אוף ועוד אוף

F a d i

New member
../images/Emo32.gif אוף ועוד אוף

זה מה שיש לי לאמר על המשחק שהסתיים לפני כמה דקות איזה מתח,איזו דרמה,איזה יופי... מסוג המשחקים שגם הקהל שהפסיד יאהב... הפורטוגלים ניצחו את האנגלים באחד המשחקים הגדולים באליפות ברררררר...ממש משחק ענק ונקווה להצלחת היוונים מחר מול צרפת (לא,אני לא אחרי בקבוק אוזו!
אבל אני אוהב הפתעות כאלה שהקטנים מנצחים)

פאדי, הגיע הזמן שנישהו מהאזור יקח

פעם את גביע אירופה, זה לא בשמיים, מה גם שהצרפתים היום אינם בשיא שהיו פעם...מצטרף לתקוות...והלואי והכל ישאר במשפחה...

F a d i

New member
והם עשו את זה הם עשו את זהההה

וואייי איזה ענקים איזו סגירה בהגנה...ממש ביצפר...כל שחקן יודע איפה הוא עומד ועל מי הוא צריך לחפות... והשער...חחח אני עדיין לא מעכל מאיפה בא זגוראקיס,מקפיץ כמו ענק מעל המגן הצרפתי ליזאראזו,מתקדם עוד קצת מחכה,מרים ת'ראש,מודד,ומרים נפלא לראש של כריסטיאס שלא משאיר סיכוי לבארטיז.. מי היה מאמין שיוון,שאף אחד לא ספר אותה ולא חשב שתעבור את שלב הבתים,תגיע לחצי הגמר?!ותשאיר דווקא את האלופה מאחוריה?! יאסו אלאדה!

יש לי תחושה ממה שראיתי שהצרפתים

שתו אוזו, ורקדו זבקיקו, כי אי אפשר להסביר איך אפשר הייה לא לנצח אותם, קדימה יוון, המשיכו הלאה, וכל הכבוד...וצרפת יאללה הבייתה חברים לחיסול חשבונות, אלופת אירופה אללק...

Nava5

New member
בראוו ליוון בוווווווווווווו צרפת

וכמו שאומר ידידנו יצפאן "ח... של עם". מגיע להם, זה ממני באופן אישי.

תמנונה

New member
פאדי יקירי משום מה גם אני../images/Emo86.gif

רואה עצמי....כאילו אוהדת יוון...... אבל אתה חושב שאילו נבחרת ישראל היתה עולה לרבע גמר היוונים ככה היו שמחים ?????????????. אבל ככה אנחנו......מן הסתם לא כל כך רעים........ ושמחים בשמחת הסינדרלות.

למעלה