אחד גדול

i love lucy

New member
טוב לדעת... אהה ומ ק ר ט נ י

אני מקווה שאתה כבר לא כועס עלי סר פול עוזרי הנאמן(אני מקווה שעדיין...)

>>>ביטלסים שלי!<<<<../images/Emo72.gif../images/Emo13.gif

היום - כולם לצ'אט! בתשע בערב! (או 21:00 למי שמעדיף). אפשר להצטרף גם יותר מאוחר (אתמול לדוגמא היינו עד 10). נורא כיף שם וזה מאד מגבש. אז כל מי שלא נכנס עד עכשיו, שיבוא לניסיון (דקלה, טינקרבל, אני יודעת ששכחתי הרבה אבל..
) לא מדברים רק על הביטלס אלא *בעיקר* על נושאים אחרים.

אתם מקובעים!

למה רק בתשע בערב? אפשר גם עכשיו, בצהריים, או בשמונה בערב, או בבוקר, או בכל שעה שהיא ביממה. אני מעכשיו מכריז שכל פעם שאוכל אהיה כאן בצ'ט, ולא רק בתשע!

אוף../images/Emo4.gif../images/Emo72.gif

כנראה שאני לא אהיה היום בצ'אט,ף כי אני הולכת לסבתא שלי, והאינטרנט שלה מקולקל.. אני מקווה שהספיקו לתקן לה אותה. בכל מקרה, אל תצפו שאני אגיע. תהנו!

עלוב!

הלהקות האלה *ממש* לא נראות כמו הדמויות שהן מחקות... אם כבר הן נראות כמו פרודיה די עלובה, ולא יותר מזה. לגבי נשמעות, אני כבר ממש משוכנע שהם לא נשמעים אותו דבר. סתם עושים רוח.

אלרוס

New member
לכל מי שלא היה בצ'אט 3 הכרזות

1. תצטרפו לצ'אט, זה מגבש, מצחיק וכיף! תצטרפו. 2. לכל מי שלא היה בצ'אט, הכינוי מקה הפך לסר פול או פשוט פול (סר פול, עדיין אסור פולקע?) 3. לסר פול, הנשיקה הוירטואלית שקבלת היא תוצאה של משחק תלת חובה ששחקנו.

בואו לצ'ט!

כידוע לכם, כולכם *זהו, לא אמשיך את המסר כי זה כבר הצליח להקפיץ*, אם אתם רוצים לדעת מה אמר המסר, בואו לצ'ט ותדעו!

The Mad Hatter

New member
../images/Emo41.gifהכרזה!!!../images/Emo41.gif

טוב, אני יודעת שהטעיתי את כולם (איזה כולם? חברי חדר הצ'אט לפני חמש דקות...P:), אבל נמאס לי לחיות בשקר, אני צריכה להתוודות. הפיית'ון האהוב עלי אינו מייקל פאלין בעל הפנים החביבות אלא אריק איידל. מהרגע בו ראיתי לראשונה את "משמעות החיים" בו הוא הופיע בחליפת נמר (>_<) ידעתי כי אהבת אמת היא זו. (It's real love, it's reeeeaaalll...) (כמובן שזו, גם, היתה משימת אמת או חובה. אני מסורה למייקל שלי *^_^*)

למעלה