- אנימציות

אוקיי, אז שוב אני מחפש

אבל הפעם, משהו קצת אחר. להקתי עומדת להוציא אלבום בקרוב, ולכן אנחנו מעוניים ליצור קליפ. אבל מאחר שבארץ קשה לצלם קליפ טוב בעלויות נמוכות, וסכומים גדולים להשקיע בכך אין לנו, אבל בעיקר כי אנחנו רוצים לעשות משהו שונה ובאמת מיוחד, החלטנו לעשות קליפ מצויר במקום זאת. יש תסריט וכעת כל מה שצריך זה, מה אם לא - אנימטור. יש כאן מישהו שעוסק בתחום או מכיר מישהו שעוסק בתחום, ומסוגל להרים משהו מקצועי באמת?

עזרה בחיפוש אנימציה (דחוף) ../images/Emo45.gif

היי! מקווים שתוכלו לעזור לנו כאן בפורום. אנחנו מנסים ליצור אנימציה עם ערימה של דפים לבנים.. כאשר מדפדפים במהירות עם הדפים וכך רואים את האנימציה.. האם קיים מקור כלשהו באינטרנט שיהיה אפשר להוריד את האנימציה ולהדפיס?

אופטיפ

New member
שיר דויטש!!!!

כנס ללינק הזה אתה תראה תמונה של גוף מצוייר כזה עם גרזן עליו תראה זו דרך נחמדה לקליפ והיא נעשתה בתוכנה פלאש. לכולם אני ממליץ גם על המאחורי הקלעים של STAR WARS זה לא מכיל שום ספויילרים!!!

אופטיפ

New member
לפי דעתי

שכח מאנימטור פשוט תוריד את התוכנה פלאש ואז תוכל לעשות סרטונים לבד!!!

אופטיפ

New member
נאצי???

לא הייתי משתמש בביטוי הנ"ל, הוא מעלה יותר אסוציאציות שליליות. ולמה?

Kenner

New member
אני לא רוצה לעבור לאוף טופיק,

ואמרתי נאצי כי אני כל הזמן רק מוצא את הדברים הרעים במה שכל היהודים בפורום כותבים =P

comicsgirl

New member
מצטרפת

אבל אני לא חושבת שזה המקום. נסו בפורום אנימציה, ואם תוכלו להודיע לי כשתקבלו תשובה, אני אשמח.

ailag

New member
אפשר לעשות לבד

לקחת קליפ שרוצים להפוך לאנימציה כזאת ולעשות pause כל כמה זמן. פעם ניסיתי את זה ובלי הרבה מאמץ (על שמירת הזמנים) יצא די טוב.. כל פעם שעושים pause צריך לקחת את התמונה מהקליפ - בעזרת אפשרויות capture של תוכנת הציור המועדפת עליך או בעזרת לחיצה על print screen (PrtScn אצלי) והדבקה לתוכנת הציור המועדפת עליך. חוץ מזה, אם אתה מוצא תמונה עם אנימציה (ועם מספיק פריימים..) שאתה אוהב, אפשר לפתוח אותה בתוכנת עריכת אנימציה ואז תראה כל פריים בנפרד, תוכל לפרק ולהדפיס.

כן.. תודה..

חשבתי שיש אתר אינטרנט שמתרכז בנושא הזה.. באמת יש לי תוכנה לעריכת GIF-ים. אני אשתמש בזה.

תשמע, זה באמת מגניב

מאוד מזכיר את סטנלי דונווד, האמן של רדיוהד, אבל זה ממש לא מה שאנחנו מחפשים. תודה על העזרה, בכל אופן.

Kenner

New member
הוא רציני.

סתם להוריד פלאש ולעשות זה לבד זה מטומטם, וצריך אנימטור טוב כדי שיצא קליפ מושקע ויפה. אני - לצערי לא יכול לעזור לכם.

כפי שאמר קנר

וכפי שאמרתי אני, אני מחפש משהו מקצועי, לקליפ שיופיע בטלוויזיה וכו'. סתם לעשות משהו בפלאש, עם קישורי הציור המוגבלים שלי, לא יספק בכלל.

Kenner

New member
השיר שאתם עושים לו קליפ,

אפשר לשמוע אותו באתר שלכם? שמעתי קצת שירים והם נחמדים מאוד. =)

תודה ../images/Emo9.gif

השיר נקרא Photosensitivity. יש גרסה שלו בהופעה חיה באתר שלנו להורדה, אבל את גרסת האולפן עדיין לא פרסמנו.

ophler

New member
לפני שאני נכנס לקישור

אם היית מפרסם את ההודעה הזאת בפורום אנימציה, היית מקבל תגובות קשות ביותר. ואני די מסכים איתם. קודם כל, לצייר או ליצור 3 דקות של אנימציה, זה לא עיניין של מה בכך, זה לוקח זמן. הרבה זמן. ומצריך משאבים שונים (תלוי גם בסוג האנימציה). משהו מקצועי באמת -למרות שיש כמה עשרות (לפחות) אנימטורים מובטלים או שעוסקים בעבודות שאינן אנימציה שהם מקצועיים באמת (משמע, כבר כמה שנים עובדים בתחום), אני בספק שמישהו מהם יקח על עצמו עבודה כזו אם שכרו אינו בצידה. אבל. יש מצב שסטודנט או סטודנטית לאנימציה יקח את הפרוייקט על עצמו (כמובן שתמורת שכר כלשהו). בכל מקרה זה עלול לקחת קצת זמן. לכן אני מציע לך לנסות להכנס לפורום אנימציה ולשאול, בעדינות, מה המצב בקשר לזה, וכמה זה עלול לעלות והאם יש סטודנט שמעוניין בפרוייקט משותף. ......... זו דעתי בלבד. לפני שנתיים. סטודנטית מויטל (היום שנקר) עשתה קליפ לדג נחש -גבי ודבי. הקליפ לא היה מתוחכם מידי ונעשה כמעט כולו בפלאש (וכנראה לא לקח גם הרבה מאוד זמן לעשותו) אבל הוא היה מצויין! בכל מקרה, אם תרצה, צור קשר (אם אפשר לעיין בתסריט למשל) במסרים. אופלר

ophler

New member
../images/Emo163.gif טמבל (בקמץ)

הייתי צריך להיכנס קודם לפורום אנימציה ולקרוא את הקישור הפתלתל שקופץ בראש הפורום

petpatrol2

New member
אני מסכים!!!

אנימסכיםאנימסכיםאנימסכים! אתה יכול לרראות עבודות שלי בניוגראונדז תחת השם REPORTERCLOCK או בNEOTOMI.deviantart.com אבל תשכח מזה שזה יהיה באיכות של משהו כמו GORILLAZ, או הקליפ של "מגניב"

למעלה