שורו - הרצליה

SimpleAim

New member
../images/Emo31.gifשורו - הרצליה

היינו בדרכנו מהחניה_הרחוקה_מידי למוזס בהרצליה פיתוח שלשום כאשר עברנו ליד שורו. נכנסנו בספונטניות כי היה נדמה לי שאיפשהו ראיתי ביקרות חיובית על המקום - אז הרשו לי לתקן... נפתח בקונספט שהוא - מזאטים חופשי + עיקרית במחיר של עיקרית. המחירים נעים בין 46-68 ש"ח שזה לא יקר אבל לא מאוד זול. המסעדה נפתחה על חורבות צ'נקולו (שהייתה האיטלקיה האהובה עלי!) ולטענת המארח עם אותם בעלים. אז היה בינוני עד רע, פשוט מאוד. המזאטים היו גרועים עד סתמיים (אפילו לא אחד טעים) נספרו פרוסת חציל אחת עם טעם לוואי מזעזע, טחינה לא טעימה עד סתמית, צז'יקי - שוב סתם ובמיה וסלט שרי חריף רעים ולא טריים ועוד כמה שאני באמת לא חושבת ששווה לזכור. הוגשה גם פוקצ'ה לא טריה בעלעיל וסלט חסות בקערת עץ לא מגרה עם רוטב חמוץ ולא טעים. העיקריות - כבדי עוף בסילן ופיסטוקים שסבלו ממרקם מוזר (אני חשדתי בשברי זכוכית והבחור שלידי שלא אוהב סקנדלים לקח ממני את המנה ואכל בשקט, שקט מידי) על פירה עם משהו ירוק שנראה כמו עירית. המנה הייתה בסדר מינוס. המבורגר - המבורגר לא קטן מבשר לא איכותי במיוחד (הם טוענים שהוא נטחן במקום, אני מסופקת) עם לחמניה איומה ולא טריה שהפכה למין שכבת בצק דביקה במפגש עם קטשופ עם ירקות מאיכות סבירה וצ'יפס מטוגן משקית בכמות די קטנה.
עם 1 דיאט ספרייט ( 11 ש"ח) והמחיר של כ"א מהעיקריות (46 ש"ח *2) יצאנו משם ב103 ש"ח. אני יודעת שזה לא הרבה אבל באמת שהצטערתי על כל שקל כי כל ביס היה פשוט רע. אפשר היה לאכול בזוזוברה באותו הסכום ולהנות כ"כ הרבה יותר. בפעם הבאה לבשר הולכים לאגדיר או מוזס...
השירות - אטום - המלצרית ניסתה לשכנע שהיום נטוש כי יש משחק - אבל עפ"י איכות האוכל זה פשוט המצב תמיד. כמו כן היא ניסתה שוב ושוב לשדל אותנו לקחת עוד מהמזאטים שלא סיימנו (ובכן- המזאטים כלולים ולא סיימנו אותם ואנחנו גם מתעקשים שוב ושוב שלא לקבל תוספת- אולי הם פשוט לא טעימים?!) אני שתקתי כל הארוחה והיא הסתפקה בתשובותיו הרפות של הבחור בצורה עולצת למדי (עד כדי זיוף) מה גם שזו אחת המסעדות הבודדות שהיה ברור לי ששום דבר טוב לא מסוגל לצאת מהמטבח שלה.
לקינוח ערקנו למקס ברנר ממול ואכלנו פנקייק עם שוקו צ'יפס שהוגש עם תותים מעל, רוטב שוקולד, בננות בטופי חם וקצפת - 34 ש"ח (שהיה מתוק מידי, כרגיל) אבל עשה את העבודה באופן משביע רצון
השירות מעולה ויעיל וכאשר לא רצינו לשתות המלצרית הציעה בעצמה מים שהגיעו עם קרח ולימון וללא טעם לוואי - כנראה מסוננים - שהכרחיים ביותר ליד קינוחים מלאי סוכר כמו שהם מגישים
נכון שזה מקדש של קינוחים שנוטה באופן עקבי למתיקות יתר (כשמדובר בקינוחים טובים באמת אני מגיעה לאורנה ואלה) אבל בהחלט מספק נחמה מתוקה והפצצת סוכר כשזקוקים לה. נראה לי שמדובר כאן גם באיזו העדפה כההת חושים של הקהל בנוגע למתיקות היתר שכן אין רגע שאין שם תור אימתני! מכיוון שטעמנו מנה חדשה גם הוגש לנו טופס משוב שבו ביקשו לחוות את דעתנו על המנה עוד
למקום ולאיכפתיות!

meravbr

New member
לנו דווקא היה נחמד שם לפני כמה

חודשים, אבל הגענו עם ציפיות למשהו בינוני ממילא.... קב"א אצל מקס זה בהחלט רעיון טוב
(למרות שאני מכורת ארקפה אז הולכת עוד כמה מטרים
) פעם הבאה תשקלו את מזארין (יש כמה מקומות ישיבה) - קניתי שם לפני כמה ימים מקרונים מצוינים (שוקולד וקפוצ'ינו) וגרנולה מצוינת ליוגורט של הבוקר - מצוין

SimpleAim

New member
קיצורים ופשרם

נכון שאני לא כ"כ חדשה בפורום אבל אני אשמח לקבל ביאור קצר לקיצורים שמרבים להשתמש בהם פה כגון קב"א, אאל"ט וכו.. תודה!

meravbr

New member
קיצורים ור"ת ../images/Emo195.gif

קב"א - קינוח במקום אחר (כלומר אוכלים במקום X, נודדים למקום Y לקינוח, במיתולוגיה של הפורום המקום הזה הוא אייסברג, אבל מאז היו קב"אות במקומות אחרים רבים וטובים - יותר ופחות
). טבע את המונח lear22 (אייכה?) אאל"ט - אם אני לא טועה סו"ס - סופסוף מה עוד?

In Limbo

New member
את המונח קב"א המציאה אחותו...

שעדיין קוראת פה בסתר. האח בארה"ב עושה חיים ועובד קשה מאוד. מאז שהוא נסע הארוחות בחוץ ירדו למינימום שבמינימום מפאת מחסור במזומנים ומחסור באחים.

meravbr

New member
תודה על הדיוק ההיסטורי ../images/Emo70.gif

ותמסרי לאח שלך שמתגעגעים אליו פה

ננה f

New member
מה עוד?למשל ב"ז

(לא מה שאתם חושבים), טוב אפשר גם את הפירוש ההוא, אבל התכוונתי סתם ל: "בו זמנית". קס"ז(קוקי סן ז'אק), ועוד כל מיני ביטויים מהווי המטבח והבר. פס חם פס קר, מנות פתיחה, לתקתק שירות, על"א (עד לקוח אחרון לא רק שלנו אבל לוקח), לפלש (פוליש על הכוסות שלא יוותרו סימני מים על הזכוכית העכורה), בומציות (של ברוזי שמשגעת אותנו כל פעם עם עוד כמה) עוד?

ו שתי

New member
מבאס

אכלנו שם לפני כמה חודשים בפורום משפחתי מצוצם, ודווקא היה סביר, בינוני כזה. מתאים בול לאירוע ולמשתתפים.

אחחחחח כמה שאת מפונקת

אנשים כמוך פחות ממסעדת גורמה לא לרמה שלך... שורו אחלה מסעדה שבעולם ומי מזמין כבד עם פירה במסעדה של סטייקים נו באמת כבד אפשר לאכול גם אצל אווזי

Lear22

New member
שלום

כמה מחמם את הלב לדעת שגם אחרי ככה וככה זמן עדיין ישנם אנשים שזוכרים את השם שלי :) תודה על כל הד"שים. וסליחה אם אני לא נכנס לפה מספיק... work work גם אוכל אין יותר מידי, כל מיני צ'יז'ייקייק פקטורי או צ'יליז. לא משהו מעניין אבל היה ניו יורק, עם בלתאזר שנתן קצת תחושה של בראסרי M&R, אבל אין כמו בבית מה שכן, מצאתי איזה מקום של לבנונים פה עם חלבה וחומס ופלאפל dozen פלאפל בָָ7 דולר מציאה או לא? :)

meravbr

New member
העיקר שאתה נהנה ועושה חיים../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

ננה f

New member
הי ילד נהדר לראות אותך מציץ לשניה

נו לאן הגענו ש12- כדורי פלאפל בשבעה דולר זו מציאה. רוצה מתכון לעשות צ'יק צ'אק בבית? את המכדרר-פלאפל הכי טוב שלי מצאתי באיזו חנות לבנונית אי שם באיזה חור רחבי קנדה. מצחיק אבל אמיתי. תוצרת לוב אאל"ט, אבל מה זה משנה בעצם. חומוס זה ממש הדבר הכי קל לעשות, ואם צריך אשלח לך, חיימקה, את המתכון וגם סרט.
נשמח באמת לשמוע ממך לעיתים יותר קרובות בכללי ובפרטי. ננה

SimpleAim

New member
תגובה קצרצרה

1. אם מסעדה לא יודעת להכין את המנה כמו שצריך שלא תציע אותה בתפריט וכן, מצופה ממסעדת בשרים כפי שמגדירה את עצמה שורו שתכין כבדים כמו שצריך. 2. במחיר של המסעדה (שהוא בינוני +) אני מצפה לכל הפחות לקבל אוכל טעים, גם אם לא גורמה. 3. אני לא מגיעה למסעדה בשביל אוכל מאיכות בינונית ומטה. גם אוכל פשוט ביותר (נניח שווארמה או חומוס) יכול להיות מהנה מאוד , אם הוא טרי, איכותי ומכינים אותו כמו שצריך. 4. בפעם האחרונה שבדקתי הפורום היה מיועד לכתיבת ביקורת מסעדות, כך שאני חושבת שאת דעתך לגבי "הפינוק שלי" כדאי שתשמור לעצמך (ואגב, אני לא חושבת שלדרוש ממסעדה שהמרקם של האוכל שלה לא יגרום לי להרגיש שאני אוכלת חול זה פינוק) , אם יש לך חוויה אחרת מהמסעדה אתה מוזמן לכתוב אותה בפירוט (פירוט זה לא - "שורו אחלה מסעדה") ואני בטוחה שאנשים יקחו אותה בחשבון.

למעלה