just adiki
New member
../images/Emo32.gifאני פה../images/Emo70.gif
יו! איזה כיף להכנס אחרי שבועיים ולהסתכל על הפורום לא בחפיף אלא שממש יש זמן לקרוא ולראות את על התגובות שלכם
. סיימתי טירונות
. השבת בבסיס היתה מצויינת, אני כ"כ נהנת שם עם הבנות והכל... גם כשקשה לא צירך להגיד כלום והן ישר מבינות ותומכות. השבוע עבר מהר לא מהר... בגלל שכבר ידענו שבחמישי ההשבעה ספרנו את הזמן מה שגרם לא לעבור קצת לאט אבל בכל זאת היה שבוע חביב
. יום שני היה מטווחים שוב ועשינו את כל המצבים-עמידה, קריעה ושכיבה וגם תפעלנו מעצור. הצלחתי לפגוע עם כל הכדורים... חטפתי 5 שעות ביציאה חח ועוד 1 לשבוע הבא
. 1. הפקרת נשק- הכי בקטנה והכי לא הפקרה שיש!. (4 שעות) 2. הפקרת מחסנית- כי המפקדת שלי היתה "מאוד" ברורה. (שעה) 3. שבירת כיבוי אורות- כל החדר שלי קיבל
. (שעה) ההשבעה אתמול היתה מרגשת, אם אספיק אני אעלה תמונות מאתמול. יחד עם המשפחה גם דיקו באה והיה לי כ"כ מרגש לראות את כולם מולי בטריבונה מתרגשים יחד איתי בזמן ההשבעה. היתה לי צמרמורת כזאת בזמן שמפקדת הבה"ד קראה את הנאום וחשבתי לעצמי שלא משנה כמה קשה יהיה, הרגע הזה שווה את הכל. בזמן שצעדתי לעבר המ"מ הרגשתי את כל האברים שלי מתרוצצים בפנים חח... אגב, מרוב ההתרגשות אני בטעות "שחררתי" את המ"מ. מה שקורה זה שמצדיעים ואז היא מצדיעה בחזרה ואני פשוט הצדעתי לה ושהיא הצדיעה לי הורדתי את היד ויצא כאילו אני שחררתי אותה
. ועכשיו אני פה, ליומיים. הדבר הראשון שעשיתי שהגעתי הביתה
זה לרדת עם הכלבה למטה
, זה היה כ"כ חסר לי
. ---------------- מדהים לי לראות את הפורום ושאתם כאלה פעילים. אני מתעדכנת כל הזמן... אתמול דיקו שלחה לי הקלטה של השיר החדש והמדהים של שירי... זה כ"כ הולך לעבור חרישה אצלי, שמעתי את זה כל השעת ת"ש. אהה גם אתמול שמרתי פעם ראשונה, בעצם זה היה היום ב5 בבוקר חח... ממש לפני 12 שעות. וואו, מוזר. בכל מקרההה.... שהתעוררתי לשמירה התעדכנתי גם ששירי הגיע למקום השלישי המכובד בטקס. כל הכבוד לה!
באמת, כ"כ הרבה אמנים התחרו והיא הצליחה להתברג ככה, אני ממש גאה בה. בכל מקרה, יש לי הרבה מה לקרוא פה ולהתחיל להגיב ברצינות ורק עוד משהו אחד כי לא היה לי ממש זמן, נאג'י איזה כיף להכנס ולראות את הניק שלך לצד שלי ותגובות כחולות שלך בפורום
.
יו! איזה כיף להכנס אחרי שבועיים ולהסתכל על הפורום לא בחפיף אלא שממש יש זמן לקרוא ולראות את על התגובות שלכם