אני בצאט

אפרסקה

New member
../images/Emo32.gif שירשור חלומות מוזרים ../images/Emo121.gif

תגידו, גם לכן יש לפעמים חלומות מאוד משונים ומוזרים מאז שאתן מנסות להכנס להריון? אולי אצלי זו לא חוכמה, כי תמיד היו לי חלומות מוזרים...
, אבל מאז הניסיונות זה רק הולך ומשתפר
תשמענה מה חלמתי הלילה: חלמתי שבעלי ואני בדיוק באמצע המצווה, כשפתאום אנחנו שמים לב לילד קטן שעמוד ובוהה בנו. כמובן שבהינו בו בחזרה, ואיכשהו נהיה לנו ברור שהילד הזה הוא הילד שלי... ילד בן ארבע בערך, לאורך כל החלום לא היה ברור אם הוא שלי מבעלי או ממישהו אחר. לא הבנתי מאיפה הוא צץ, אבל אז הבוס שלי הגיע (!) ואמר שהוא מכיר את הסוד המשפחתי. מסתבר שלפני ארבע שנים ילדתי בן, אבל מאיזו שהיא סיבה הדחקתי את זה, ושכחתי לגמרי שיש לי ילד! הטיפול בו התחלק בין ההורים שלי לבין השכנה שלי (שכנה שאגב ידוע לי שהיא כבר שנתיים מנסה ללא הצלחה להרות) וכולם שמרו ממני את הסוד שאיכשהו הצלחתי לשכוח. ואז אמרתי לעצמי, אם זה המצב, אז מה אני מודאגת בכלל אם הגוף שלי מסוגל להכנס להריון? הנה ההוכחה שכבר הייתי בהריון! שארית החלום עברה בזה שניסינו לברר אם הילד מבעלי או לא, ואם נגדל אותו או לא. התעוררתי בהרגשה מוזרה ומשועשעת...
מחכה לשמוע את החלומות שלכן!

anatbit

New member
חלומות פז../images/Emo29.gif

מעבר לחלום המתוק שאני מרגישה ונוגעת בתינוק שלי,
הופיע לי לפני מספר ימים חלום מוזר: שאני קמה בבוקר ופתאם צמחה לי בן ליל בטן של חודש חמישי!!
והרגשתי מאד מוזר!!
אמרתי לאמא שלי והיא אמרה שדוקא יפה לי. אז עניתי לה: מה יפה? איזו הפתעה! לא יאמינו לי שזו הבטן שלי!! לכולן צומח לאורך זמן רק אצלי פתאם ביצבצה לה הבטן!! קמתי בבוקר משועשעת אבל עם הרגשה מוזרה- כי הפעם לא "חשתי" את התינוק בחלום, לא "הסנפתי" אותו...

m i c h a l y

New member
חלומות?! תמיד. מוזרים?! תמיד.

כמוך, גמני חולמת וזוכרת. כן, גם החלומות שלי מוזרים יותר מכל דמיון... תמיד בעלי צוחק עליי שאני זוכרת את כל הפרטים אז אולי בכלל המצאתי ולא חלמתי? כמובן שמי שלא זוכר את החלומותשלו לא יכול להבין... בכל אופן, כמה שאני מנסה לפרש את החלומות - ככלי ניבוי זה ממש לא עובד... מה שכן, אני מאלה שעדיין מאמינים לפרויד.... קחי כל מיני אפיזודות שקרו לך בימים האחרונים ותראי איך הכל בעצם בא לידי ביטוי בחלומות. טוב, על חלומות יש לי עוד כל כך הרבה להגיד ואני כל כך ממהרת... אולי אוסיף עוד קצת בהמשך. מיכל.

אפרסקה

New member
מיכלי זה מפחיד כמה שאנחנו דומות...

בעלי קורא לי "יוסף בעל החלומות" כי אני תמיד חולמת חלומות משונים תמיד זוכרת את כל הפרטים ותמיד מכריחה אותו לשמוע

m i c h a l y

New member
../images/Emo45.gif

וזה לא הנושא היחיד בו מצאנו דמיון.... ממש זוג משמים! מתי נעבור יחד לפורום הבא אני שואלת?

פּוֹנְג

New member
לא לא לא לא, אל תתבלבלו

חלומות הם לא כלי ניבוי. חלומות הם כלי שמעביר מסר מהתת מודע למודע. מי שיודע/ת לפרש את המסר הזה, תוכל להפיק מזה כל מיני הנאות והבנות. אבל אל תתחילו להיבהל לי אם חס וחלילה אתן חולמות על אי יכולת להכנס להריון או כל מיני דברים אחרים שאנחנו פוחדות מהם, זה לא נבואה!!!! אני קצת קצת קצת קצת מבינה בחלומות, אני אנסה להתייחס לחלומות שכתבתן מאוחר יותר. (קצת, כבר אמרתי?
) כמו כן, יש פורום חלומות (אלא מה?
) ואפשר לפנות לשם או להזמין אותם לכאן.

אפרסקה

New member
איזה מגניב הייתי בצ'אט! ../images/Emo6.gif

חייבת לרוץ לישיבה אבל רציתי להגיד שניסיתי בפעם הראשונה את הצ'אט הזה, היה ממש מגניב, ושמחתי להכיר קצת יותר את ליאת, שלא מתייאשת מאיתנו. ממליצה לכולן!

למעלה