אויש נו..זה כזה עוף!!!

KerenWelling

New member
../images/Emo32.gifאויש נו..זה כזה עוף!!!

וזה כמובן...שרשור העוף הראשון של הפורום!!! יי!! היפ היפ הוריי!! היפ היפ...? הוריי!!!!!! טוב די. בכל מקרה... שרשור עוף בנוסח טפיוקה (חי..קולין השולט! טפיייווווקההה. סורי.
) אני אפתח את שרשור העוף הזה...עם עבודת היצירה שאני כל כך גאה בה...
נוזלת דמעה על לחיי בזמן כתיבת משפטים אלו.. מישהו שזוהי..יצירת האומנות.. שכולכן הייתן מתות שהייתה תלויה לכן בבית!!!חחחחחחחחחח סתם סתם...לא לזרות מלח..(ראב-איט-טין בייבי!!!-ארנב בפנים.) היה לי כזה כיף להכין אותה...והכנתי תבניות עם השם של הלהקה למי שרוצה...חחח נעביר בדואר לכולן! חחחח.... אם תרצו אז תבקשו, אני אסרוק לכן, תדפיקו, תדביקו על בריסטולים או חומר אחר שאתן עובדות איתו...בכל מקרה... עשיתי את זה מגנט ענקי לדלת של החדר (אני בממ"ד! טיהי!) וזה תלוי לו שם בגאון ובגאווה.. (
שאו בגאון את דגל ישראל...דגל ישראל..
)! וזייהו! תגובות?..זה יהיה נחמד!

CiNdErElLa3887

New member
אההההההה איזה יפה..:)

מוכשרת...
....תשלחי לי בדואר...את עדיין לא החזרת לי מכתב ד"א
..

KerenWelling

New member
תיקונים...כל כך הרבה תיקונים!!

מישהו=מישום ראב-איט-טין=ראב=איט=אין תדפיקו=תדפיסו (למרות שאתן חייבות להודות...שתדפיקו נשמע הרבה יותר טוב!!!)

KerenWelling

New member
מקפיצה כל כך!!!../images/Emo78.gif../images/Emo105.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יאללההההה העוף הראשון ובלי עוף?!!! מנהלת חביבה, אנא צרפי לפה את הזו שמתעקשת לפתוח פורום ושואלת אותנו שוב ושוב ושוב איך פותחים פורום פעם אחרי פעם שאנחנו מגיבים... כי זה לא קשור לפורום. תויידע!! ולכל החבר'ה השרוטים פה!!!! הנה המקום להתפרע!!! הילה, נעשה שידור חוזר של אותו השרשור שהופרע שאותה העת על ידי שרשור לא נכון של חברה בפורום..?

KerenWelling

New member
"לעשן. תודה."

ומתחת יש סטיקר של "אני החפרפרת" וגם שטיקר של מכב"י תל אביב אלופיית אירופה! טיהי!

למעלה