אזעקה משנת 91 הנה הקלטה מרדיו בשנת 91 של ההזעקה (זה אמיתי לגמריי) ההזעקה
Y yanivtr New member 21/3/03 #1 ../images/Emo32.gif אזעקה משנת 91 הנה הקלטה מרדיו בשנת 91 של ההזעקה (זה אמיתי לגמריי) ההזעקה
A Azar Azar New member 21/3/03 #3 חחחחחחחחח שמתי את האזעקה ואימא שלי חשבה שזה אמיתי והיא מדברת בטלפון אז היא אומרת יש אזעקה וזה חחחח
A Azar Azar New member 22/3/03 #5 נמשיך עם ה ../images/Emo32.gif מה אתם רואים בתמונה הזאת? יש פה שתי דברים
ש שחרחר מתוק New member 23/3/03 #11 בתמונה הזו רואיםםםםםםםםםם ברווז וגם רואים אגם\ים בזמן השקיעה איזה חכם אניייייייייי
A Azar Azar New member 23/3/03 #14 צודק אמיתי רואים ארנב וברווז עכשיו נשאר את התמונה האחרונה לפתור שהיא הכי קשה
I i love gina New member 23/3/03 #15 ???? קשה?! רואים מצד אחד פרצוף של אינדיאני, ואז כל הפרצוף הזה, הופך לגוף של אסקימוסי כזה שצובע משהו , או לא יודע, בכל אופן, הוא עומד עם הגב אלינו................ (ידעתי את זה מלכתחילה, אבל לא רציתי לומר, כדי לתת לאחרים לנחש... אז מה אם אני שוויצר?!
???? קשה?! רואים מצד אחד פרצוף של אינדיאני, ואז כל הפרצוף הזה, הופך לגוף של אסקימוסי כזה שצובע משהו , או לא יודע, בכל אופן, הוא עומד עם הגב אלינו................ (ידעתי את זה מלכתחילה, אבל לא רציתי לומר, כדי לתת לאחרים לנחש... אז מה אם אני שוויצר?!
A Azar Azar New member 23/3/03 #16 וואלה יפה אני 100 שנה עד שהבנתי שזה אסקימואי בשבילי לפחות זה היה קשה
I i love gina New member 23/3/03 #17 אהממ* סתומי* אהממ... סתתתתתתתתתתתתתתתתתם....... אני צוחק, (לא לכל אחד יש ראייה חדה כמו שלי... ) אזרי, סתם, אתה יודע שאני אוהב אותך אהממ*אפילו אם אתה לא כל כך חכם*אההמ........
אהממ* סתומי* אהממ... סתתתתתתתתתתתתתתתתתם....... אני צוחק, (לא לכל אחד יש ראייה חדה כמו שלי... ) אזרי, סתם, אתה יודע שאני אוהב אותך אהממ*אפילו אם אתה לא כל כך חכם*אההמ........
Y yanivtr New member 23/3/03 #9 נצול שרשור---- מישהו יודע מה הקיצור הזה באנגלית אומר(אתם יודעים הקיצורים שמשתמשים בצאטים) w/
Y yanivtr New member 23/3/03 #18 משהו מדהים תנסו לעשות את זה, וכמה פעמים, תראו איזה מגניב זה... אני הבנתי את הטריק על ההתחלה...