"Evighet"

Nirvana0

New member
../images/Emo31.gif "Evighet"

האמת, אני לא חובבת מושבעת באירווזיונים, ואפילו לא צופה בהם. אבל, הכתבה צדה את עיניי. אז לכל מתענייני האירווזיונים, מי זו Carola ?

Nirvana0

New member
עברית שפה יפה ../images/Emo68.gif

הגיע זמן לשון (לישון:) - להלן כמה תיקונים מלמעלה: חובבת מושבעת של אירוויזיונים.

ciccio

New member
you rang?

הפכתי למשתתף סמוי פה, אבל נגעת בעצב ורוד במיוחד, הקיצר קרולה דיוות אירוויזיון ותייצג שוב את שובדיה השנה, אחרי ניצחון ב 91 והשתתפות ב83 בה היא הגיעה למקום שלישי, לי אישית אין חיבה מיוחדת אליה. היא ידועה לי כנוצריה אדוקה וחובבת ישראל, את כל הקשור להומופוביה לא ידוע, אבל העברתי לפורום שכן לבירורים...

Nirvana0

New member
and what's the verdict?

צ'יצ'יו רק משתתף סמוי? זה לא כל הסיפור, מה עם רעייה בשדות זרים?:)
... עכשיו בגללך אני אפזז לי כל היום את מנגינות השיר "בוא הביתה ..."

ciccio

New member
אוי שולה שולה

היית וחלמתי חלום. בינתיים לא אין עדיין ורדיקט רציני... מצד שני מה אני אגיד לך? גם לדונה סאמר בזמנו היו יציאות דביליות והיא אלילה ורודה מסוג אחר.

ciccio

New member
איך אפשר תמיד לסמוך עליך...

אני נשבע לך, שכמעט כתבתי בהודעה הקודמת כמו שרו תזכור... בכל אופן בעניין קרולה, זה בטח משהו שקשור לזה בהיא נוצרייה אדוקה ובלה בלה בלה...

ro99

New member
סמוך על רו! ../images/Emo163.gif

זה הולך להיות ה-slogan שלי בבחירות!
ואני מקווה שאין פה עקיצה סמוייה של גילי המתקדם כי אחרת your life won't be worth living!

itay82

New member
Carola?

נו שוין... אני מניח שעכשיו צריך להסביר? (ואני מצטער על היעדרות של בערך חצי שנה...) אז זהו. קרולה היתה המאמי של ההומואים והלסביות בשוודיה עד לפני חודש בערך, כשהיא גידפה עיתונאים של QX, המגזין ההומו לסבי בשוודיה, אחר כך סירבה להתנצל ואחר כך סירבה להזמין עיתונים הומו לסביים למסיבות העיתונאים שלה לאחר הניצחון ב-Melodifestivalen.

ro99

New member
איך התגנבת לנו פה בשקט...

כמעט פספסתי!
אז מה? חוץ מהטראומה הנוראה של קרולה הכל בסדר איתך?

itay82

New member
בסדר

זו מילה יחסית... חוץ מלקרוס תחת העומס הכל בסיידר. היום ראיתי קרוקוס. I'm so lame (מצטער, אבל אין לי מושג איך אומרים את זה בעברית), אני אפילו לא מסוגל להגיב כמו בן אדם כאן! אוףףףףףףףףףףףףףף...

ro99

New member
יש קרוקוס בעברית?

רק אחד ראית? פה יש מליונים. וה-daffodils התחילו לבצבץ, כך שיש תקווה לאביב מתיישהו.

Nirvana0

New member
איזה חלום? ...

שום חלום ... בוא הביתה, אני כבר לא אומר אף מילה, לא אהיה רעה ... בוא תראה איך לכבודך פה הכנתי ארוחת מלכים, התנור בוער וחם ... אז בוא הביתה, אני כבר לא אבכה לא אצעק, לא אהיה רעה- בוא הביתהההההההההההה
ולעניין קרולה מסתמן שהיציאות שלה יעלו לה ביוקר! בייחוד שהיא לא הביעה חרטה כמו דונה (אני סומכת כאן על הזיכרון של רו :), רק נענתה להוראות האמרגנים לסתום ת'פה עד אחרי האירוויזיון.

ro99

New member
../images/Emo18.gif

צ'יצ'ו! אל תיפול בפח! נירוונה לא יודעת לבשל מים אפילו! אל תבוא אלי בטענות אח"כ ותגיד שלא הזהרתי אותך!

Nirvana0

New member
../images/Emo18.gif את מעיזה להוציא

את דיבתי רעה
לבשל מים? זה דווקא בתפריט הראשי שלי
צ'יצ'ו, אל תאמין לה ... חזור הביתה בייבי

ciccio

New member
איזה קטע

נירוונה, תראי בשער שיש קישור לאותה כתבה שהבאת והעברתי לפורום אירוויזיון,אבל לא התפתח שם דיון רציני.

Nirvana0

New member
ראיתי, ומעניין למה באמת

לא התפתח שם דיון רציני? האם זה משום שהצהרות של אמן כזה או אחר לא משנה באירוע שכזה, ובודקים לגופו של שיר? או שמא, משום שמדובר בקהילה הגאה לאפחד לא מזיז (נו, עוד מישהו חושב על תיקון...)?

למעלה