או

הולדן!

חשבתי אם לכתוב את זה במסר או מעל גבי הפורום, מאחר ואתה השארת הודעה בפורום, אז אענה בפורום. טעיתי, קורה טועים לא?, אני מבקש את סליחתך, אין לי ספק שהייתי צריך לעשות משהו, אבל כנראה עשיתי את הדבר הלא נכון, אני מצטער. חוץ מזה אני לא מאמין שבארץ לעולם לא יש בלוז אז מה יש לנו לחפש שם???

hells bells

New member
הולדן איש יקר../images/Emo70.gif

מה שלא יהיה אתה אחי! גלה רוחב לב וגדלות נפש וסלח לניבלו' ולשטיח. אתה הרי יודע שהם מתים עליך.

Paranoid Y

New member
אל תדאג הולדן...

למרות שהרוב כאן לא ממש מעריכים אומנות, אבל זה לא צריך לשבור אותך.. להיפך.. צריך להתחזק, ולהנעים אותנו בשיריך הנפלאים..
אני תמיד כאן לשמוע שירים

giba70

New member
על מה מדובר?

זה לא אמור להיות ב
על פי המדיניות פה? או שרק כאשר אנשים חדשים כותבים משהו אתם עטים עליהם בטענות למה לא שרשרו ב
?

ThePiper

New member
זה נושא נורא חשוב גיבה...

אומנותו של הולדן נקטעה באיבה :( השירים שלקחו אותנו למחוזות של אושר ושמחה... הולדן לעולם לא ידע יותר צער מהניבלונגים ואנחנו בוכים ומיללים... הו הולדן! הו הולדן!
לא נורא, זה יעבור...

John LennonS

New member
אני ממש לא הבנתי על מה מדובר

מה קרה להולדן, על מה אתם מדברים? איזו אומנות נקטעה באיבה?

ThePiper

New member
לא כדי לך לדעת איזו "אומנות" :))

אתה גם לא תבין, אני הגעתי רק לקראת סוף התקרית המצערת, תשאל את ניבלונגים או את ג'י הם יענו לך יותר טוב ממני.

John LennonS

New member
נו, אולי בכול זאת, מה עניין?

נהרסו לו האלבומים בבית? מה הסיפור? לא העריכו משהו שהוא עשה?

giba70

New member
אוקיי, אז אם זה חשוב

למה את לא מסבירה לי וללנונס על מה מדובר? אם זה קטע קצת יותר פרטי, סבבה. לי לא מפריע שכותבים כאן דברים כאלה, מה שכן מפריע זה שכאשר מישהו, בדרך כלל אורח או חדש בפורום שואל משהו או כותב איזו הודעה וכל מה שיש לאנשים מסוימים לומר לו זה למה הוא לא כותב את זה בשרשור
. עכשיו ברור לי שמי שרוצה שיראו מה שהוא כותב לא יוסיף את זה ב
, כי בינינו, לא ממש שמים לב להודעות חדשות שם. לתשומת
כם

יש סוג מאוד ספצפי של הודעות

שלמרות שהן
בטבען הם לא
במהות, ההודעה הזו היא אחת מהן.

giba70

New member
משהו כמו יען?

שזה
שאינו יכול ל
? למה יש כאן עניין של (מכבי) חיפה ו(הפועל) חיפה? ראה השאלה לגבי Thin Lizzy איפה שהוא למטה והיחס אליה.

משהו כזה

תראה,השאלה על thin lizzy היא לא ממש אוף, ולדעתי היא לא בשרשור ה
, העניין הוא, שמבט קצר של כותב השאלה על מאמרי הפורום וחיפוש קצר לא פחות בדפי הפורום היה עונה לשואל על שאלתו ולכן הוא לא קיבל תגובות. ההודעה של הולדן קשורה לקהילה שמתגבשת סביב הפורום, זה אומנם לא און טופיק לנושא הפורום אבל בהחלט קשור לקהילה, כמו הודעות רבות מסוגה אני אחכה כמה ימים ואז אעביר אותה ל
. אני בכלל אוהד אליצור (בני סכנין)

giba70

New member
הוא שאמרתי, ההודעה לא באוף

ודיברתי על איך התייחס אליה אותו מגיב. לא ממש ברור לי למה הקשיחות הזאת בענייני שרשור. יש למישהו משהו לשאול, אז שישאל בהודעה נפרדת, מה זה כל כך מפריע? תמיד זה חייב להיות הודעה שיש בה מאמר או חידון או דיון מעמיק? ואולי אותה שאלה והתגובה לה יתפתחו לדיון מעמיק? ולגבי
שמתי לב שהודעות שם די נבלעות, וכאשר מדובר במישהו שמצפה לתגובה זה לא ממש נוח. כאשר אנשים סתם מדברים על דברים שלא קשורים לנושא הפורום, זה צריך להיות
, לדוגמה, זה שקאנטרי ג'ו כתב שהוא הצליח לעשות ראסטות למשל, אז ברכותיי
לקאנטרי על הראסטות! ואם מישהו שואל שאלה שהוא יכול למצוא עליה תשובה בפורום, האם לא ניתן לענות לו כך בדיוק: "תחפש בהודעה/שרשור לפני שבוע/חודש ותמצא". הרי הרבה פעמים אנשים מדברים כאן על נושאים שנטחנו לא מעט (זמר/גיטריסט/מתופף הכי טוב...) והרי לא נמאס לנו לדבר עליהם אם אנו רוצים שאחרים ישכילו ממה שיש לנו לכתוב, וזה מה שהפורום צריך לקדם - החלפת ידע. ולגבי הקהילה, אם זו קהילה סגורה ואתה רואה שחלק מחברי הפורום לא מבין על מה אתה מדבר, למה לא לשלוח מסר?

הכי פשוט שאני יכול להיות

1. הולדן היה צריך לשרשר (נו נו נו). 2. אני לא שרשרתי את ההודעה של הולדן משום שיש לה חשיבות לקהילה (לא צריך היה להיות בשביל להבין אותה, צריך קצת ידע כללי). 3. בהודעה ראשית לא חיבים לכתוב מאמר, אפשר גם לשאול שאלה, השאלה היא אם יש תוכן לשאלה הוא שהיא זריקת שמות (מה דעתכם על thin lizzy היא בדיוק זרית שמות מהסוג הזה). 4. הסיבה להתעקשות על על
היא שבכל דף בפורום יש מקום ל 15 הודעות ראשיות, כל הודעה חדשה דוחקת הודעה אחרת לדף הקודם בפורום ובכך בעצם "הורגת" את השרשור. 5. חלק מההודעות בשרשור ה
מקבלות תגובות וחלק לא, כמו כל הודעה אחרת. זו לא קהילה סגורה, אני לא רוצה לכתוב מה קרה משום שאני מקווה שהולדן ישנה דעתו או יסביר את עצמו, בכל מקרה מחר השרשור הזה יעבור ל
מימלא, כפי שהסברתי למעלה.

giba70

New member
הכי לבוש שאני יכול להיות...

1. לי לא מפריע עצם זה שהוא לא שירשר, אלא היחס למישהו אחר חדש ולא יודע מה זה
שלא משרשר ואפילו לא מקבל תשובה כשהוא שואל מז'תומרת. 2. ידע כללי? לי יש הרבה ידע כללי (אל תנסה אותי) ועדיין אני חושב שאתם מדברים כאן על משהו שקרה ביניכם ולא ממש כתבו עליו בעיתונים. ואם מדובר במאמרים שלו, שהם באמת חשובים לנו מאוד, עדיין זה לא שהסברת מה קרה אז אני לא יכול להתייחס לדברים שנזרקו כאן בהמשך השרשור הזה בלי לדעת אם זה נכון, ואם זה חשוב או לא. 3. גם שאלות שנזרקות מבנות טיפש-עשרה ששמעו עד היום בריטני ספירס ופתאום באות לכאן ושואלות משהו בסגנון "שמעתי שג'ים מוריסון היה חתיך? זה נכון?" ראויות גם להתייחסות עם ההכוונה הנכונה, לגבי איזה שירים היו לו וכל מידע שיגרום לאורח/ת להמשיך להתעניין בלהקות והזמרים עליהם מדברים כאן. אז גם אם השאלה סתם כללית "כמו מה דעתכם על..." אפשר לנצל אותה לתרומת ידע למי ששאל. 4. ההתעקשות על "החייאת" שרשור כלשהו היא סתם מלאכותית. כאשר יהיו אנשים שירצו להגיב הם יגיבו על כל הודעה והיא תוקפץ ממילא, ואם לא - יקפיצו אותה גם סתם בשביל שהיא תישאר בעמוד הראשון. 5. הודעות שיש בהן משהו שדורש תגובה ונמצאות איפה שהוא באמצע שרשור ה
נבלעות שם, כי הן אפילו לא עומדות בפני עצמן, ולכן יש פחות סיכויים תאורטיים שהן תקבלנה תגובות מאשר הודעה שעומדת בפני עצמה. ושוב, זה הפורום היחיד שראיתי שכל כך מקפידים על
ושאנשים במקום לענות על שאלה אומרים "למה שרשרת ב
?"
בשביל מה
אם יש פה ים דגים?

giba70

New member
תיקון למשפט האחרון...

אנשים במקום לענות על שאלה שואלים: "למה לא שרשרת ב
?"

GeForce 5

New member
יש משהו בדבריך...

באמת שיש (וזה גורם לי לחשוב על כך...) אולם... אתה מפספס פה עניין מסויים, עניין ההגבלה ל-15 הודעות בדף. אם כל הודעה מה-OFF היתה נפתחת כהודעה חדשה אז 90% מהפורום היה OFF... טוב, בטח הניבלונגים יענה לך כבר בצורה מפורטת יותר...
יום טוב

את התשובה שלי אפשר לראות

תראו, יש פה משחק עדין בין מה שהוא
למה שהוא לא, אישית, כל עוד יש איזה שהוא קשר לנושא הפורום אני לא משרשר בעצמי. מצד אחד, אם לא נקפיד על הודעות ראשיות רק למה שהוא בעל חשיבות הפורום יהפוך לפורום אוף טופיק ויפסיק לעניין, מצד שני, צריך לתת גם צ'אנס לשרשורים חדשים להתחיל ולתפוס תאוצה, הרי לא כולם כותבים מאמרים ולא יכול להיות פורום שכולו כתיבת מאמרים וכמובן שזכותו של כל אחד לכתוב כאהבת נפשו. כשאני מחליט להעביר משהו ל
אני מפעיל את שיקול הדעת שלי (לשם כך תפוז שמו אותי כאן), זכותו של כל אחד לחשוב שהודעה כלשהי היא
וזכותו של כל אחד אחר לחשוב שלו, אם תבדקו את מה שאני משרשר תראו שאני לא עושה את זה הרבה, ואם כן אז רק אחרי שעבר מספיק בשביל שהשרשור יתפתח אם היה מי שרצה לפתח אותו (ממש כמו שעשיתי עם השרשור הזה.

למעלה