וניצן נדמה לי שחבורת כחל באים (בעצם אם כן אז את בטח יודעת את זה).
F fresh mishmesh New member 11/8/03 #24 אכן, הם באים ומקימים התנחלות במרחק של 20 דקות ממני... דאגתי לאור לכרטיס כי בהתחלה לא היה לו היו כרטיסים רק לאיתן וסתיו כתבתי על זה איפשהו פה... הם כרגע ברחובות, בבית קפה במכון ויצמן... (טווווב... )
אכן, הם באים ומקימים התנחלות במרחק של 20 דקות ממני... דאגתי לאור לכרטיס כי בהתחלה לא היה לו היו כרטיסים רק לאיתן וסתיו כתבתי על זה איפשהו פה... הם כרגע ברחובות, בבית קפה במכון ויצמן... (טווווב... )
ש שקסי New member 12/8/03 #29 אני באה מחר!!!! עם שי כמובן! ואני יפגוש את איחוד המשצים המדהימים שלי שם!!
ע עופר ממטה אשר New member 11/8/03 #18 נצלש... מי בא מחר להופעה של משינה???(באכזיב!!!) או בכלל הלך או מתכוון ללכת להופעה שלהם......?
ש שרונה הפורומיסטית New member 12/8/03 #28 תגובת נצל"ש- אני באה! לא ברור עדיין עם מי ומה, אבל התכנון הוא שאני אהיה שם כי אין לי משהו יותר טוב לעשות ביומולדת
תגובת נצל"ש- אני באה! לא ברור עדיין עם מי ומה, אבל התכנון הוא שאני אהיה שם כי אין לי משהו יותר טוב לעשות ביומולדת
נ נ ו ם New member 12/8/03 #35 אבל באמת לבשתי צעיף... שאני ממש אוהבת אותו. רקדתי בטירוף ופתאום ראיתי שאני עם החלק העליון של הבגד ים והייתי כזה מהההה? זה ערום מדי אז הלכתי לקחת את הצעיף.
אבל באמת לבשתי צעיף... שאני ממש אוהבת אותו. רקדתי בטירוף ופתאום ראיתי שאני עם החלק העליון של הבגד ים והייתי כזה מהההה? זה ערום מדי אז הלכתי לקחת את הצעיף.
פ פIלי New member 12/8/03 #36 ../images/Emo12.gif את דומה לזאת מדוסון קריק... (זאת מחמאה) (לא, אני לא רואה דוסון קריק) (למקרה שתהיתם, כן, יש לי בעיות נפשיות).
../images/Emo12.gif את דומה לזאת מדוסון קריק... (זאת מחמאה) (לא, אני לא רואה דוסון קריק) (למקרה שתהיתם, כן, יש לי בעיות נפשיות).