איכ יבש פה!

אשכרהההה.

אני לא פה חצי שנה ושאני חוזרת אני רואה את ההודעה האחרונה שלי בעמוד השני. [הידד להגזמות!] אתמול ביליתי במיטה את מרבית היום משתעלת ומרעילה את עצמי בתה, עד שבערב נורא רציתי לצאת. אבל אמא לא תרשה לי, לאא.. בתור אחת שרובצת כל היום אין לי זכות לבקש ממנה לצאת החוצה. אז הכנתי סלט לארוחת הערב, בהוכחתי לה שאני מספיק בריאה ויצאתי.

Miss Slim Shady

New member
אממ..

כמו בכל יום שישי, כמה חברים באו וג'ימג'מנו בגיטרה, היה נחמד.. שום דבר מיוחד חוץ מזה :/

galileho

New member
...

אני הייתי במסיבת הפתעה של חברה שלי ואז הלכתי לחבר של חבר שלי שחקנו בWII ובביליארד =) אח"כ אל חבר שלי עד היום בצהריים היה מוי כייף ^^

jogy

New member
כלום

שיחקתי בקיוב, והיה רקוויאם לחלום בהוט ... נגמר היום

Envenom

New member
I know what you're thinking

?did I fire seven shots or six well, in all this confusion I kind of lost count myself so you have to ask yourself one question ?do you feel lucky ?well, do ya? punk (נכנסתי לאווירת מערבון משום מה) קיצר, הייתי בקיבינימאט אצל ההורים. היה קר. היה גשם. היה ערפל. לא ראיתי שני מטרים לפני. פאקינג 5 מעלות בבוקר.

galileho

New member
נצל"ש

אני אגיע למפגש רק בין 12 לאחת כי יש לי משהו בבוקר בבקשה בבקשה אל תלכו בהתחלה לקינג ג'ורג' שאני לא אצטרך לעשות שוב את כל זה לבד בשביל לראות אתכם אוכלים שווארמה D: תודה מראש

למעלה