../images/Emo72.gifואם כבר מדברים על חפירות
לא כתבתי פה מתחילת החופש, אז הנה הזמן לחפור על הכל.. אהה.. וזאתי מין חפירה שכזאתי בשביל עצמי, לסדר את הדברים בראש, זה באמת עוזר.. מין סיכום שבועי כזה... אז אני אלך לפי סדר כרונולוגי.. בערב הראשון של החופש יצאנו לנתניה.. היה נחמד, דיי התפצלנו.. ישבתי עם כמה חברות בארומה, ואח"כ חזרנו לישובנו החביב.. יצאנו פה והיה משעמם בטירוףףף, אז חזרתי הביתה כולי בדיכאון מהתחת... משהו עמוק.. הדיכאון הזה נשאר לי גם ליום למחרת.. כמעט כל היום.. בערב הזה נסעתי עם אמא לעבודה, רק כדי לצאת מהבית ומהדיכאון [כי לא היה לי כוח לפגוש אנשים שאני מכירה], ביום למחרת כולם נסעו לים, ואני לא [בגלל הדיכאון הזה..] ערב אח"כ חברה בקושי הצליחה להוציא אותי מהבית, בסוף היא אמרה שנשב רק בגן שעשועים ליד איפה שאני גרה.. אז יצאנו והתקשרו אלינו שני ידידים ושאלו אם אנחנו באות לאחד מהם לראות סרט.. אמרנו שלא [כי לא היה לי כוח לזוז] ואמרנו להם לבוא, גם להם לא היה כוח לבוא אלינו [זה מרחקי ענק חח] והם עלק לא רוצים להסתובב בישוב עם בירות.. בסוף באנו אליהם, ולקח לנו בערך שעתיים [ואני לא מגזימה] לבחור סרט ["נו, המסור זאתי קומדיה רומנטית!!"] החלטנו בסוף לראות צ'אק ולארי בערך ב2:00 בלילה, באמצע אחותו הקטנה הצטרפה אלינו [בת 6] והיא פשוט כזאתי נשמההההה והוא כזה אח טוב!.. אח"כ היינו אצלו בחדר איזה שעה [עם אחותו שכמעט שברה לו את כל הבשמים] ובערך ב4:45 הלכנו הביתה.. בפוקס אח שלי היה ער והוא התקשר לשאול איפה אני ואז הוא בא לקחת אותי... קמתי בערך ב14:00.. אין לי מושג אפילו איזה יום זה.. שוב יצאנו בערב, הערב עם כל הפריקים.. ופה נראה לי שהתחלתי להרגיש משהו למי שהלכנו אליו ערב לפני כן לראות סרט [שהיינו אצלו בבית].. הוא היה כזה חמוד ומצחיק... כפי שחברה שלי אמרה: on fire.. אח"כ הם ליוו אותי הביתה {שתי חברות הוא [החדש] והוא [הישן]} הסבר למבולבלים: יש את ההוא הישן, [שתבינו, הוא לא ישן, עדיין אני מבולבלת בטירוף] ויש את ההוא החדש, שאותו אהבתי בשנה שעברה [בתקופה הזאתי בדיוק], ועכשיו, אנ'לא יודעת מה.. פתאום זה שוב נדלק [ואהבתי אותו שנה שעברה המוןןןןן זמן].. קיצר, כל ערב אני יוצאת איתם, וערב אחד אני דלוקה עליו, ערב אחד עליו.. [רדודה?] ערב אחד יש לי עם אחד שיחות מצחיקות וכיפיות, SMSים וטלפונים, ובערב השני פתאום ההוא מדבר איתי משום מקום [הישן שאני רודפת אחריו חצי שנה פתאום נזכר לדבר איתי!?!?] ולא יודעת.. מישהו אמר [מור]
מבולבלת? טוב, סטיתי מהנושא קשות.. אז הם ליוו אותי הביתה, וכמובן שזה מוזר.. כי.. זה שניהם.. בו זמנית.. אז עוד לא ידעתי שזה מה שהולך להיות לי כל יום.. שניהם במכה.. פשוט.. יושבים בספסל, הוא מצד אחד שלי הוא מהצד השני.. [ועם הבשמים המעולים של שניהם
] יום למחרת נהייתי מדריכה.. כן כן.. בבת אחת קיבלתי קבוצה [רק לשתי פעולות, זאתי מין התנסות לכיתות ט'].. זה היה קשה כ"כ... הם היו מופרעים.. חמודים... ילדים ממש מתוקים.. אבל קופצניים והיפראקטיביים ברמות, לא יושבים שנייה.. העברנו חצי פעולה.. זה היה מבאס.. בערב היה טקס סיום של כיתות יב' שהיה נחמד... אחריו ישר יצאנו.. התבודדנו איזה 5 ילדים בפארק וסתם שכבנו והשתעממנו, אז הלכנו.. בסופו של דבר כמובן יצא שישבנו עם הפריקים ואז היה איתו [החדש] ממש מצחיק והוא היה נשמה כזה.. כשחזרתי הביתה אז הוא התקשר מחסום והוא כזה בקול מפחיד "תסתכלי אחורה, עכשיו ימינה בוווו ***** [שם של ילדה אחת]!" [בדיחה שלנו] קיצר, זה היה ממש חמוד, אז התחלתי לספר לו איזה צ'יזבט שהוא מפחד ממנו בטלפון, אז הוא ניתק! :-O.. אז שלחתי לו SMS "נלי עולה במדרגות..." והוא ענה "תסתכלי מתחת למיטה....... ***** [שוב אותה ילדה]! ואז שאלתי אותו איפה הם, אז הוא אמר שהוא כבר בבית וזה, אז אמרתי עוד איזו בדיחה שהייתה בערב ושאני הולכת לישון ולילה טוב, והוא ענה"חחח לילה טוב".. ואח"כ הייתי פשוט... בעננים...
שלשום שוב יצאנו, והיה באסה, וגם אתמול היה באסה.. לא יודעת למה... בגלל הבילבול הזה אולי?
היום הייתה פעולה שנייה של היום ירוק, והיה מושלם... שני חניכים לא באו, אבל שניים אחרים כן באו, ואחד מהם, אם הוא היה בגיל שלי [ולא בכיתה ה'] הייתי מתחתנת איתו עכשיו! כאלו נשמותתתתתת! ועשינו סיכום פעולה, והם היו אמורים להגיד דבר טוב ודבר רע, אז אחד אמר בטוב "הכל"..
בא לי להדריך אותם בשנה הבאה
ילדים מדהימים מבוזבזים על חרא מדריך
טוב, אני אמשיך לעצבן בנושאי הגברברים והלבטים בחיי.. חח
החלטתי שאני אצא, אהנה, אהיה איתם, נראה לאן הדברים יתקדמו [הערב הוזמנתי לראות איתם המסור 3 אצלו, אבל יש לי גבולות, אני לא יכולה לראות כאלו דברים].. ופאק.. הם כאלו מטומטמים [כל החבורה שלהם {הם שניהם מאותה חבורה}] הם כמעט כולם מעשנים נרגילה, ושותים [ירדו במינון השתייה, אבל יותר נרגילה] כשאחד מהם מעשן, הוא כזה סקסי [בכללי גם] וכשהשני מעשן פשוט בא לי להקיא.. תירגעו, אני לא אעשן... לשתות, מילא, זה כיף, אבל לעשן.. זה מסרטן. אני אהיה כזאתי מעשנת פאסיבית בסוף החופש.. כשאני קוראת את זה שוב, זה נשמע כאילו עם החדש הולך יופי וזה.. אבל בתכל'ס, בזמן אמת אני לא מרגישה יחס של יותר מידידות מצידו, ויכול להיות [סביר להניח] שזה באמת כל מה שיש.. לעומת זאת, הישן פתאום בא אלי ומתחיל לדבר איתי ולשבת לידי בערבים.. כאילו.. פאק בנאדם, עד שעשיתי הסכם עם עצמי שזהו, אני יורדת ממך, עכשיו אתה בא לי ככה? בן זונה.
ניתן לזמן לעשות את שלו.. הכי טוב.. אני עם הקצב שהרגשות שלי משתנים אי אפשר להיות בטוחה בכלום.. וואי, באמת חפרתי... אם הגעתם עד לפה קבלו ח"ח, חיבוק ונשיקה [ובאימכם, תגיבו לחיים הדפוקים שלי]