אני אוהבת

עיניים

New member
../images/Emo32.gif אני אוהבת

את הפורום הזה בזכות הניהול. אוהבת את החופש כפי שכבר ציינתי, את החופש לבחור, לכתוב, להתבטא, את החופש לעשות מבלי שיציבו לי גבולות, ולא מבלי להתחשב בדרכים המקובלות... (למשל: למדתי להוציא את היד מהחלון בטרם אני סוטה מהדרך....)
כאן- מצאתי את התנאים המתאימים. אין הערות ציניות, (ואם יש - מקבלים בהומור גם את תגובותי הציניות), אין מחיקות. לא מקצצים את ידי. מעלים נושאים כלבבי. אין הגבלות. אני אוהבת את הניהול כאן. ואת, מגי, יושבת במקרה בכסא המנהל. ולכן - אני אוהבת אותך. ככה. כמו שאת. אם תשתני - לא בטוח שתמצאי אותי פה. וסליחה על פתיחת הודעה חדשה. הנושא - נראה לי חשוב מספיק לכותרת. ח ו פ ש ה ב י ט ו י

אשור

New member
האם כך האם ידעת שרן גלינקא

היה מפקד שייטת 13? וכמו כן אביו שמואל נהרג במלחמת קדש. סתם אינפורמציה.

עיניים

New member
עכשיו אתה מבין?

לא רק שאני נהנית, גם מועשרת כאן באינפורמציה
על רן גלינקא ידעתי, על אביו - אני יודעת עכשיו. תודה.

קולהכבוד שתפסת ביציות

לומר את מה שיש לך מעליהן
ותודה על התגובה. ראיתי. כבר יש משהו נוסף בסגנון אחר.

magy

New member
הרסת אותי.......... ../images/Emo47.gif

ואני אסירת תודה לך על זה.......... הרס חיובי כמובן....... מחפשת כסא נוסף להצמיד לכסא הנוכחי......כי גדל לי מזה התחת.....פי שניים........... ברצינות..........אחרי מה שהלך פה .....(תמיד מותר לפתוח הודעה חדשה, תמיד מותר להגיד מה שמתחשק.....תמיד מותר להדביק מה שבא.....) לא יכולת לעשות לי משהו יותר טוב........ מההודעה הנ"ל.......

עיניים

New member
לעולם אל תתנדבי

להיות אסירה, ולא שבויה, ובוודאי שלא ש ב ו ז ה כמו שהיית היום ! והאשמה באי הרצף של הודעותי מוטלת על האורחים שהיו פה כל אחה"צ
עכשיו אני פו - לרשותכם.

למעלה