../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif

בטימטום רב ונגד קול ההגיון, בכל זאת עשיתי בדיקת הריון ביתית. התשובה השלילית תהרוס לי, מן הסתם, את השבת. מאחר ואנחנו גרים ביישוב קטן, מעט החברים שלי (שזה בערך 50% ) יודעים שאני עוברת טיפולים. הדבר האחרון שאני צריכה עכשיו זה ´לבשר´ לכולם ולבעלי שהטיפול לא הצליח. הנטיה הראשונית שלי היא לא לקחת עוד הורמונים עד המכשפה, ובוודאי לא ללכת לבטא של יום ראשון.... אני מאחלת לכולכן שבת שמחה יותר משלי.

neta2

New member
מקוה שהבדיקה הביתית טועה../images/Emo4.gif

ושתעשי בדיקת דם בטרם את מבשרת על שלילי ! מחזיקה לך אצבעות ..

שרהודיה

New member
מאי ../images/Emo24.gif

לעתים הבדיקות הבתיות לא שוות... מקווה שהכל יהיה טוב !!!! ותודי שיש לך אור... הודיה היתה מקור הנחמה בהפלה הנוכחית

ליאת.ס

New member
שרהודיה ../images/Emo41.gif

הבן שלי נולד ב8/5/99 . אנחנו חוגגות יום הולדת ביחד. אני מקווה ומתפללת שבקרוב יהיו לילדים המקסימים האלה אחים/ות.

ליאת.ס

New member
מאי יקירה

בטא ב92% ניתן לראות רק ביום ה11 לההפריה בדם. כך שבשתן אין סיכוי לראות כל כך מוקדם בהצלחה יקירה בן / בת כמה אור?

מזכירה לי את עצמי

עדיין , תחכי ליום ראשון , שום דבר עוד לא סופי . חוץ מזה את לא חייבת לספר לאף אחד כלום , זה ענינך האישי ואת צריכה לחשוב על עצמך ולא על אף אחד אחר . שתיהיה שבת נעימה למרות הכל.

מיליקי

New member
מאי, כמו שכבר כתבו לך

בדיקה ביתית שלילית זה לא סוף פסוק! ובטח שאת לא צריכה למסור לאף אחד דיווח עכשיו. "עדיין לא יודעים" זו תשובה מספיקה בינתיים! שבת שמחה בכל זאת מילי

hagk

New member
מאי מניסיוני תמשיכי גם תמשיכי

אצלינו גם הבדיקת דם הראתה שלילי והנה אנחנו בהריון למרות זאת אז אל יאוש בדיקה ביתית לא אומרת כלום, ומניסיוני אני גם לא בוטחת בבדיקה המעבדתית אלא לאחר יותר מ- 12 יום. חגית

מאי, ../images/Emo24.gif

מקווה שבכל זאת היום הבטא הראתה תוצאה אחרת..... חגית וחגי נותנים לנו תקווה גדולה... מקווה שגם בשבילך..

למעלה