סטטיסטיקות

2MayaN2

New member
../images/Emo30.gifסטטיסטיקות../images/Emo30.gif ../images/Emo221.gif

עשרת הפורומים המועדפים: דמדומים לינקין פארק אול טיים לואו- All Time Low מקפליי ערוצי MTV ו-VH1 שישיסטים קונסולות משחק סמולוויל+לויס וקלארק מכתב שלא נשלח ערוצי הסדרות של yes הודעות בחודש נובמבר:487 הודעות בחודש דצמבר:592 כותבים בחודש נובמבר:24 כותבים בחודש דצמבר:17 5 חברי הפורום הפעילים: shaharEB yaaruka נסטי XD yael1998 HaDaRoSh האדומה של החודש היא:שחר
(shaharEB) מזל טוב לשחר וכל הכבוד כולם

2MayaN2

New member
+התפקדות../images/Emo195.gif ../images/Emo221.gif

שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש? משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו רע שקרה לכם החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: תוכניות לחודש? מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? תמונה :) חודש טוב

shaharEB

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: שחר אדר
גיל: 15 =] מקום מגורים: ראשל"צ איך עבר החודש? חביב =] משהו טוב שקרה לכם החודש: היו מלא ימי הולדת לחברים קרובים
משהו רע שקרה לכם החודש: ציונים שהיו יכולים להיות נחמדים יותר
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: היו כמה ימים כאלה
תוכניות לחודש? להצליח בכמה מבחנים האחרונים שנשארו לי ! מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? אהה noap

2MayaN2

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

נראה שהולך לך לא כ"כ רע בלימודים

2MayaN2

New member
אז אני מקווה שיהיה יותר נחמד../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

2MayaN2

New member
מתפקדת../images/Emo66.gif ../images/Emo221.gif

שם:מעיין גיל:17 מקום מגורים:מרכז איך עבר החודש?Up N' Down משהו טוב שקרה לכם החודש:יציאות וכאלה (נו, סופ"שים
) ואממ פאק הזיכרון שלי אבודXD משהו רע שקרה לכם החודש:הרגשה לא טובה, ציונים לא טובים, ג'וש וזאק וכו'. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:לא יודעת..הרבה
תוכניות לחודש?להנות, ללמוד ולהצליח
מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה?לישון מספר שעות סביר בלילה זה טוב. תמונה :) אין לי כחXD

נסטי XD

New member
כן המפקדת!

שם: דנה גיל: 17 מקום מגורים: אמצע שומקום איך עבר החודש? לא זוכרת XD משהו טוב שקרה לכם החודש: סמינר..אממ מסיבות וכאלה...להיות עם החברה.. משהו רע שקרה לכם החודש: ביצפר משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: ביום של הסמינר יצאנו איזה 4 אנים בפיג'מות בשלוש לפנות בוקר כדי לקנות תה וטימטם...הילדים הכי כאפות בארץ! תוכניות לחודש? להוציא רישיון אמן בסלע!!! מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? יהיה טוב חברים :) always look on the bright side of life וציטוט שאני חייבת להוסיף ~אני וחברה שלי שיחקנו טניס. לא בדיוק שיחקנו אלא בעיקר ניסינו לשחק~ אני:"וואי אנחנו כאלה גרועות, שלוש רבעי מהמשחק אנחנו רצות אחרי הכדור..." חברה שלי:"לא...יותר גרוע..חצי!!" XDDDDD הרגה אותי מצחוק.. תמונה :)

2MayaN2

New member
חחחחח איזה סמינר זה בדיוק?XD ../images/Emo221.gif

בהצלחה עם הרישיון
חחחחחח נשמע כמוני במטקותXDD

נסטי XD

New member
יאללה תתחילי כבר תאוריה וכאלה..

זה היה סמינר אזרחות, אחד הלא קשורים בארץ...היינו בכנסת ובמקלט לנרקומנים ולזונות ...מה הקשר, אלוהים יודע...

2MayaN2

New member
שבוע הבא../images/Emo3.gif ../images/Emo221.gif

וכן נשמע הזוי..אבל נראה שנהנית:)

yaaruka

New member
מתפקדת! ../images/Emo195.gif

שיעאו, הריאיון הזה היה כזה מצחיק
(מהתמונה) שם: יערושקי גיל: 14.5 ולא, החצי לא משנה, אבל באלי כבר יומולדת
זה גורם לי להרגיש גדולה מקום מגורים: מודיעיניישנס איך עבר החודש? סבבה
משהו טוב שקרה לכם החודש: הווו... וואו... בעיקר שכמעטכמעט נגמרו השיפוצים אצל אמא ושוב אני ישנה אצלה
וגם צלמתי לעיתון D= דמיינתי משהו יותר טוב, אבל ידעתי מההתחלה שאני לא אוכל לצלם את התמונות האלה והחברות שלי שהצטלמו הרגישו במאיות וביימו את התמונות
יצאו כאלה מבוימות גרועות, אבל המורה שלי והעורך של העיתון חשבו שהן מעולות, אז סבבה
משהו רע שקרה לכם החודש: מחזור
הרס לי את כל השבוע! משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: קורע והזוי זה חברות שלי, זה תמיד ככה.. חח ומשעמם בצפר
תוכניות לחודש? מלאמלא עומס בבצפר
שונאת בצפר
, מבחנים במגמה, באלי כבר לגמור עם זה! להמשיך את הפרויקט בצילום ולהמשיך את העבודה בקומפוזיציה
, גם התחלתי אתמול סיפור אז להמשיך אותו, וללמוד להשלים עם הכתיבה המעצבנת שלי או ללמוד לכתוב טוב
(תנסו להגיד את זה בקול זה משעשע), ולסיים את השיפוץ סופית ושהמחשב כבר יעבור לחדר שלי D= (כרגע אני על המחשב של אמא כי אין לי במחשב השני אינטרנט) מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? זה מהשיר שווים, שתי בנות מהכיתה עשו על זה עבודה במחשבת ישראל והשורות האלה נגעו לי הכי
"אני קטן אתה גדול אני רוצה אתה יכול לרקוד, לצעוד קדימה להיות שלם בין אנשים" תמונה :) תצטרכו להסתדר בלי כי.... אין לי פה

2MayaN2

New member
יא כל הכבוד על התמונותD: ../images/Emo221.gif

בהצלחה עם הכל
את כזו מוכשרת

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיש לי את BRAND NEW EYES../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קניתי אותו היום יחד עם "אישה יפה"
אחח הוא כל כך מושלם! שם: מיכל, מיקי, מיכלוס
גיל: 20 מקום מגורים: קרית ביאליק איך עבר החודש? עבררררר בסבבה! השתחררתי מהצבא והתחלתי לעבוד
משהו טוב שקרה לכם החודש: לא משהו מיוחד, שחרור אולי... משהו רע שקרה לכם החודש: אממ לא ראיתי את חבר שלי הרבה חחח תוכניות לחודש: אממ להרוויח הרבה כסף בעבודה, לקנות פלאפון חדש.... וזהו בנתיים. האלבום!!!!

2MayaN2

New member
תתחדשי! אכן אלבום מדהים../images/Emo23.gif ../images/Emo221.gif

מזל טוב על השחרור
|
איך זה לחזור לחיים אזרחיים?

למעלה