אם הייתה לי מכונת זמן לכמה ימים...

yaakii

New member
../images/Emo32.gifאם הייתה לי מכונת זמן לכמה ימים...

הייתי מבקר בסיפור התנכ"י..? בגלל ש..?

yaakii

New member
מבול../images/Emo108.gif../images/Emo205.gif../images/Emo118.gif

הסיבות: 1. אני חושב שזה פשוט מ-ד-ה-י-ם לראות את כל החיות דאז מגיעות בתהלוכה ענקית לתוך התיבה. 2. זה יכול להיות מחזה מטורף לראות מבול מים ענק יורד מן השמיים.

pilpelmemule

New member
האמת, אם הייתי רואה את המבול- הייתי בוכה

כי כולם מתו.. (למרות שזה עונש.... זה עצוב.. שכנים שלך, אנשים מהמקום בו אתה גר, כולם... ביי. \: ..)

מעמד הר סיני

אני חושב שזה המאורע המיוחד ביותר בהסטוריה של העם שלנו, הפעם היחידה שאלוקים נגלה בדרך מסויימת לעיני עם שלם... שיא השיאים לחיזוק האמונה.

yaakii

New member
הזכרת נקודה מעניינת באמונה..

אני לא רוצה לגלוש יותר מדי מנושא הפורום-בעצם זה "שירשור אוף" אז לא נורא: הרבה פעמים אנשים מחפשים סיבות להאמין. מדוע לא לחפש סיבות לא להאמין..? לא רוצה ח"ו לפתוח פתח לכופרים..רק לבירור..

noam4491

New member
בזמן דוד-שלמה..../images/Emo13.gif

אתם לא מאמינם איזה עם היה לנו אז, איזה צבא, איזו ממלכה, והכל הולך מצויין בחיים... (לפחות ככה זה נראה בתנ"ך..) ממש אחלה של חיים...

עיין שוב

אולי התכוונת לראשית ימי שלמה,אבל כל השאר אינם בדיוק איש תחת גפנו....

noam4491

New member
זה לא אמור להיות ברור???

מה חשבת? שעדיף ת'ימים שבאו אחרי?? תגובה די דבילית... הייתי מצפה שיבינו את זה לבד...

yaakii

New member
בהחלט-אבל למה לא ללכת על בניין שלמה-אם כבר?

זה אמור להיות יותר יפה. או בכלל-על בניין הורודס..?

רוני13

New member
הייתי...

רוצה פשוט להיוולד 17 שנה לפני יציאת מצרים-כ"כ הרבה קרה אז,לידת עם ישראל,גאולתנו ממצרים ובל נשכח שהקב"ה היה גלוי כ"כ,תקופה שבה ניתנה תורתנו מה צריך יותר מזה? (והכניסה לארץ,לאלה שיצאו ממצרים בגיל 20 ומטה...)

yaakii

New member
נותנים לך אצבע-אתה רוצה את כל היד..

דיברנו על מכונת זמן
של כמה שתוקפה לכמה ימים בלבד.
אבל נוותר לך..

יציאת מצריים

זה נראה לי כמו קידוש ד' ענקי מה שהלך שם. אם הייתי יכולה הייתי נשארת גם לקריעת ים סוף.

למעלה