אחד ענק!

. . . אולי . . .

אולי זה רק מתקרב והולך וכואב מסוכסך קשה עם הלב אני חושב אולי אני אוהב אותה יותר מדי פנס בודד בתוך רחוב האהבה ואם תראו ילדה עם עיניים איילה תמסרו שאני עוד מחפש אותה אני חושב אולי אני אוהב אותה יותר מדי פנס בודד בתוך רחוב האהבה אני חושב אולי אני אוהב אותה יותר מדי ולא אפסיק לשיר לה עד שהיא תחזור אליי והיא יודעת היא יודעת לאהבה שלי !!

אמא!!!../images/Emo32.gif

אני לא מאמין שהדלקתי לך ת'פיוז לא רציתי לעצבן!!! :\ ואני מנסה להסביר את עצמי אבל את באטרף-לא נותנת לי לדבר הלווווו!!!----שכחת שאנחנו בערך באותו מצב בערך...... בטח לא התכוונתי לשפוט אותך ככה את מכירה אותי?..... סתם צחקתי איתך...אני לא רוצה לקלקל לך את השבת אני מתנצלת
שבת שלום אל תשכחי שאני אוהבת אותך

hadarr1

New member
תגידו... על מה הפורום הזה??

כי אף אחד כאן לא מדבר על פינק... אז על מה הוא בדיוק??

שינוי בחיווי הפורומים - קיפול שרשור

בשעות הקרובות ישתנה החיווי בפורומים, על מנת להקל על המערכת. השינוי יראה בדרך הבאה: באופן אוטומטי ובכל הפורומים, ברירת המחדל של הצפיה תהיה כאשר שרשורים בעלי יותר מ-35 הודעות, יתקפלו להודעה אחת, שממנה ניתן יהיה להגיע לשרשור כולו. מצב זה ניתן לבחירת המשתמש, כלומר, הגולשים יוכלו לקבוע לעצמם את החיווי המועדף עליהם בצורה הבאה:
ניתן יהיה לשנות את הצפיה למצב הישן על ידי הקלקה בצד שמאל עליון של עמוד הפורום, (מתחת לחלון החיפוש המתקדם, ליד חלון המועדפים).
כל משתתף יוכל לשנות את גודל השרשור שיתקפל, לפי שיקולו. המשך גלישה נעימה!

Ma E

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בוווווונאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יהרוג את סלקוווווווםםםםםםםםםם יש את הפירסומת עם גרפילד בצד והוא מתפוצץ עם איזה בלון ואני יושבת בפורום עם צלחת קטנה של עוגה ביד ופתאום מתפוצץ הבלון ובחיים נראה לי לא קפצתי ככה בחיים!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד לא הפסקתי לצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עפו עלי כל הפירורים אני מתה מצחוק פההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פפפפפפפפפחחחחחחחחחח

זה לא ממש משנה לפורום הזה למה יש כאן בכלל הודעות?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Ma E

New member
סעמממממקקקקק../images/Emo70.gif

זה קרה לי שווווווווובבבבבבבבבב
כוס אימא שלהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאי!!!!!!!!!!!!! קרעתניייי התפוצצו לי האישונים מרוב צחוקקקקקקקקק קרעת לי ת'טחול כפרה! אמא'לה....כפרה...נושנוש...בייבי.... עיניים שלי...............איפה את!?!!?!?

חחחחח זה לא שאין הודעות הן פשוט

לא עוברות את ה35 ...חחחחח אבל בעזרת השם מחכים לנו ימים גדולים ...

SaintJohn

New member
../images/Emo32.gifנפתח פורום אירוסמית'!

לידיעת כולם: נפתח פורום למעריצי להקת אירוסמית'! בואו בהמוניכם! הקישור לפורום בתחתית ההודעה

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo32.gif אחד ענק!

אני רוצה להזכיר לכם שאחרי הכל זה עדיין פורום פינק, אז בבקשה אם אתם רושמים משהו אישי אז בבקשה תשרשרו את זה להודעת

למעלה