אבל חשוב.

G m a n 1

New member
../images/Emo32.gifאבל חשוב.

חשוב לי להפיץ למרות שרובכם לא אוכלים פיצה כי אתם דואגים לאחוזי השומן... אין ספק שתרבות הצריכה שלנו חייבת להשתפר. כשהיא תשתפר, נותני שירותים ישתפרו גם הם וסיפורים כמו זה יעלמו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=612&msgid=124151066 היתה לי בחילה כשקראתי את הסיפור כמעט כמו אחרי שאכלתי שם לפני כמה חודשים...

lasik

New member
אוי ואבוי.. אם זה אמיתי, פשוט בושה וחרפה.

במשך 10 שנים הייתי מורה מחליף בבי"ס לחינוך מיוחד. אני כ"כ מבין את האמא הזו אשר מייחלת לתיפקוד נורמלי של בנה. משקיעה שנים בעקומת הלמידה האינסופית של ילדה. ועד שזה קורה, אחרי כ"כ הרבה שנים של תירגול, הקניית שפה ברורה, מוטוריקה תקינה, מגיע מנוול אשר פוגע באופן כ"כ אנוש באמא ובמיוחד בבנה. טוב שפירסמה זאת. אנשים כאלה יש להוקיע מהחברה. תמיר.

חשוב שפרסמת את זה

אכן אתה יכול להתאמץ להתחרות ולנצח כמה שאתה רוצה אבל אז בא איזה אדיוט אחד ודופק את כל המאמץ. לכבד כל אחד, עם כל מה שיש לו בשק שהוא נושא על הגב, זה כנראה לא יקרה בקרוב אצל כולם, אבל זאת השאיפה.

אם כבר פיצה אז בפיצה פצה באבן גבירול

גם יש תרבות, וגם הפיצה/פוקאצ'ה, פסטה הכי טובים בעיר גם בעלי בית מתוקים וגם מעסיקים אנשים עם מוגבלויות כמלצרים. ואם אני זוכר נכון, אז הגלידריה מימין גם שלהם,א ז יש גם קינוח מיקי

yeahod

New member
פשוט להקיא

לקרא ולא להאמין שקיימים כאלו בהמות. ושאותם ילד ואימא אמיצים ידעו.שאותו" פיצה שרגא" זה רק מיעוט שבמיעוט ושידעו ללכת בראש זקוף ןלא לוותר!!

באמת נבלה!!מה כל כך מסובך לתת שירות??

הם בדיוק כמו כולנו...!! כעולה מולי לקוח "בעייתי" בשיחה וכבר קרו לי מקרים שהעברתי שיחה של שתי דקות בחצי שעה ואפילו שמודדים אותי על זמני שיחה לא נילחצי ונתתי לו את כל הזמן שבעולם להתבטא ולשאול- זה כל כך מעצבן לשמוע על כאלו מקרים!!! ואל דאגה- אנשים שמנהלים ככה עסק לא יחזיקו הרבה שנים- כמו שאני תמיד אומר- העולם הוא עגול... עדי.

ארנון41

New member
הסיפור הזה רץ בהמון פורומים ../images/Emo26.gif

חיפוש קצר בגוגל מביא להמון קישורים לסיפור הזה. כנראה שהשרגא הזה הוא משהו מיוחד, כי לא מעט אנשים (כולל זו שכתבה את המכתב) מתארים אותו כאדם מגעיל, אבל מציינים שהם קונים אצלו בקביעות... אותי בכל מראה הוא לא יקבל כלקוח. כתבה שהתפרסמה על כך ב-YNET

למעלה