אני חדש/ה

cspse

New member
שלום שלום לכולם... חדש פה...

שמחתי כ"כ לגלות שיש פורום על קולדפליי... אולי זה סופסוף ימחוק לי ת'סטיגמה עלינו הישראלים, לכך שבארץ יש אדישות די לא ברורה ללהקה הכך כך מדהימה הזאת.... יומטוב לכולם, ונעים מאוד מאוד להכיר!

ברוך הבא../images/Emo70.gif ו... איזה סטיגמה?

קולדפליי יחסית אהובה בישראל, חורשים אותה בגלגלצ, פשוט אין היסטריה... (אה ו... פרחים שבורים- לא אהבתי
) בכל מקרה- ברוך הבא, מקווה שתהנה

cspse

New member
יקירתי... (גיתית?)

מה לא אהבת ב"פרחים שבורים"...? את הציטוט שבחתימה שלי, או ת'סרט בכלל? (ולמה..?) לילה טוב...

ובכן המשחק היה מדהים והכל

אבל הרגשתי שהסרט מנסה להיות קצת יותר מדי מגניב עם הסוף שלו. ולא אהבתי את זה... הרגשתי שהוא קצת חסר פואנטה... סורי

ברררר

New member
../images/Emo32.gif אני חדש/ה

עומר, אנא, שרשר לפה את החדשים, קשה ליל ענות לכולם. תודעעע
.

steelwater

New member
ברוכים הבאים לכל החדשים!

נחמד מאד שאתם מצטרפים אלינו! ממש נחמד פה! אני מקווה שתהנו.

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifוולקאם!!תהנה!!

אממ דווקא לא יודעת אם המילה הנכונה לקרוא לתופעה של השקט הזה לגביי קולדפליי בארץ-אדישות..אבל דווקא בזמן האחרון אנשים הרבה יותר מודיעם והכל..אבל יש קהילת מעריצים לא קטנה.

jony543

New member
רק חסר אתר רישמי בעיברית ../images/Emo122.gif

זה רמז מספיק גדול בשביל מישהו? יאללה לעשות משהו. אם אפחד לא יתחיל אולי בחופש פסח אני ינסה לסדר משהו.

Roy1232

New member
נו ג'ונע ניסיתי פעם לעשות משהו..

אבל כשאנשים שמעו שצריך לשלם בשביל הכתובת coldplay.co.il הם נבהלו, ואף אחד לא רצה לשתף פעולה
. ואל תדבר על שרת חינמי.. אני רוצה אתר ישראלי רשמי

יאלה בוניםם להםם אתרר זה הכיי חזקקק

ואייי איםם בוניםם להםם אתרר אני ישמחחח אבלל מאודד ישמחח לעזורר לכםםם

jony543

New member
וולקאם הום~!

אל תתיחס אם משמיצים אותנו בכל הפורומים האחרים [כן, אני עוקב] קולדפליי מושמעים בלי סוף ברדיו ובגלל זה הם מקנאים כנראה. בכל מקרה הנה הבית החדש שלך :) תבלה...

Roy1232

New member
וולקאם ו..

אין בארץ אדישות.. יש הרבה קנאה. אנחנו כאן כי אנחנו גילינו את המוזיקה הקרובה ביותר לאלוהים, ואנשים אחרים פשוט לא בנויים לזה

למעלה