ATOMIC PULSE

../images/Emo31.gif ATOMIC PULSE ../images/Emo60.gif

אני ממש מתוסכל מהאלבום החדש של תמיר אוזנה ויאיר בר-און. ממש לא ממליץ עליו. ביזבוז של כסף. רציתי לכתוב עליו ביקורת בישראטראנס אבל נראה שהאתר בתיקונים (יש פרסומת של נטוויז´ן במקום).

ELior

New member
באמת לא שווה אותו חרא כמו.....

אסטריקס ואליין פרוגקט וסאפי קונקשיין הכל ממוסחר!

fclubber

New member
אסטריקס לא חרא!

למרות שהוא עובד עם atomic הפיכוים על רוב הטראקים שלו האלבום ענק!

Mike A

New member
שני דברים

א. לא נראה לי שיתנו לך לכתוב ביקורת - הם לא אוהבים שכותבים קטילות. המוטו שלהם - Dont like dont review. ב. האתר לא בתיקונים - אתה מסטול נראה לי

ממממ...

(1זה לא ממוסחר זה פשוט משעמם. ואסטריקס ואליין פאוג´קט זה דברים מצויינים. אטומיק זה פשוט דבר דחוס פחוס מאכזב בדיוק כמו האלבום של קסרוקס. מונוטוני רצח. 2 isratrance אתה רוצה להגיד לי שאין במקום האתר פרסומת של נטויז´ן?

עקצת קיטור..סליחה אף אני פוגע במשהו

מכיוון שלא ירשו לי ללכלך בישראטראנס אז: על הדיסק כתוב "זה לא אלבום של תוכן אלא אלבום של אוסף טרקים נשועד להכין את הקרקע לקראת אלבום הבכורה של אטומיק פולס" זה אמור לנחם אותי על זה בזבזתי את הכסך שקבלתי היום מהצבא?!? איה כדור שיעמום. ציפיתי לפצצה כמו של אסטריקס וקיבלתי כדור שינה. שוב שומעים את בן קינגסלי בסמפל שלו שהוא אומר: די.אן. אי. שמי.אן. איי!!!!!!! איזה דבר מאוס זה. כמה טרקים אפשר לבמפל עם אותו הקטע "ממין מסוכן"? ידעתי שהייתי צריך לקנות את החדש של הלדוליום.

ELior

New member
עם כבר ליקנות הדיסק שאני הייתי....

משקיע אליו ואת זה אני ביכלל לא עושה אבל עם לא הייתי מביא את הדארק שואו הייתי קונה אותו מקורי בטוח! זה דיסק ענק שאליו הייתי משקיע כסף כדי לך מאוד לחשוב אליו שאתה מקבל את המשכורת הבאה

דארק

איך הדיסק של דארק סוהו? יש לי את הראשון. דיסק טוב. השני באותו סגנון, ממש או שמשמהו שונה?

למעלה