אנשים יקרים!!!

מיכל just

New member
../images/Emo32.gif אנשים יקרים!!!

זהו, נגמר. החופש... מחר מתחילים הלימודים (לרובנו, לפחות) ורק רציתי לאחל בהצלחה לכולם!!!
ולהוסיף, ששנה הבאה לא יהיה לי כ"כ הרבה זמן להכנס, אז אני אפרד מכם עכשיו... היה לי ממש כיף כאן, ואתם אחלה של אנשים!! אני יכולה עכשיו גם לגלות לכם שאני לא ממש אוהבת את הקוס (למרות שיש לי כמעט את כל הדיסקים שלהם) ונשארתי כאן רק בגלל האנשים המקסימים שפה! אני מקווה שמידי פעם יצא לי להכנס... תודה על הכל, הייתם חברים מדהימים!!!
מיכל.

LightRay

New member
מיכל...

שתהיה לך ולכל שאר התלמידים שבפורום שנה טובה ופוריה!!!

m L m

New member
מיכל ../images/Emo24.gif

שתהייה לך שנה נפלאה ........

p i n g o

New member
כמה חבל ../images/Emo4.gif

באמת שחשבתי עד עכשיו מה להגיד לך.... גם אני כבר פחות "מעריץ" את הקורס, כמו רובנו כאן, אני חושב. בכל זאת אני ממש מקווה שתחזרי לבקר אותנו ולכתוב פה מדי פעם
ובכל מקרה כשיוצא הדיסק החדש (במהרה בימינו אמן) יהיה יותר על מה לדבר עליהם וכולנו נחזור להעריץ אותם בפנאטיות אז יש לך למה לצפות! מקווה שהצלחתי לשכנע איכשהוא

Torn

New member
אהמ...

את האמת אני קצת מזדהה איתך, בחיים לא חשבתי שאני אגיד את זה אבל לצערי גם אני כבר לא מחשיב אותי כמעריץ שלהם... בכל אופן אם מישהו רוצה לקנות את ההופעות שלהם בDVD או את אחד מהדיסקים כולל FNF שישלח מסר או משהו אני אמכור בשליש מחיר והמצב של כל הדיסקים מצויין. ואל תדאגו אני לא עוזב את הפורום, אולי ההערצה שלי תחזור שיצא הדיסק החדש...

Fire Bone

New member
מה קרה לכם ?!

איפה אתם ? אל תשכחו שהקורס גם לא קורעים את חברות התקליטים בלהיטים, הם לא מכונת שירים כמו זמרים רבים כיום, אלא מוכרים מוזיקה משובחת עם מילים מובחרות. זה ש-2-3 דיסקים שלהם לא הגיעו לארץ זה לא סוף העולם ובהחלט לא סוף ההערצה שלי אליהם. חבר'ה תשמרו אמונים ותחכו בסבלנות ותחיו קצת את הפורום, הוא מיובש.

p i n g o

New member
זה לא שכמה דסקים שלהם לא הגיעו לארץ

כי כל האלבומים דווקא כן הגיעו, רק דאבלין לא שווק בארץ... וזה לא העניין, אומנם אני לא חושב שהם צריכים להיות מכונת להיטים, אבל יותר משלוש שנים בלי אף דיסק חדש זה קצת מוגזם!!! ומה שהכי מעצבן, זה שלא נראה שהם ממש לחוצים מכל העניין הזה. סבבה בואו נטוס לקצה העולם לעוד מסיבת יומולדת.

למעלה