אני חייבת.

../images/Emo32.gif אני חייבת.

אני יודעת שזה לא קשור לכל השיחות הערכיות שמתנהלות פה לאחרונה, שהייתי משתתפת בהם אבל עמוס לי מידי ואני קצת טובעת. לאמשנה. מחר מתכונת ראשונה. לי, לגברת הפרעות קשב וריכוז+לחץ. לא טוב, ממש לא. כרגע, אני על סף התקף חרדה או משהו. אני מרגישה כמו טמפון שספג יותר ממה שהוא אמור. באמת שכן. [סליחה על התיאור המגעיל, כן? תבינו את המצב שלי ;[ ] ונו זה מתמטיקה, וזה כלכך חשוב לי שאתם לא מבינים אפילו. ואני כלכך גרועה בזה. *לא, אני טובה. שתקי.* זה עצוב שאני מנסה לשכנע את עצמי? טוב זה סתם שרשור שלא קשור לכלום ואתם יכולים לכתוב מה שבא לכם.

נירתוש..

תשמעי,אני יוד'עת שזה חשוב לך כי הסברת לי למה, אני מבינה תלחצים שלך..אני גם היתי לחוצה ככה לפני המתכונת שלי[את באמת לא יודעת איזה שיחרור זה להיות אחכ!] תאמיני בעצמך,פתאום אולי המתכונת תפתיע... ותמיד.תמיד..תמיד..תמיד...תמיד..אפשר לעשות בגרות מועד ב'/לגשת מועד חורף..... אני מאמינה בך..אני יודעת שתצליחי במתכונת הזאתי כמו גדולה! ספרי לי איך הלך אח"כ!

שנושית

New member
קודם כול תרגעי

דבר שני אל תעשי מזה כזה סיפור תחשבי שזה מבחן בדיוק כמו שאר המבחנים תאמיני לי שזה רק 30 אחוז? זה כלום! אני יודעת מה אניא ומרת לך שאני ביום של המבחן לא מפסיקה לשלשל (סליחה על התיאור אבל כדי שתביני...) ממש קשה לי ואני ממש מתרגשת בצורה קיצונית שכואבת לי נורא הבטן אבל די זה עובר בסוף ואחרי כמה שעות את תהיי אחרי זה ולא תחשבי על זה בכלל תרגעי תנשמי ותחשבי על זה שבסוף את תהיי אחרי זה כבר

אמן סלע

New member
ניריתת!! אל תקשיבי לאפחד...

חחח סתם רציתי למשוך תשומת לב... ככה... זה כולה מתכונת, זה ממש לא ביג דיל התפקיד של המתכונת זה להלחיץ את התלמיד..אבל את חזקה,...את תוכלי עלייה כמו גדולה. אם את לא נלחצת עברת אותה כמו גדולה. תרגעי..תקומי רגועה בבוקר..תשתי משונה תישני היום טוב!! ואוהבים אותך ויהיה בסדר..זה רק מבחן!!!

טוב,

תודה לכל מי שכתב ותמך וזה. אז המגן אתמול היה הכי מחורבן בארץ. 33, למי שתהה, ונורא כיף לי עם זה. וזהו.

פורה

New member
בשביל מה!? 33 זה הכי טוב!!

שטויות, זה ר-ק מתמטיקה. בלי לבעס- יש גם הסטוריה, ותנ"ך, ואנגלית, ולשון... הכל יעבור בסוף.

יש לי מתכונת חוזרת מחר.

לא, לא למדתי אליה. אבל אני יודעת את החומר. כי חרשתי לזאת שהייתה. ופתרתי את כל התרגילים של המתכונת הזאת שהייתה לי בבית בדי קלות. אני פשוט לא מסוגלת לחשוב במבחנים. לחץ וכאלה, וזה לא כיף כלכך. אבל לא באמת איכפת לי כבר. אני פשוט אלך לעשות אמבטיה ארוכה כמו המ. לאדעת. אני פשוט מחייכת וממשיכה הלאה. כן.

למעלה