../images/Emo31.gifשורו - הרצליה
היינו בדרכנו מהחניה_הרחוקה_מידי למוזס בהרצליה פיתוח שלשום כאשר עברנו ליד שורו. נכנסנו בספונטניות כי היה נדמה לי שאיפשהו ראיתי ביקרות חיובית על המקום - אז הרשו לי לתקן... נפתח בקונספט שהוא - מזאטים חופשי + עיקרית במחיר של עיקרית. המחירים נעים בין 46-68 ש"ח שזה לא יקר אבל לא מאוד זול. המסעדה נפתחה על חורבות צ'נקולו (שהייתה האיטלקיה האהובה עלי!) ולטענת המארח עם אותם בעלים. אז היה בינוני עד רע, פשוט מאוד. המזאטים היו גרועים עד סתמיים (אפילו לא אחד טעים) נספרו פרוסת חציל אחת עם טעם לוואי מזעזע, טחינה לא טעימה עד סתמית, צז'יקי - שוב סתם ובמיה וסלט שרי חריף רעים ולא טריים ועוד כמה שאני באמת לא חושבת ששווה לזכור. הוגשה גם פוקצ'ה לא טריה בעלעיל וסלט חסות בקערת עץ לא מגרה עם רוטב חמוץ ולא טעים. העיקריות - כבדי עוף בסילן ופיסטוקים שסבלו ממרקם מוזר (אני חשדתי בשברי זכוכית והבחור שלידי שלא אוהב סקנדלים לקח ממני את המנה ואכל בשקט, שקט מידי) על פירה עם משהו ירוק שנראה כמו עירית. המנה הייתה בסדר מינוס. המבורגר - המבורגר לא קטן מבשר לא איכותי במיוחד (הם טוענים שהוא נטחן במקום, אני מסופקת) עם לחמניה איומה ולא טריה שהפכה למין שכבת בצק דביקה במפגש עם קטשופ עם ירקות מאיכות סבירה וצ'יפס מטוגן משקית בכמות די קטנה.
עם 1 דיאט ספרייט ( 11 ש"ח) והמחיר של כ"א מהעיקריות (46 ש"ח *2) יצאנו משם ב103 ש"ח. אני יודעת שזה לא הרבה אבל באמת שהצטערתי על כל שקל כי כל ביס היה פשוט רע. אפשר היה לאכול בזוזוברה באותו הסכום ולהנות כ"כ הרבה יותר. בפעם הבאה לבשר הולכים לאגדיר או מוזס...
השירות - אטום - המלצרית ניסתה לשכנע שהיום נטוש כי יש משחק - אבל עפ"י איכות האוכל זה פשוט המצב תמיד. כמו כן היא ניסתה שוב ושוב לשדל אותנו לקחת עוד מהמזאטים שלא סיימנו (ובכן- המזאטים כלולים ולא סיימנו אותם ואנחנו גם מתעקשים שוב ושוב שלא לקבל תוספת- אולי הם פשוט לא טעימים?!) אני שתקתי כל הארוחה והיא הסתפקה בתשובותיו הרפות של הבחור בצורה עולצת למדי (עד כדי זיוף) מה גם שזו אחת המסעדות הבודדות שהיה ברור לי ששום דבר טוב לא מסוגל לצאת מהמטבח שלה.
לקינוח ערקנו למקס ברנר ממול ואכלנו פנקייק עם שוקו צ'יפס שהוגש עם תותים מעל, רוטב שוקולד, בננות בטופי חם וקצפת - 34 ש"ח (שהיה מתוק מידי, כרגיל) אבל עשה את העבודה באופן משביע רצון
השירות מעולה ויעיל וכאשר לא רצינו לשתות המלצרית הציעה בעצמה מים שהגיעו עם קרח ולימון וללא טעם לוואי - כנראה מסוננים - שהכרחיים ביותר ליד קינוחים מלאי סוכר כמו שהם מגישים
נכון שזה מקדש של קינוחים שנוטה באופן עקבי למתיקות יתר (כשמדובר בקינוחים טובים באמת אני מגיעה לאורנה ואלה) אבל בהחלט מספק נחמה מתוקה והפצצת סוכר כשזקוקים לה. נראה לי שמדובר כאן גם באיזו העדפה כההת חושים של הקהל בנוגע למתיקות היתר שכן אין רגע שאין שם תור אימתני! מכיוון שטעמנו מנה חדשה גם הוגש לנו טופס משוב שבו ביקשו לחוות את דעתנו על המנה עוד
למקום ולאיכפתיות!
היינו בדרכנו מהחניה_הרחוקה_מידי למוזס בהרצליה פיתוח שלשום כאשר עברנו ליד שורו. נכנסנו בספונטניות כי היה נדמה לי שאיפשהו ראיתי ביקרות חיובית על המקום - אז הרשו לי לתקן... נפתח בקונספט שהוא - מזאטים חופשי + עיקרית במחיר של עיקרית. המחירים נעים בין 46-68 ש"ח שזה לא יקר אבל לא מאוד זול. המסעדה נפתחה על חורבות צ'נקולו (שהייתה האיטלקיה האהובה עלי!) ולטענת המארח עם אותם בעלים. אז היה בינוני עד רע, פשוט מאוד. המזאטים היו גרועים עד סתמיים (אפילו לא אחד טעים) נספרו פרוסת חציל אחת עם טעם לוואי מזעזע, טחינה לא טעימה עד סתמית, צז'יקי - שוב סתם ובמיה וסלט שרי חריף רעים ולא טריים ועוד כמה שאני באמת לא חושבת ששווה לזכור. הוגשה גם פוקצ'ה לא טריה בעלעיל וסלט חסות בקערת עץ לא מגרה עם רוטב חמוץ ולא טעים. העיקריות - כבדי עוף בסילן ופיסטוקים שסבלו ממרקם מוזר (אני חשדתי בשברי זכוכית והבחור שלידי שלא אוהב סקנדלים לקח ממני את המנה ואכל בשקט, שקט מידי) על פירה עם משהו ירוק שנראה כמו עירית. המנה הייתה בסדר מינוס. המבורגר - המבורגר לא קטן מבשר לא איכותי במיוחד (הם טוענים שהוא נטחן במקום, אני מסופקת) עם לחמניה איומה ולא טריה שהפכה למין שכבת בצק דביקה במפגש עם קטשופ עם ירקות מאיכות סבירה וצ'יפס מטוגן משקית בכמות די קטנה.