איזה פספוס -

AeroTom

New member
../images/Emo32.gif איזה פספוס -

http://www.iorr.org/tour05/tour07.htm?WT.svl=r הסטונס יופיעו ב-13 ביוני ב-פרנקפורט...יומיים אחרי שאנחנו עוזבים את העיר. באסה
יכלה להיות תוספת משעשעת ביותר. בטח הם חשבו שגיא מגיע איתנו בהתחלה אז הם קבעו ביוני מתי שנהיה שם, אבל אז גילו שגיא בעצם באוסטרליה אז סתם דחפו את זה לאיזה תאריך באמצע החודש

AeroTom

New member
יום לפני יש את ההופעה בקרלסרואה...

וב-13 כבר מגיעים למינכן...

בָלבָל

New member
לרגע חשבתי שאולי בכל זאת נוכל

לעשות משו בנושא.. אבל זה נורא צפוף...

בָלבָל

New member
ואוו יש המווון הופעות בגרמניה בזמן

שנהייה שם גם the who גם tori amos!! pearl jam בריאן אדמס מיטלוף אלטון ג'ון איירוןמיידן זיזיטופ ג'נסיס והדובדבן... ג'ייסון טימברליק! הייתי מממממממששש שמחה להופעה של טורי איימוס אבל גם איתה לא יוצא נוח... (מופיעה בשטוטגרט ונורנברג) לעומת זאת the who מופיעים במינכן ב13... ביום שאנחנו מגיעים אליה.. אבל אני לא מכירה ממש... אז לא בא לי להוציא עליהם כסף. פרלג'אם מופיעים במינכן באותו יום שאירו מופיעים בקרלסרו... בקיצור לא משנה
חחחח הודעה מיותרת לגמרי

Aeroguy

New member
THE WHO!!!!!

אם יש להקה אחת בעולם שעוד לא ראיתי ואני מ-ת לראות זה THE WHO... טוב, גם האולמנים... וואי! יש לכם מזל שאני לא בא, אחרת הייתי מכריח אתכם לבוא ל-THE WHO! חח

AeroTom

New member
הלוואי ה-Allmans היו מגיעים לאירופה

אחרי שאראה את אירוסמית' סוף סוף, אז ה-Allmans וטום פטי הם ה-2 שהכי הייתי רוצה לראות (גם רוברט פלאנט האמת). סיכויים קלושים, אבל אי אפשר לדעת...

בָלבָל

New member
אני לא בטוחה לגבי המזל...

נראה לי אחלה לראות הופעה של the who אם זה אומר גם עוד בונוסים בהופעות של אירו

למעלה