או

hells bells

New member
מכירים את השיר כל הנחלים

של אריק לביא? שאלה לי,מי זה המתופף התותח הזה שם? הוא פשוט ענקי!!!!!!!

חוזרים בתשובה?

אני לא יודע מי אחראי על העריכה ברדיו אגדות רוק, אבל כרגע מנוגן מרווין גיי עם sexual healing הענק שלו. אמרתי זאת גם בעבר, יש לאיש מקום של כבוד בקרב אגדות הרוק, ואם עוד מישהו חושב כך (העורך) - יבורך!

אני חושב כך

אני עורך את זה ותמיד חשבתי שהוא ענק (וגם כתבתי את זה כמה פעמים). אתה יודע מה, גם אני צריך לתת מתנת פיוס, אז הוא זכאי, הוא שייך גם לכאן.

orbiti

New member
../images/Emo53.gifהרכב רוק מתקדם מחפש מתופף

לפרטים, נא לפנות במייל, איי סי קיו או מסר אישי. אייל.

niraf

New member
אוו..

החתימה שלך מתוך מועדון האידיוטים.. יפה.:) מתאים לפורום.:)

ganooov

New member
../images/Emo26.gif אנשייימיייייםם: ../images/Emo13.gif

תראו תראו: אני חולק את תאריך הלידה שלי עם לו ריד ועם Mark Evans מ-AC/DC מה אתם אומרים?

ganooov

New member
ועם עוד מישהו, ../images/Emo13.gif

אבלללל... עדיף שלא תדעו
. בון ג'ובי
.
.

OzzzzzY

New member
גם אני!!!

גם אני חולק את התאריך לידה שלי עם מישהו... עם ג'יימס האטפילד ממטאליקה...בטח רובכם המוחץ מרים גבה ואומר "מה האידיוט הזה אומר לנו את זה?!?...מטאליקה בכלל לא שייכים לכאן"

uriah88

New member
חיבור המערכת למחשב

חברים יקירם אני מעונין להעביר את ספרית התקליטים שלי לדיסקים אני רוצה להקליט את התקליטים למחשב יש לי פטיפון שמחובר למגבר-רסיבר ולטייפ דק. איך אני מחבר את כל זה למחשב ככה שאוכל להקליט מהפטיפון לדיסק הקשיח אודה לעזרתכם

moshel

New member
תשובה

עקיבא ידידי תשובה לשאלה שלך אתה יכול למצוא בפורום סאונד הקלטה ויצירה יענו לך שם על שאלתך חברך moshel

moshel

New member
ועכשו בהרחבה

כל מה שאתה צריך לעשות זה קודם כל שיהיה לך מספיק מקום בדיסק בקשיח שלך כדי לאחסן את כול הקבצים שלך הפורמט שאתה תקליט אותה הוא לא פורמט mp3 אלא wave זהוא פורמט הגדול פי 10 מפורמט mp3 אז קח את זה בחשבון זאת אומרת תקליט אחד של grand funk להקתך האהובה לאחר uriah heep ידרוש ממך לפחות 700 מגה אז לאחר שאתה תקליט את התקליט שלך ךצחשב תיצטרך להמיר את הקובץ ל mp3 על ידי תוכנה מיוחדת אחת הטובות שיש והיא גם חינמית היא CDex שתוכל להורידה מ walla תוכונות ועכשו איך עושים את זה מה שאתה צריך זה כבל עם 2 מחברי RCA מצידו האחד ומצידו השני פלג שיכנס לכרטיס הקול שלך במחשב את חיבורי ה RCA אתה מחבר לרסיבר שלך במקום שיוצא החיבור לטיפ out ואז המחשב שלך משמש אותך למעשה בטיפ ריקורדר עכשו אתה מוכן להקליט את מה שאתה מריך שם את התקליט על המקול הפעל אותו ועם תוכנת ההקלטה שיש לך במחשב החל להקליט וכפי שעניתי לך קודם תושובות יותר מיקצועיות בפורם סאונד והקלטה בהצלחה moshel

nute kram

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifשאלה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לפי מה שהבנתי חברי הלהקה lynyrd skynyrd נהגו כולם בתאונת מטוס. מה שמוזר זה שאתמול ראיתי בערוץ VH1 Classic הופעה חיה שלהם משנת 95. ורציתי לדעת-איך לעזאזל זה יכול להיות?!?

nute kram

New member
תראו...

אני לא בטוח שהבנתי מה קרה אבל אתם יכולים להיות טיםהל'ה יותר בוגירם ולא להכנס לריב בגלל דברים קטנים כאלו. אתם בכל זאת אנשים מבוגרים, לא?

מי יודע..

אולי הם בעצם אנשים בני 12-13 שבאו להתלהב על אנשים גדולים מהם (ניוט, רית'ם והשאר).

למעלה