אבל ממש
!!!

קמגארו

New member
../images/Emo32.gif אבל ממש ../images/Emo32.gif !!!

הרגע שמתי לב למשהוא ממש דבלי ! נכון כשאתה ילד קטן אז אומרים לך לא לדבר עם זרים ועם אנשים שאתה לא מכיר ? אז עם אני לא מכיר אותו מין הסתם הוא זר !!!!!!! אמממממ לא לסכול אותי מאוחר.... ואני לבד..... ומשעמם לי .....! אמממ קאקאשי כשוחד ?

A K I R A

New member
מממ... מענין חומר למחשבה ללילה...

לדעתי, החלק ה2 של המשפט בעצם מסביר לילד הקטן והתמים מה זה בעצם אדם זר-משהו שהוא לא מכיר! חה! Oo

Reyoga

New member
עוד |OFF| (בתנול..)

[זוכרים את הפרסומת הזאתי? עם הסינים שאומרים עוף בתנול, עוף בתנול.. כאילו עוף בתנור... זה היה פרסומת למקרוגל שכותב בעיברית....- קיצר תמיד יש לי את האסוציציה הזאתי כשאומרים עוף או OFF] נינג'ות שמעשנות. יש להם תמיד אש? כאילו בשביל זה הם למדו לעשות ברבקיו-נו ג'יטסו, נכון? (זה שסאסקה חושב שהוא דרקון ומוציא אש).

Reyoga

New member
אני חייב להפסיק עם הסמים

וכשאניאומרסמיםאנימתכווןבעצםלסרטיםואנימהכיבשביליזהכמוסםמבחינתההשפעהוהצורחלהיגמלעלמנתלהיכנסלמציאות...

Reyoga

New member
אני בספק...:

למה לך יש יותר מידי זמן על הידיים? למה אתה גם לפני צבא ואין לך מה לעשות? גם לך יש דיוידי נייד שמתחבר לטלויזיה גדולה עם סראונד שקורא קבצי AVI ויש לך פול סרטים ואנימות ודיסקים לצרוב עליהם את האנימות והסרטים שגנבת מהמחנה בקייץ? אתה יודע איזה קשה זה? לראות כל כך הרבה פורנו כל היום?? מה אתה מדבר בכלל? מה אתה מבין?....

קמגארו

New member
../images/Emo24.gif

בוא כול המשועממים אליי ונתאגד ! אולי נשטלת על העולם אולי לא......אבל לפחות לא יהיה כל כך משעמם !!!!!

Naruto uzumaki

New member
נצל"ש!!!!(אני נאלץ לנצל"ש,יאפ..!)

טוב,אז ככה,לפרטים על החבורה תכנסו ל.. האהא,ותסתכלו בעמודים למטה בצד ימין באתר.. HE HE..

Reyoga

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

אולי נעשה כמו שעשו בפורום מנגה ואנימה, רק עם דמויות של נרוטו? (אני ישאיר את עשיית השרשור למנהלים). הנה קצת עזרה עם רשימת הדמויות: http://en.wikipedia.org/wiki/Naruto_%28manga%29 ויהיה מגניב אם תשימו ציורים, יש דמויות שלא נזכור את השם...

Bakura

New member
../images/Emo96.gif נראה לי שההצעה הייתה...

לעשות שרשור עם שמות הדמויות ועל כל שם של דמות ישרשרו
או
, כאילו אם אוהבים אותה או לא, סתם ככה, וככה יראו מי הדמויות הכי אהובות ומי הכי שנואות. ... אבל יש כל כך הרבה o_O

Bakura

New member
../images/Emo96.gif בדיקת חתימה.

אוח. יש לי מבחן באלקטרוניקה מחר וגם אני צריכה לקחת את החתול לוטרינר עוד מעט. שמוליק. אידיוט @_@ הוא שבר את הרגל או משו ~_~ מוכשרשלי.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif תודה :}

אה-לק-טרו-ני-קה. יותר קל להגיד מאשר לעשות XP שונאת ללמוד. שונאת לעשות שיעורים. שונאת ללמוד למבחנים. אה, החיים כה קשים

למעלה