אני פה

just adiki

New member
../images/Emo32.gifאני פה../images/Emo70.gif

יו! איזה כיף להכנס אחרי שבועיים ולהסתכל על הפורום לא בחפיף אלא שממש יש זמן לקרוא ולראות את על התגובות שלכם
. סיימתי טירונות
. השבת בבסיס היתה מצויינת, אני כ"כ נהנת שם עם הבנות והכל... גם כשקשה לא צירך להגיד כלום והן ישר מבינות ותומכות. השבוע עבר מהר לא מהר... בגלל שכבר ידענו שבחמישי ההשבעה ספרנו את הזמן מה שגרם לא לעבור קצת לאט אבל בכל זאת היה שבוע חביב
. יום שני היה מטווחים שוב ועשינו את כל המצבים-עמידה, קריעה ושכיבה וגם תפעלנו מעצור. הצלחתי לפגוע עם כל הכדורים... חטפתי 5 שעות ביציאה חח ועוד 1 לשבוע הבא
. 1. הפקרת נשק- הכי בקטנה והכי לא הפקרה שיש!. (4 שעות) 2. הפקרת מחסנית- כי המפקדת שלי היתה "מאוד" ברורה. (שעה) 3. שבירת כיבוי אורות- כל החדר שלי קיבל
. (שעה) ההשבעה אתמול היתה מרגשת, אם אספיק אני אעלה תמונות מאתמול. יחד עם המשפחה גם דיקו באה והיה לי כ"כ מרגש לראות את כולם מולי בטריבונה מתרגשים יחד איתי בזמן ההשבעה. היתה לי צמרמורת כזאת בזמן שמפקדת הבה"ד קראה את הנאום וחשבתי לעצמי שלא משנה כמה קשה יהיה, הרגע הזה שווה את הכל. בזמן שצעדתי לעבר המ"מ הרגשתי את כל האברים שלי מתרוצצים בפנים חח... אגב, מרוב ההתרגשות אני בטעות "שחררתי" את המ"מ. מה שקורה זה שמצדיעים ואז היא מצדיעה בחזרה ואני פשוט הצדעתי לה ושהיא הצדיעה לי הורדתי את היד ויצא כאילו אני שחררתי אותה
. ועכשיו אני פה, ליומיים. הדבר הראשון שעשיתי שהגעתי הביתה
זה לרדת עם הכלבה למטה
, זה היה כ"כ חסר לי
. ---------------- מדהים לי לראות את הפורום ושאתם כאלה פעילים. אני מתעדכנת כל הזמן... אתמול דיקו שלחה לי הקלטה של השיר החדש והמדהים של שירי... זה כ"כ הולך לעבור חרישה אצלי, שמעתי את זה כל השעת ת"ש. אהה גם אתמול שמרתי פעם ראשונה, בעצם זה היה היום ב5 בבוקר חח... ממש לפני 12 שעות. וואו, מוזר. בכל מקרההה.... שהתעוררתי לשמירה התעדכנתי גם ששירי הגיע למקום השלישי המכובד בטקס. כל הכבוד לה!
באמת, כ"כ הרבה אמנים התחרו והיא הצליחה להתברג ככה, אני ממש גאה בה. בכל מקרה, יש לי הרבה מה לקרוא פה ולהתחיל להגיב ברצינות ורק עוד משהו אחד כי לא היה לי ממש זמן, נאג'י איזה כיף להכנס ולראות את הניק שלך לצד שלי ותגובות כחולות שלך בפורום
.

היי, אני חדש :)

שלום אני חדש פה :) אני גולש בעיקר בפורום אירוויזיון וכל פעם שיש משהו על שירי מימון אני רץ לפה, אז החלטתי להצטרף :) קוראים לי שרון כהן בן 14 , ואני מת על שירי עוד מתקופת כוכב נולד ובמיוחד מאז אירוויזיון 2005 שבה השתתפה. נעים להכיר :) נ.ב השיר החדש שלה "חלק ממך" מדהים בשתי הגרסאות, ביום אחד זה הפך לשיר הכי מושמע אצלי

drnaji

New member
אהלן שרון! בקרוב כל פורום אירו יהיה פה חחח

ברוך הבא לפורמנו הקט
נ.ב פה אין תפוזינה
חח

drnaji

New member
חח אהלן אהלן.עכשיו תדזז אותי בתפזוינה ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח ברוך הבא שרון |אהלן|

just adiki

New member
ברוך הבא שרון../images/Emo24.gif!

אני מכירה כבר את כינוייך מפורום אירו' ואני שמחה שאתה מצטרף גם לפה שנכיר יותר
. השיר "חלק ממך" אחד השירים המדהימים של שירי
.

../images/Emo210.gif עדייייי../images/Emo23.gif

שמחה שהיה בסוף כיף ומגניב
הרגת אותי 'אני שחררתי את המ"מ'
מה חשבת? שלא נתייחס לפורום כלא תהיי פה?
[
]

just adiki

New member
חחחח... ידעתי שתסתדרו פה יפה מאוד

אבל בכל זאת כיף להכנס ולראות שלא טעיתי
.

just adiki

New member
+2 מקרי שירי בצבא../images/Emo195.gif

טוב, לא בדיוק מקרי שירי גדולים חח.. אבל השם שלה עלה פעמים. באחת מהפסקות הפריסה הסתובבתי וחפשתי חברה ואז אני עוברת ליד אחד השולחנות ואני שומעת מישהי מהטירונות:"כן, הוא מוכשר והוא גם כתב אפילו לשירי מימון". התגובה שלי היתה מצחיקה. באוות רגע נעצרתי במקום, הסתכלתי עליה ואז באתי והתיישבתי לידה חחח... אבל כבר לא דברו על שירי אז שעמם לי והלכתי
. והיה שיעור עם מפקדת הקורס ודברנו על ההשפעה של המראה החיצוני ואז מישהי אמרה שיש את כל הקטע עם נינט שמאוד אהבו אותה בכוכב נולד כי היא היתה מלאה ונראתה פחות טוב ועכשיו שהיא נראת טוב אנשים כבר פחות אוהבים אותה ואז מפקדת הקורס אמרה:"נכון, נינט שנראתה פחות טוב ועמדה לצד שירי מימון היפה והרזה"... שירי פופולרית בבסיס
.

linoy7

New member
עדיקי../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

די, על הפקרת נשק קיבלת 4 שעות?!
יואו
אבל לא נורא.. שמעתי שנהנים בשעות האלה.. פשוט לא עושים כלום..
מזל טוב על סיום הטירונות!
[חברה שלי רק התחילה ביום רביעי, גם בבה"ד חינוך
] אז ממחר את קורסיסטית, הא?
שיהיה בהצלחה!
כן הא? איזה כיף זה לראות את הפורום פעיל כמו פעם.. התגעגעתי לימים האלו

just adiki

New member
זאת גם לא הפקרה!

אני אגיד לך מה היה. היה מסדר תגמולים עם הרס"פ [שאלות אח"כ]. ואני הייתי בפיזית כי יש לי פטור מריצות ארוכות... קיצר אלה שיש להם פתורים עשו מסדר אחר מאשר אלה שבלי והעלו את שתי הקבוצות לעלות לחדר להחליף לא' ואז לעלות שוב ולהחליף לב' [כמובן שיש זמן מוגבל שבטוח לא נעמוד בו] ואז הייתי בחדר ולפיזית היו זמנים אחרים. הנחתי את הנשק על המיטה כדי להתלבש והייתי לבד בחדר ואז המפקדת צעקה לצאת מהחדרים ולא עניתי ושהיא צעקה שוב אז וצאתי את הראש ואמרתי לה שאני בפיזית אז היא אומרת לי:"דווחי על הפקרת נשק" חחחח כלבה! זה ממש מרגיז שעל כזה דבר מקבלים 4 שעות ביציאה! אבל יאללה הבנתי שאת הנשק לא מורידים לא משנה מה... את המחסנית גם לא הפקרתי! היא היתה על במטווח ואז אמרתי למפקדת שלי שיש עליי מחסנית והיא לקחה אותה בעצבים ובמבט של:"למה יש עלייך מחסנית?<!!?" ואז שיצאתי מהמטווח היא קראה לי ואמרה לי שזאת הפקרת מחסנית כי נכנסתי עם מחסנית ולא יצאתי עם אחת. הכל זה בקטנות... זה מעצבן אבל אין מה לעשות... [גם בכיבוי אורות דרך אגב מפקדת נכנסה ועוד מבחוץ היא אומרת:"דווחו על כיבוי אוראות" חח היא כבר באה בהיכון]. אבל באמת נהנו. אני סדרתי את התיק באיזי, אחרי זה חברה קראה לי שנלך לישון קצת חח.. ואז אכלנו ושרנו
היה מצחיק... מה היא עושה שם? הגיעו אלינו לקורס מהנח"ל והגיעו מד"נים בסיס ומרחב ומש"קיות הו"ד.

linoy7

New member
חחחחח../images/Emo41.gif

אוקיי, זה באמת מטומטם
מה, איך אפשר להתלבש כשהנשק עלייך?
מה זה?
היא מדנ"ית מרחב
היא בצוות עם המפקד[אם אני זוכרת נכון.. קוראים לו איתי
]

drnaji

New member
עכשיו אנחנו זוג באופן רשמי ../images/Emo3.gif

כפרות עליך

מזכיר לי ש...

גם אני הפקרתי נשק בטירונות וגם אני הפקרתי מחסנית וגרוע מכך,שכחתי אותה בבית! חחח אבל למזלי המפקדת שלי כ"כ אהבה אותי שהיא לא נתנה לי שום עונש או משהו בסגנון..ממש הרגשתי שהיא עושה הפליה לטובתי כי חברה שלי קיבלה 3 שעות ביציאה על שלא ביקשה רשות לגשתלשירותים וידיד שלי קיבל גם על ששכח לשים כובע מס'פעמים....בואי נודה,מה שאני עשיתי הרבה יותר חמור חחח מה שכן לי הייתה טירונות משולבת בקורס בקבוצה של 50 חבר'ה חצי בנים חצי בנות[ככה זה הרבה יותר מעניין :)] אגב,רק בסדיר מבינים כמו פעומים וצעירים היינו... ועכשיו אחרי הטירונות,יש לך קורס מסוים?התמיינת לאנשהו לפני הצבא?

למעלה