אחרון כמנהלת :)

כתה י? הזדמנות לצלם, להשפיע ולזכות בפרסים!!

פרוייקט "זווית אישית" מזמין אותכם- בני נוער בכיתה י' לצלם,להשפיע על פני החברה הישראלית תוך אפשרות לזכות בפרסים מדהימים!!! במסגרת הפרוייקט המתקיים בימים אלה אנו מזמינים אותכם לשלוח לנו תמונות של הסביבה שלכם- על הטוב ועל הרע שבה בהיבט פוליטי חברתי או סביבתי. התמונות הטובות ביותר יוצגו בתערוכה שתפתח בת"א ב-17.7 ותנדוד לאחר מכן ברחבי הארץ.התצלומים הטובים ביותר יזכו את יוצריהם בפרסים מדהימים:צניחה חופשית, MP4 ותלושים בשווי מאות שקלים לרכישת ספרים ודיסקים! לפרטים נוספים, הרשמה ושליחת תמונות: [email protected] זה הזמן שלכם להשפיע, אז-צאו מהמסגרת היכנסו לתמונה! ניתן לשלוח תמונות עד ה-1.7!הזדרזו!

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

אכפת לכם מהסביבה? רוצים לשמור על כדור הארץ ירוק ונקי? בואו להתייעץ ולדבר על זה בפורום- איכות הסביבה http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=174
מתעניינים בג'אגלינג? רוכבים על חד אופן? מצאנו בשבילכם בית חם! בפורום ג'אגלינג וחד אופן מחכים לכם! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=440
הסדרה המקורית-ישראלית המצליחה העוסקת בעולמם של תלמידי חטיבת ביניים חזרה אלינו בעונה חדשה ואיתה חזר גם פורום ראש גדול http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1140
מדברים על זמרת הדאנס העולה, שאצלה, השמיים הם ממש לא הגבול, בפורום - קים http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2057

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifבונאא אנשים!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

5 ימים אני לא בפורום, והנה אני נכנסת ואני רואה הודעה שלי מלפני יותר מ10 ימים מככבת באחד השירשורים הראשונים.. פייר? אני מאוכזבת.. אז יאללה, לשנס מותניים כולם ביחד ונתחיל [נמשיך] לחפור כמו שרק אנחנו יודעים.. אז... יאללה

nkrn

New member
פסטיבל בראשית אנשיים מכירת מוקדמות התחילה!!!!

אנשים ב-14 ביולי זה מתחיל הפסטיבל שכולנו חיכינוו לוו השנה זה הולך להיות מטורףףףףףף!!! מכירת מוקדמות החלה והפסטיבל כבר מת לראותכם טלפון לבירורים 0525235778 באיזור חיפה והקריות

איים אבודים ב-../images/Emo43.gif אנשים

הערב בשעה 18:00, נילי דור האלה מארחת את עדית בן פורת בשידור חי בבלוגTV. עדית מנחה סדנאות להעצמה, מאמנת אישית, מאסטר אווטר ומנחת יוגה צחוק – אל תחמיצו! http://he.blogtv.com/shows/35593
דר' בני מייליק, כירורג פלסטי, המומחה בתחום הניתוחי ההרזיה יתארח בפורום קיצורי קיבה החל מהשעה 19:00 וישיב לשאלות הגולשים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=19&MessageId=118553443
החל משעה 20:00 תתארח אורה אלקן, מטפלת זוגית ומשפחתית מת.ל.מ. ברנר בפורום מתמודדים עם החיים ותשיב לשאלות בנושא התמודדויות שונות שאנו חווים בחיינו. הנכם מוזמנים מעתה לכתוב את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1233&MessageId=118604196
פורום חינוך לילדים ולנוער חוגג שלוש שנים – ואתם מוזמנים לחגוג ולהשוויץ יחד אתנו לא תמיד יש קשיים, לפעמים יש גם הצלחות חינוכיות, הברקה של רגע או צל"ש לילדים שלימדו אותנו משהו. בואו לספר - מהי ההצלחה החינוכית שלכם? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1316&MessageId=118635881
אתר FLIX מחלק לכם כרטיסים זוגיים לסרט הקולנוע החדש איים אבודים. צפו בטריילר, ענו על השאלות, מלאו את פרטיכם ואולי תזכו כרטיסים זוגיים לסרט: http://www.flix.co.il/tapuz/movies/avudim

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifואם כבר מדברים על חפירות

לא כתבתי פה מתחילת החופש, אז הנה הזמן לחפור על הכל.. אהה.. וזאתי מין חפירה שכזאתי בשביל עצמי, לסדר את הדברים בראש, זה באמת עוזר.. מין סיכום שבועי כזה... אז אני אלך לפי סדר כרונולוגי.. בערב הראשון של החופש יצאנו לנתניה.. היה נחמד, דיי התפצלנו.. ישבתי עם כמה חברות בארומה, ואח"כ חזרנו לישובנו החביב.. יצאנו פה והיה משעמם בטירוףףף, אז חזרתי הביתה כולי בדיכאון מהתחת... משהו עמוק.. הדיכאון הזה נשאר לי גם ליום למחרת.. כמעט כל היום.. בערב הזה נסעתי עם אמא לעבודה, רק כדי לצאת מהבית ומהדיכאון [כי לא היה לי כוח לפגוש אנשים שאני מכירה], ביום למחרת כולם נסעו לים, ואני לא [בגלל הדיכאון הזה..] ערב אח"כ חברה בקושי הצליחה להוציא אותי מהבית, בסוף היא אמרה שנשב רק בגן שעשועים ליד איפה שאני גרה.. אז יצאנו והתקשרו אלינו שני ידידים ושאלו אם אנחנו באות לאחד מהם לראות סרט.. אמרנו שלא [כי לא היה לי כוח לזוז] ואמרנו להם לבוא, גם להם לא היה כוח לבוא אלינו [זה מרחקי ענק חח] והם עלק לא רוצים להסתובב בישוב עם בירות.. בסוף באנו אליהם, ולקח לנו בערך שעתיים [ואני לא מגזימה] לבחור סרט ["נו, המסור זאתי קומדיה רומנטית!!"] החלטנו בסוף לראות צ'אק ולארי בערך ב2:00 בלילה, באמצע אחותו הקטנה הצטרפה אלינו [בת 6] והיא פשוט כזאתי נשמההההה והוא כזה אח טוב!.. אח"כ היינו אצלו בחדר איזה שעה [עם אחותו שכמעט שברה לו את כל הבשמים] ובערך ב4:45 הלכנו הביתה.. בפוקס אח שלי היה ער והוא התקשר לשאול איפה אני ואז הוא בא לקחת אותי... קמתי בערך ב14:00.. אין לי מושג אפילו איזה יום זה.. שוב יצאנו בערב, הערב עם כל הפריקים.. ופה נראה לי שהתחלתי להרגיש משהו למי שהלכנו אליו ערב לפני כן לראות סרט [שהיינו אצלו בבית].. הוא היה כזה חמוד ומצחיק... כפי שחברה שלי אמרה: on fire.. אח"כ הם ליוו אותי הביתה {שתי חברות הוא [החדש] והוא [הישן]} הסבר למבולבלים: יש את ההוא הישן, [שתבינו, הוא לא ישן, עדיין אני מבולבלת בטירוף] ויש את ההוא החדש, שאותו אהבתי בשנה שעברה [בתקופה הזאתי בדיוק], ועכשיו, אנ'לא יודעת מה.. פתאום זה שוב נדלק [ואהבתי אותו שנה שעברה המוןןןןן זמן].. קיצר, כל ערב אני יוצאת איתם, וערב אחד אני דלוקה עליו, ערב אחד עליו.. [רדודה?] ערב אחד יש לי עם אחד שיחות מצחיקות וכיפיות, SMSים וטלפונים, ובערב השני פתאום ההוא מדבר איתי משום מקום [הישן שאני רודפת אחריו חצי שנה פתאום נזכר לדבר איתי!?!?] ולא יודעת.. מישהו אמר [מור] מבולבלת? טוב, סטיתי מהנושא קשות.. אז הם ליוו אותי הביתה, וכמובן שזה מוזר.. כי.. זה שניהם.. בו זמנית.. אז עוד לא ידעתי שזה מה שהולך להיות לי כל יום.. שניהם במכה.. פשוט.. יושבים בספסל, הוא מצד אחד שלי הוא מהצד השני.. [ועם הבשמים המעולים של שניהם
] יום למחרת נהייתי מדריכה.. כן כן.. בבת אחת קיבלתי קבוצה [רק לשתי פעולות, זאתי מין התנסות לכיתות ט'].. זה היה קשה כ"כ... הם היו מופרעים.. חמודים... ילדים ממש מתוקים.. אבל קופצניים והיפראקטיביים ברמות, לא יושבים שנייה.. העברנו חצי פעולה.. זה היה מבאס.. בערב היה טקס סיום של כיתות יב' שהיה נחמד... אחריו ישר יצאנו.. התבודדנו איזה 5 ילדים בפארק וסתם שכבנו והשתעממנו, אז הלכנו.. בסופו של דבר כמובן יצא שישבנו עם הפריקים ואז היה איתו [החדש] ממש מצחיק והוא היה נשמה כזה.. כשחזרתי הביתה אז הוא התקשר מחסום והוא כזה בקול מפחיד "תסתכלי אחורה, עכשיו ימינה בוווו ***** [שם של ילדה אחת]!" [בדיחה שלנו] קיצר, זה היה ממש חמוד, אז התחלתי לספר לו איזה צ'יזבט שהוא מפחד ממנו בטלפון, אז הוא ניתק! :-O.. אז שלחתי לו SMS "נלי עולה במדרגות..." והוא ענה "תסתכלי מתחת למיטה....... ***** [שוב אותה ילדה]! ואז שאלתי אותו איפה הם, אז הוא אמר שהוא כבר בבית וזה, אז אמרתי עוד איזו בדיחה שהייתה בערב ושאני הולכת לישון ולילה טוב, והוא ענה"חחח לילה טוב".. ואח"כ הייתי פשוט... בעננים...
שלשום שוב יצאנו, והיה באסה, וגם אתמול היה באסה.. לא יודעת למה... בגלל הבילבול הזה אולי?
היום הייתה פעולה שנייה של היום ירוק, והיה מושלם... שני חניכים לא באו, אבל שניים אחרים כן באו, ואחד מהם, אם הוא היה בגיל שלי [ולא בכיתה ה'] הייתי מתחתנת איתו עכשיו! כאלו נשמותתתתתת! ועשינו סיכום פעולה, והם היו אמורים להגיד דבר טוב ודבר רע, אז אחד אמר בטוב "הכל"..
בא לי להדריך אותם בשנה הבאה
ילדים מדהימים מבוזבזים על חרא מדריך
טוב, אני אמשיך לעצבן בנושאי הגברברים והלבטים בחיי.. חח
החלטתי שאני אצא, אהנה, אהיה איתם, נראה לאן הדברים יתקדמו [הערב הוזמנתי לראות איתם המסור 3 אצלו, אבל יש לי גבולות, אני לא יכולה לראות כאלו דברים].. ופאק.. הם כאלו מטומטמים [כל החבורה שלהם {הם שניהם מאותה חבורה}] הם כמעט כולם מעשנים נרגילה, ושותים [ירדו במינון השתייה, אבל יותר נרגילה] כשאחד מהם מעשן, הוא כזה סקסי [בכללי גם] וכשהשני מעשן פשוט בא לי להקיא.. תירגעו, אני לא אעשן... לשתות, מילא, זה כיף, אבל לעשן.. זה מסרטן. אני אהיה כזאתי מעשנת פאסיבית בסוף החופש.. כשאני קוראת את זה שוב, זה נשמע כאילו עם החדש הולך יופי וזה.. אבל בתכל'ס, בזמן אמת אני לא מרגישה יחס של יותר מידידות מצידו, ויכול להיות [סביר להניח] שזה באמת כל מה שיש.. לעומת זאת, הישן פתאום בא אלי ומתחיל לדבר איתי ולשבת לידי בערבים.. כאילו.. פאק בנאדם, עד שעשיתי הסכם עם עצמי שזהו, אני יורדת ממך, עכשיו אתה בא לי ככה? בן זונה.
ניתן לזמן לעשות את שלו.. הכי טוב.. אני עם הקצב שהרגשות שלי משתנים אי אפשר להיות בטוחה בכלום.. וואי, באמת חפרתי... אם הגעתם עד לפה קבלו ח"ח, חיבוק ונשיקה [ובאימכם, תגיבו לחיים הדפוקים שלי]

dragonit12

New member
../images/Emo24.gif

אני מקווה שהדיכאון עבר.. נשמע שממש נהנת במה שעשית ולאן שהלכת וזה. ובקשר לישן שפתאום בא ומדבר איתך. אין תמיד שתכחי ותנסי לשכוח או משהו כזה.זה יבוא. זה מרפי. והוא זבל! אבל יהיה בסדר. ואם את לא יודעת על מי בא לך. פשוט תנסי לקחת שבוע חופש,שבוע לא לדבר איתם. ולאט לאט תראי למי את מתגעגעת יותר. על מי את חושבת כל היום את מי את רוצה. אם לא מספיק שבועף,אז חודש. מבטיחה לך.זה באמת עוזר ומסדר את המחשבות! שיהיה בהצלחה

dragonit12

New member
חופרת על היום!

מתפוצץ לי הראש
קמתי בבוקר,ואמרתי לאחי ששששששלום!{כי הוא חזר לצבא אחרי הרגילה>< אני געגעת אליו
} ואז נכנסתי להתקלח,כי אתמול לא נכנסתי כי היה ג'וק ענקי חי כמו לא'דעת מה,והוא עלה עליי,וזה הגעיל אותי. אז אמרתי שאכנס בבוקר.. לא כי אני מפחדת,כי זה מגעיל!!!!
ואז התקלחתי,שאני חצי ישנונית.. אחרי זה יצאתי{וואלה!}ראיתי שמש ואכלתי
ראיתי שני פרקי שמש מהעונה הראשונה
ואז טסתי לביה"ס{הלוואי,הלכתי ברגל><} התחלתי בתשע
{תשע ורבע
} שעה שניה חשבונאות המורה החזירה לנו את המתכונות... היא הביאה לכל התלמידים,ואמרה לכולם את הציוני מגן וזה. {איזה 6 דקות זה הולך ככה..} ואז היא רואה שאני שקטה כמו לא'דעת מה ואומרת לי כזה.. אויי את בשקט,ואת מחכה כמו ילדה טובה..הנה שלך
קיבלתי 82!!{למרות שידעתי את זה כבר
} והיא מגישה אותי על 85/90{לא סגורה על זה..אבל מה שבטוח לא פחות מזה...} ואז התחלנו ועישנו חזרות. והיו פווווול צחוקים בשיעור
הפסקה הלכתי לסיפריה ודיברתי עם חברה שלי.. וואי כמה הסתלבטויות היו שם
ודיברתי עם נדב
היה בתכלס מצחיק ומשעמם.. שעה שלישית חשבונאות. המשכנו לעשות חזרות.. אני לא זוכרת מה היה>< חוץ מזה שעשינו חזרות והיו צחוקים.. ככה גם בשעה שאחרי>< אח"כ ב12 הלכתי ללמוד עם נאאאאאאאדב
למדתי איתו לשון,למדתי איתו עד שלוש וחצי!
היה קורעעעעע היינו עם רון והיה שיא המצחיק
אבל מסכן נאאאדב
שיגעתי אותו>< אבל חמוד
טוב דיי. הגעתי הביתה. ראיתי עוד שמש..
ואז הלכתי להביא משהו מדוד שלי.. וקיבלתי ממעריב לנוער מתנות
זכיתי בשני כרטיסים לנרניה
וזכיתי באמפי 4{ואין לי מושג איך זכיתי בו
} עוד מעט אני אלך לנוח. כי הראש הורג אותי>< ואני מרגישה עכשיו הכי חרא שאפשר.. אני שונאת שפוגעים בי אני שונאת שאנשים צבועים! אני שונאת! נמאס לי כבר מכל העולם הזה
נכון שאפחד לא קרא?

למעלה