הערב בפאב סתמי.
אסף, בנאדם, מקווה שהייתה אתמול הופעה מדהימה והכל. ואני יכול גם להבטיח שכשתופיעו לבד אני אגיע עם עצמי אם צריך.
אתה יודע כבר לאן אתה מתגייס?

בסדר אחי חפיף, תבוא פעם הבאה :]

אחרי שאני מסיים טירונות (בערך עוד חודשיים שלוש..) אנחנו נעשה הופעה באורך של איזה 13-15 שירים. נחלק שם גם מן אלבום של הקלטות שנקליט בזמן הטירונות שלי (כשאני לא אהיה יקליטו ת'מוזיקה וכשאחזור בסופ"שים אקליט ת'שירה). היה כיף אתמול... פחות מפעם שעברה בקולטורה, כי פשוט אנחנו לא הבאנו קהל שלנו כמעט. באו אולי 15 מאצלנו. ממש כלום. כי לא פרסמנו את זה ממש (זה היה יותר הופעה של 2 הלהקות האחרות מאשר שלנו). רוב הקהל (בערך 150 איש) היה של הלהקות האחרות. המקום היה די מלא אבל זה עדיין די מבאס לעמוד על הבמה ולשיר כשאין צעקות ואנשים שמכירים ושרים ת'שירים שלך. בקיצר היה הרבה יותר כיף כשיש אנרגיות מהקהל (פעם ראשונה אתמול שהבנתי על מה כל הלהקות מדברות כשהם אומרים שבהופעה מסויימת אתה מקבל יותר אנרגיות מהקהל והופעה אחרת לא...) אבל הייתה הופעה טובה, סאונד מפתיע לטובה והשירים ישבו טוב בלי טעויות משמעותיות (חוץ מזה שלמתופף שלנו עף המקל בשלב מסויים חח). לפחות נחשפנו לעוד אנשים חדשים (מאשדוד ומודיעין) שזה אחלה.

Rock Bottom

New member
הופה! נ"מ!

בעצם לא הופה, חיל האויר.
(חח עזוב, עברתי שלוש שנים עם לא מעט מרמור, זה החיל עם האידיאולוגיה הכי מפגרת בצבא, אבל מילא). נ"מ באמת מגניב. אני מאמין שתהנה.
קח הכל בקלות וזה.. טירונות בחורף זה לא פשוט. עברתי אחת. אבל זו חוויה. דבר הרבה עם המשפחה והחברים, זה יחזק אותך.
שיהיה המון בהצלחה, בנאדם! עדיין לא סיפרת איך הייתה ההופעה, אגב.

תודה גבר גבר (!)

(אני אשמח אם תסביר ת'קטע על האידיאולוגיה המסריחה של חיל האויר... שמעתי שזה דווקא החיל עם התנאים הכי טובים שיש בצה"ל ובכלל שאנשים סבבה וכל זה....) (ולמה נ"מ מגניב... ? חחח ז'תומרת זה נשמע סבבה אבל הרבה אמרו לי שזה די הסחלה של חיל אויר) תודה :] אני מקווה פשוט שייצא לי חבר'ה טובים ושאני אסתדר איתם. כי בתכלס מזה אני הכי חושש. כי אם אתה נדפק עם חבר'ה לא משהו בבסיס סגור זה הכי קשה שיש. אבל אם אתה מסתדר עם החבר'ה זה הדבר הכי כיף שיש.

Rock Bottom

New member
אז ככה

חיל האויר, פרט לחיל המודיעין, הוא החיל היחידי שתומך בשיטה של "ככל שתישארו יותר זמן בבסיס, יותר טוב. אין צורך לצאת הביתה, כי בית זה דבר שולי ולא חשוב" ולכן מנהיגים שם משטר עלוב של חצאים. אני לא יודע איך זה עובד בנ"מ, אבל כל חיל האויר עובד לפי שיטה של חצאים (משמע - שבת בבית-שבת בבסיס). זה נוטה להשתנות ברגע קבלת סמל לשלישים (2 שבתות ברצף בבית וסוגר את השלישית). בסך הכלללל זה ממש ממש לא נורא. זה אולי לא נשמע להיט, ואתה די מודע לדברים ברגע שתשרת בבסיס סגור, אבל בכל דבר יש יתרונות וחסרונות. זה שזה החיל עם התנאים הכי טובים? לא יודע בכלל. בכל בסיס סגור יש "הפתעות" למיניהם. אז נכון, יש בריכה, יש קולנוע וכל הזיוני שכל האחרים שמספרים לך.. אבל זה לא מה שישנה. מה שבאמת משנה זה האנשים. מצידי להיות קבור בחור בצפון, או ליד הגבול בסוריה, כל עוד אני משרת עם חבר'ה סבבה. תבחר את החברים שלך בקפידה, זה באמת, אבל באמת הדבר הכי חשוב בשירות. זה לא משנה אפילו מה יהיה התפקיד שלך כל עוד האנשים שסביבך יהיו אנשים טובים. אני מצאתי כאלה במהלך ה-3 שנים שלי רק 4 אמיתיים כאלה, כי פשוט אצלנו זה היה מקום די צבוע שכל אחד דואג לתחת שלו, אתה יודע, משהו בנוסח רק החזק שורד - אז בוא נפיל את כל החברים שלנו רק בשביל לצאת גיבורים (ואתה יודע איך זה מקומות המוניים, טייסת למשל.. לפעמים יש אנשים טיפה יותר מעפנים שיעדיפו לשמוע אבי ביטר ב-6 בבוקר בהשכמות, במקום מיוז למשל
). הכי חשוב, תסתדר עם האנשים, אני סומך עליך אתה בנאדם מגניב. הם באמת ההבדל בין סתם שירות, לכיף בשירות. אתה תצליח.

תודה על המידע... :]

הבנתי שנ"מ זה 11-3 אחרי הטירונות ובשלבים מסויימים (ממש לקראת הסוף) כבר חוזרים לא מעט שבוע אחרי שבוע הבייתה. נשמע לי סביר כזה... סבבה.. מאוד מקווה שיהיה טוב :]

למעלה