אוכל לחיילים

ברוזונת

New member
../images/Emo32.gif אוכל לחיילים

מרשה לעצמי לכתוב כאן (כי מרגישה כאן נוח) ומירב מקווה שזה בסדר.. מארגנת רכב מסחרי שיוצא בשבת לכיוון הצפון למוצבים השונים כדי להביא לחיילים אוכל חם וביתי.. יש מעוניינים לתרום?! אני במסרים.. הרכב יוצא מהרצליה!

dance of life

New member
האם את בקשר עם

פורומי "תרומה לקהילה" ופורום "מתכונים" ו"אוכל חלבי"? במתכונים ואוכל חלבי יותר מישמחו לתרום... פורום תרומה לקהילה גם יעשו הרבה מאמצים בוודאות!

ברוזונת

New member
בקשר עם אמא של מוגלי

מפורום מתכונים.. מכיוון שבפורום הזה לא הועלתה ההודעה הנ"ל ואני מכירה כאן חלק מהאנשים - החלטתי לעלות גם כאן את ההודעה.

dance of life

New member
נהדר

(תבדקי אם היא מאורגנת גם עם פנינה קדם מאותו פורום, פנינה בד"כ מארגנת מבצעים ענקיים כאלה) הרבה בהצלחה, עבודת קודש!

ברוזונת

New member
פנינה כרגע בחו"ל

בכל מקרה זה לא משנה אם יש תיאום בין הפורומים - כל תרומה תתקבל ברצון ותגיע למישהו שיצטרך אותה.

dance of life

New member
../images/Emo45.gif ברור

לא הצעתי בשביל התיאום, אלא בשביל הנוחות. כל אחד תורם מה שיש לו, אולי אחרים היו משיגים עוד שינוע וכד' בכל אופן הרבה בהצלחה!

ננה f

New member
הערה מיותרת.

בסדר להקפיץ אך למה ל"געור". אני למשל מתנדבת באי אילו פרוייקטים אחרים. ידוע לי על לא מעט שעושים זאת גם, אבל לא בדיוק ב"מבצע" שלכן...

פומפיה

New member
ננה, את שומעת קולות?

את לא צריכה להצטדק, הקפצתי כדי שאנשים יראו. אני, אגב, בכלל עוזרת בפרוייקט אחר.

נראה לי שאין מקום לשיפוטיות שלך

איזו הודעה חשובה יותר (במיוחד כשאת אורחת בפורום). לא כל שכן, להשתלח במי מאיתנו המעיר לך. תרגיעי!

תלתלית

New member
כולנו אורחים בפורום. הפורום לא שלך

למה אתם כל כך תוקפניים? פומפיה הנחמדה כולה רצתה שההודעה על התרומות תהיה קצת יותר בולטת. אז מה כבר קרה? שיפוטיות? להשתלח? להרגיע?

פומפיה

New member
../images/Emo140.gif

בהצלחה במבצע המבורך, זו היתה כוונתי וזה באמת הכי חשוב

אם זו לא שיפוטיות אז מה כן?

"נראה לי קצת יותר חשוב מהודעות שכנות כאן" - אפשר להקפיץ בלי לתת לנו ציונים על חשיבות הודעותינו.

תלתלית

New member
אני מבינה שנימה

קשה להעביר דרך מסך מחשב. עצם ההקפצה היתה כדי להדגיש את התרומה, לדעתי, ובטח ובטח שלא היה בה כדי לגרוע מהביקורות למסעדות שנכתבות כאן. לא צריך לקחת כל דבר בביקורת. לפעמים הדברים הם פשוטים. ואגב, גם לדבר שמצטייר כמו שיפוטיות בעינייך, יש דרך עדינה יותר להגיב. סבר פנים יפות, למשל. "את רק אורחת כאן" - זה קצת גנון.

פומפיה

New member
"במיוחד כשאת אורחת בפורום"

בובה, אפילו הייתי כאן בכחול (ממש בחוסר חשק.. כדי לעזור למנהלת הריונית. כך שיצאת, איך לומר, טיפונת מגוחכת). לא ידעתי שיש כאן אנשים שזה הבית שלהם ואנשים שהם אורחים.. הפוסלת במומה פוסלת. או בשפה שלך: תרגיעי!

ברוזונת

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

מבצע ראשון עומד להסתיים בעוד כמה שעות כאשר יצא הרכב עמוס בהמון לכיוון צפון.. הפירוט המלא בפורום מתכונים

SO ?? ואם "היית בכחול"??

מותק, אפילו אם "היית כאן בכחול", האם זה נותן לך לגיטימציה להכנס ברגל גסה, ולגעור ולנהוג בשיפוטיות כלפי הודעות האנשים כאן??
יודעת מה, "דם כחול"? כנראה היית זקוקה לקצת צומי - קיבלת!

למעלה