למקסידור

../images/Emo31.gif למקסידור

אז סוף סוף החלטנו על סורגים. הלכנו על מקסידור. אם אני אספר לכם למה תצחקו עלי... ( אבל לא נורא ) המחיר שלהם ולשם טרלידור כמעט אותו הדבר - הפרש של 50 ש"ח. מה ששבר אותנו הוא איש המכירות שלהם, פיני, שכל כך רצה את המכירה עד שממש לא רצינו לאכזב אותו. אבל מאותו הרגע....... הסורגים הגיעו... לא עם הצורה הנכונה.... ויתרתי... חצי מהם לא נמדדו נכון ולכן עוד לא הותקנו.... המתקינים שפכו לי חומצה שהייתה בגינה.. ( סגורה ומוגנת ) .. הדשא הלך והרובע בין האריחים גם הוא... הבטיחו לי שיגיעו תוך 3 ימים להתקין את הכל... עברו שבועיים - וכלום. פיני - שפעם היה מתקשר אחת לשעתיים, פתאום לא פנוי.. ואין לו תשובות! בקיצור חר&*@ של שירות... ( וגם מהסורגים לא התלהבתי ) מתסכל לדעת שזה עלה לי 11000 ש"ח שכבר ירדו מחשבון הבנק, אבל סורגים עוד אין. זהו... שפכתי. תודה לכל מי שהגיע עד הלום. שיהיה לכם המשך שבוע נפלא\!

blue43

New member
אוי כמה זה נשמע מוכר........

הוא כזה דפקט הפיני הזה- ממש תופעה. חבל שהייתי צריכה לחוות את המפח הזה.

yoelth

New member
מירב אני ממליץ לך למדוד את המידות

של החלונות והדלתות להם הזמנתם סורגים. אני לא אופתע אם תמצאי שהמידות שהם לקחו "לא נכונות" (לרעתכם כמובן) וכי חייבו אתכם במידות גדולות יותר ממה שיש בפועל. לנו זה קרה עם אותו פיני ואחרי התדיינות ארוכה מאוד הם החזירו לנו 500 ש"ח (מתוך 3000). אני מכיר עוד שני אנשים שזה קרה להם.

מקוםבלב

New member
גם לנו

הקרצייה נדנד שוב ושוב. עשינו אצלם סורגים וגם אצלינו לא מדדו נכון והביאו 2 חלונות לא בדוגמא הנכונה. רדפנו אחריהם כ1/2 שנה וכלום .אפילו צעקתי עליו לפני קליינטים חדשים והוא יש לו עור של פיל .עד היום שנה וחצי אחרי אנחנו באותו מצב אבל התיאשנו ונשארנו ע0 סורגים לא באותה דוגמא.הוא פשוט התיש אותנו מה שבדרך כלל לא קורה. בכל מקרה המלצתי לא לקנות סורגים במקסידור. יש חברות אחרות. ולכם אל יאוש ובהצלחה עם האדם הנוכל הזה. צריך לפנות להנהלה אבל גם להם לא אכפת מהנסיון שלנו. הם כל כך בטוחים בעצמם.

ורדה 1

New member
בשביל זה יש בית משפט לתביעות קטנות או שתחכי לסורגים ותתבעי רק על הנזקים, או שתתבעי את כל הכסף חזרה + נזקים ועגמת נפש. אולי כדאי לפני כן לנסות לבקש את הכסף "בטובות" לפני שהולכים לבית משפט.

Angel972

New member
בית משפט לטביעות קטנות

ניתן להגיש תביעה עד לסך של 10000 ש"ח מעבר לזה לא ניתן. שימי לב שרק הסורגים עלו להם 11000 ש"ח, ותוסיפי לזה עוגמת נפש ונזקים ... ובנוסף, גם צריך לשלם 10% דפי פתיחת תיק, שאם זוכים אז מקבלים בחזרה כי מחייבים את הנתבע, או משהו כזה.

וגם וגם וגם

מוכרחים להגיע לשם עם טביעות אצבעות של גמדים [אחרת לא היו קוראים לו טביעות קטנות] או אחרי שמכניסים את הראש שנייה למים של הכיור ו"כאילו" טובעים .

Angel972

New member
משום מה ראיתי את התגובה שלך

רק הבוקר
הרגת אותי מצחוק
כמובן שתביעות ולא טביעות

33נמי

New member
אנחנו העדפנו לשלם קצת יותר (1000)

ולרכוש מטרילידור. גם הם לא מדדו טוב חלון אחד אבל הגיעו לאחר שבוע בדיוק (כי הם עובדים לפי איזורים, כך הוסבר) הכל בא על מקומו בשלום. אנחנו ממש נגעלנו מפיני וניפנפנו אותו מהר מאוד כי לא ידע לענות על שאלות טכניות שהיה אמור לדעת (גמגם ואמר שיחזור אלינו....) "תשבי" לפקידת שירות לקוחות על הוריד עד שיספקו לך את המוצר שרכשת בהון כסף! ואם צריך תכתבי למנכ"ל! (אז תראי איך יתיצבו אצלך למחרת אם לא באותו היום)

Angel972

New member
אני הייתי תולה שלט על כמה אתם

מאוכזבים ... אם השלט יהיה מספיק גדול (נניח על האוטו, במרפסת או במקום אחר) יש סיכוי טוב שאנשים לא יקנו מהם ושהם פתאום יזכרו שאתם קיימים. אגב - זה חוקי

yoelth

New member
אנג'ליקו אתה טועה בסכום

לבית המשפט לתביעות קטנות ניתן להגיש תביעות עד לסכום של 17,800 ש"ח

למעלה