אני עוזבת..

NiKi†a

New member
../images/Emo32.gifאני עוזבת..

תרגעו, לא לתמיד. [למרות שראיתי איך חלקכם קפצתם
] בעוד כמה שעות אני אמצא את עצמי בבקו"ם עם מדים יפיפיים של חיל האוויר
הבנתי שיכוליות שאני חוזרת בשישי שבת הזה [הלוואי :]], אבל אם לא- אני מקווה לחזור בסופ"ש הבא [או הפוך]. וזהו, תשמרו על עצמכם, אל תעשו שטויות ותשמרו גם על הפורום ;] אוהבת

CitizenErased

New member
noooo ../images/Emo10.gif

don't let them take u!!!! REFUSE!! lol I'm joking.. ermmm... have fun? hope it goes easy and well, see you here as often as possible - I hope!

Musedol

New member
בובההההההההההה

שיהיה לך גיוס קל!!! ושמרי על עצמך
את נשמעת מאוד מרוצה יחסית למישהי שהולכת להתגייס, סיבה מיוחדת?

NiKi†a

New member
אמאמאמ..[=

סתם שמחה בגלל מישהו, לא קשור לגיוס :] וגם כי אני רוצה להתגייס...למרות שאני קצת בלחץ =) אוף טוב אני חייבת לישון! תודה לכם ולילה טוב

skipp

New member
טוב, את מה שהיה לי לומר לך...

כבר אמרתי לך בטלפון אבל בכל זאת, שיהיה בהצלחה... היום בעצם חחח ושיהיה גיוס קל ושירות מהיר תעדכני מתי שתוכלי על מה קורה איתך ואיזה תפקיד קיבלת ועוד הפעם הדבר ההוא שאמרתי לך בטלפון...

Ori California

New member
שירן../images/Emo9.gif!

בהצלחהה בחיל האוויר!מקווה שתהני ונתגעגע אלייך פה

C A R I S M A

New member
שירןןן!

שיהיה לך גיוס קל ונתגעגע אליך נורא נורא נורא! תהני
בהצלחה

L A D Y B U G 2

New member
היי שירן!!! ../images/Emo24.gif

המון, המון, המון בהצלחה!!! שיהיה המון כייף ושירות קל!!! מתי ניפגש כבר שוב?
אם את זוכרת, גם אני בחיל האוויר.... את יודעת כבר איזה בסיס תהיי? לאיזה קורס את הולכת וכמה זמן הוא? אורטל.

NiKi†a

New member
נחשו מי ../images/Emo8.gif [תראו, גם תמונה!]

שיחררו אותנו לסופ"ש..ובסוף כנראה שגם שבוע הבא :)) בינתיים אני ממש נהנת, ישנים בחדרים ויש ממש אחלה בנות ;] אני חוזרת יום ראשון, ולא משחררים אותנו [מן הסתם] ביום העצמאות, אבל נו טוב.. ואגב למי ששאל[ה], אין לי תפקיד בינתיים..בימים הקרובים אני אמורה להפגש עם הקצין של חיל האוויר והוא יקבע לי תפקיד אחח אני מתה על המדים האלה
המשך שבוע טוף! [והנה תמונה שלי לא מדוגמת P= ]

roy net

New member
יא אללה...

חתיכת תמונה דפקת
תמיד אמרתי שהבחורות היפות בחיל האויר
נשמע שאת נהנת אז כבר אחלה... תרשי לי לזכור לך את השורה הבאה: אני מתה על המדים האלה אני אזכיר לך שאמרת את זה עוד שנה וחצי בערך (או ביולי הקרוב כשיהיה ממש חם
) תמשיכי לייצג אותנו בכבוד בחיל האויר...

L A D Y B U G 2

New member
חחח.. למה להיות רע?

צודק ב 100% אומר את האמת...(מי כמוני יודעת על המדים האלה), אבל למה להעציב את הילדה?

roy net

New member
חס ושלום

אני לא מנסה לעציב אף אחת. פשוט שתהיה מוכנה לעתיד...

למעלה