איזה בעסה...

AGENT SHESH

New member
../images/Emo32.gifאיזה בעסה...

סידרתי עכשיו את המוזיקה במחשב, אני מאחד את הכל לכונן אחד (מאחר ויש לי 60-80 ג'יגה מפוזרים בכל הכוננים שלי) ועכשיו גיליתי שמישהו פרץ לי למחשב והכניס לי קטעי קול מעוותים למחשב במקום השירים שהיו לי בהרבה אלבומים.. יכול להיות שזה חברות המוזיקה? זה כל כך... מוזר. ומעצבן מאוד. עכשיו אני צריך להוריד מחדש הרבה מוזיקה... והקטע הוא גם שחלק גדול מהדיסקים האלו זה דיסקים שהיו לי בעבר (שקניתי מקורי) וכיום כבר אין לי (נשברו, נאבדו, וכדומה). זה ממש בעסה...:-\

TheRealDeal

New member
הורדת?

אז סביר להניח שהורדת קבצים פגומים... תופעה מוכרת בעיקר בקאזה... אף אחד לא פרץ לך, פשוט.. ככה זה... עוד לא החלטתי מה זה.. חברות התקליטים שרוצים להעלות קבצים פגומים בכוונה, או אנשים שמשעמם להם בחיים ורוצים לעצבן אנשים אחרים

AGENT SHESH

New member
לא, זה לא.

אני לא טיפש, אני לא מוריד בקאזה. ושמעתי כבר הרבה פעמים את המוזיקות שהיו שם. הכל היה בסדר שם. מישהו פרץ לי לשם ושינה את זה..

GoatGuy

New member
נכון....

לדוגמה, פעם הורדתי ביום אחד את כל השירים של בלינק182 וכולם היו פגומים - כאילו השורה הראשונה חזרה על עצמה כל הזמן של השיר, ידוע הרי שחברות התקליטים שותלות קבצים פגומים. אגב- גם לי קרתה תופעה מוזרה בעבר, הייתה לי תיקיית "שירים לצריבה" על שולחן העבודה יום אחד, ולמחרת בבוקר כשנכנסתי לתיקייה כדי לצרוב השירים לא היו שם (ולא בשום מקום במחשב) והיה שם קובץ לא מזוהה ששמו היה: "אל תצרבו, זה לא חוקי."

AGENT SHESH

New member
אבל..

אתה לא מבין, זה הכל שירים שהיו לי שנים, ממש שנים, ונשארו בתיקיה הישנה שלא נגעתי בה כמה חודשים, ופתאום עכשיו הרבה מהקבצים בתיקיה הזאת התפחלצו לי.. זה לא קרה בתיקיות מוזיקה אחרות.

finding nemo AB

New member
גם לי יש את זה...

אם אני מבין אותך נכון, גם לי זה קרה. אני בא לשמוע שיר שהיה לי במחשב שלא שמעתי הרבה זמן, ופתאום אני קולט שהשיר דפוק (משמיע ציוץ מעצבן במקום מוזיקה) או שהסיום של השיר זה סיום של שיר אחר (לדוגמא של של עיברי לידר "בוא" מסתיים עם הסיומת של השיר "היו היא" של כוורת...) מוזר מאוד למה זה קרה. וזה ממש מעצבן! מישהו אולי יודע למה זה קרה? האם זה וירוס או סתם המחשב שלי התחרפן?!

*GormE*

New member
ובדיוק בגלל זה

אני הולך לשפוך על עצמי רוטב פיצה לא סתאם בדיוק בגלל זה אני מאחסנת את הסידים שלי שכבר אין לי בהם שימוש, ובנוסף אני אגבה אותם למקרה שיהרסו. איזו מילה חסרת משמעות היא "אגבה", לא?

AGENT SHESH

New member
כן,

קל להגיד, יש לי 60-80 ג'יגה של מוזיקה, גיבוי לא בא בחשבון במקרה שכזה... אפילו בדיסקים של DVD זה יהיה גיבוי של 20 דיסקים(!)...

20 דיסקים זה לא הרבה...

תצרוב כל יום דיסק אחד, צריבה של 5Gb ב - x8 לוקחת 15-20 דקות (לפחות אצלי), וזה בגלל שהדיסקים הם x8, היום הצורבים הם x16.

AGENT SHESH

New member
בדיסקים של DVD...

שהם גם, אגב, דיסקים יקרים... אין לי צורב DVD, והאוסף שלי משתנה באופן יום-יומי... בקיצור... אני אוותר על הרעיון.

10 שקל זה יקר../images/Emo35.gif

אם זה משתנה אז זו בעיה, אבל אפשר לגבות עם הארד דיסק נוסף שמגבה אוטומטית. (ואז אתה צריך הארד דיסק
, אבל אם זה באמת חשוב, אז זה שווה את ההשקעה. (למרות שלצרכים האלו לא נראה לי כזה חשוב, אבל זה תלוי בך
)

TheRealDeal

New member
10 שקל זה אומנם לא יקר לדיסק אחד

אבל הוא צריך 20 דיסקים, מה שיוצא 200 שקל בשביל לצרוב את כל השירים שלו, וזה כבר הרבה.

למעלה