אולימפי

קשה לדעת

פלפס כבר שבר כמה פעמים בעבר כל שיא שהואקובע בבייג'ין כך שהוא לא מדד. אבל גם כל השיאנים ה"חדשים" הם למעשה ישנים- כאלו שהחזיקו בשיא לפני כן(נטלי קופלין, ליזל ג'ונס, היפני מה-שמו, ארון פירסול, פדריקה פלגריני) או כאלו שהיו קרובים מאוד אליו(קירסטי קובנטרי). אבל הכמות באמת מאוד מחשידה כי כל משחה, לאו דווקא בגמר, הוא מתכון לשיא עולם.

rapgamer4ever

New member
והנה התשובה המדעית המוכחת:

הבריכה עמוקה ב-50%(!!) מהרגיל, היא גם רחבה מהרגיל, זה נועד כדי למנוע את התנגדות המים בגלים שחוזרים. מי ששוחה יודע שקשה יותר במסלולים הצדדיים כי הגלים חוזרים אליך מהקיר, הם למעשה הקטינו מאוד את ההשפעה הזאת (וגם ע"י מרזבים בצידי הבריכה שימנעו את הקונטרה הטבעית של הגלים). נו, אז הנה התשובה. כשר? ספק. מסביר את התופעה? בהחלט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כמה זה משפיע?

ברמה של לנפץ שיא עולם ב-6(!!!) שניות? משהו פה מסריח הרבה יותר מזה והוועד האולימפי פשוט מעדיף לא לראות את זה.

rapgamer4ever

New member
אני מאמין דוקא שזה מסביר את ההבדל

אני לא יודע לאיזה שיא התייחסת כשאמרת "6 שניות", בכל אופן צריך לזכור שהמדד הוא לא שניות אלא שניות פר מרחק. נניח שכל המניפולציות של הסינים סידרו רבע שנייה כל 50 מטר- זה אומר שתהיה הבדל של שנייה ב-200 מ', 2 שניות ב-400 (4*100 לדוגמה נשבר ב-4 שניות שזה הכי קיצוני, גם קח בחשבון שטבעי שהשיאים ישברו בקצת "בעצמם") וכו'.

EizoTop

New member
שחר צוברי כרגע מקום 1

יש את שטילוב בגמר הקרקע (כל הכבוד לו !!!) קלגנוב בקייאקים זאבי...
חבל שיקותיאל הפסיד בקרב על הארד... הסייף אכזב לחלוטין, קיוותי שיצא משם משהו...לא כלכך... נקווה שהולנד יקחו את הזהב בכדורגל...D: ופלפס הזה פשוט מדהים, ראיתי את השליחים 4*100 זה היה אחד הדברים הטובים, ב-2 מאיות לקח אותו !!!!! , זה היה מדהים !!! בכל מקרה דווקא אחלה אולמיפאדה, אני לא יודע מה איתכם אני רואה את כל סוגי הספורט...

King LBJ

New member
התקוות שנשארו לנו למדליה

חוץ מצוברי שמפתיע עד עכשיו מאוד לטובה ואני מקווה שישמשיך ככה ואחרי שהטניס כשל והישראלים בבריכה ממשיכים לשבור שיאים ישראלים אבל לא מגיעים להישגים משמעותיים נשאר לנו את אריק זאבי כסיכוי הגדול ביותר למדליה ואת קלגנוב (למרות שלדעתי זה סיכוי קלוש). כמובן שיש לנו עדיין את אברבוך, המתעמל ההוא שעלה לגמר וההוא שיורה ברובה אוויר (שכחתי את השמות שלהם) אבל אלה סיכויים ממש ממש קלושים למדליה. בקשר לפלפס, הבנאדם פשוט מדהים! אוסף מדליות זהב בקצב ועל הדרך שובר שיאי עולם על ימין ועל שמאל. אני אישית מחכה שיתחילו כבר התחרויות של הריצות הקצרות. טייסון גיי, אספא פאוול, בולט וכל האחרים, זה יהיה מותח.

עמית123

New member
כשהייתי נוסע לצבא בבוקר הייתי רואה את סטאין

רץ לו בכיף ליד הרכבת.. בחור טוב. מקווה שהפעם לא יעשה סיבוב מיותר מסביב לאיצטדיון אחרי המרתון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד מעט התקווה הגדולה שלנו יעלה למזרן הג'ודו

אריק זאבי יתחיל בשעה הקרובה את המסע לעבר המדליה הנכספת. תחזיקו לו אצבעות

EizoTop

New member
אריק הפסיד בסיבוב השני...

נקווה שהולנדי יגיע לחצי גמר כדי שאריק יגיע לבית התנחומים

Oxycodone

New member
בואנה ראיתם את ההולדני הזה ?

הוא נראה כמו איזה מכונת ג'ודו ! אפילו שאריק נראה יותר כבד ממנו לא היה לו כח לעשות מולו כלום. איך הוא גם זרק את ההונגרי ההוא באיפון. מעניין אם הוא יקח מדליית זהב ההולנדי הזה. אני מקווה שאריק ימשיך להתחרות בבית התנחומים בהצלחה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אריק שלנו הפסיד ../images/Emo10.gif

הלכה המדליה. .

tristan79

New member
כבר לא "אריק שלנו"

סתם אריק זאבי, בניגוד לשחר צוברי שהוא שלנו. ואולי גם קלגנוב ואברבוך - צריך לחכות לראות מה הם יעשו ואז נחליט אם הם שלנו או סתם רוסים...

OrEl74

Well-known member
מנהל
שלנו היה ושלנו ישאר

בסופו של דבר מדובר בספורטאי המעוטר ביותר בתולדות המדינה.

למעלה