בחירות

פלוטו24

New member
../images/Emo30.gif בחירות ../images/Emo106.gif

לכבוד 10 שנים לצאת boys for pele, (לפני חודשיים ליתר דיוק) אנא, כל אחד יכתוב כמה דברים שהוא הכי אוהב באלבום ולה, אני מאמין שזה יוסיף גיוון ואולי אף יפתח כאן דיון מעניין... אז לכו להצביע
1. השיר האהוב עליי ביותר מתוך boys for pele 2. הסינגל הכי אהוב עלי מתוך האלבום: Caught a Lite Sneeze Professional Widow Hey Jupiter Talula 3. השורה הכי אהובה עליי מתוך שיר באלבום: 4. התמונה הכי יפה לדעתי של טורי מאותה תקופה: (אפשר לצרף קובץ) 5. ה b - side האהוב עליי ביותר מתוך האלבום: 6. האם האלבום הזה הוא הכי אהוב עליכם מכל שאר האלבומים?, אם כן, למה? 7. אני חושב/ת שהמסר העיקרי שטורי רצתה להעביר בכתיבת האלבום היה: 8. השיר שהכי נוגע בי באלבום מבחינה רגשית: 9. השיר הכי פחות אהוב עליי באלבום: 10. הקליפ הכי אהוב עליי מהאלבום מכל אלה ששוחררו: בבקשה, אנשים טובים, תענו! בואו נתעורר פה קצת! נמאס לי להתכתב עם עצמי.

noosh

New member
תשובות

1. השיר האהוב עליי ביותר מתוך boys for pele Hey, Jupiter 2. הסינגל הכי אהוב עלי מתוך האלבום: Caught a Lite Sneeze Professional Widow Hey Jupiter Talula Hey, Jupiter 3. השורה הכי אהובה עליי מתוך שיר באלבום: had me a trick and a kick and your message well you'll never gain weight from a doughnut hole then thought that I could decipher your message there's no one here dear no one at all and if I'm wasting all your time this time maybe you never learned to take מ- The Doughnut Song. וגם: Thought I knew myself so well, All the dolls I had Took my leather off the shelf, Your apocalypse was fab for a girl Who couldn't choose between The shower or the bath לא יודעת, זה תמיד נוגע בי. בכלל, השיר הזה. 4. התמונה הכי יפה לדעתי של טורי מאותה תקופה: (אפשר לצרף קובץ) יצורף. 5. ה b - side האהוב עליי ביותר מתוך האלבום: Graveyard. אני ממש, ממש אוהבת את השיר הזה. 6. האם האלבום הזה הוא הכי אהוב עליכם מכל שאר האלבומים?, אם כן, למה? הוא בהחלט מהאהובים. הוא פשוט.. טורי. הוא קשה, הוא מסובך, הוא מורכב, הוא מלא בעוצמה ורגש וכעס ודימיון מופרע והכל. כל-כך הרבה שזה לא ייאמן. 7. אני חושב/ת שהמסר העיקרי שטורי רצתה להעביר בכתיבת האלבום היה: אין לי מושג. זה עולם אישי ומורכב מדי בשביל שאני אצליח. אבל את עצמה היא העבירה, ללא ספק. 8. השיר שהכי נוגע בי באלבום מבחינה רגשית: Hey, Hupiter (נמאס לי לכתוב את זה
) 9. השיר הכי פחות אהוב עליי באלבום: 10. הקליפ הכי אהוב עליי מהאלבום מכל אלה ששוחררו: הממ. אינ לא חושבת שצפיתי בכולם. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Bells For Her

New member
פלוטו, אתה חמוד :)

1. השיר האהוב עליי ביותר מתוך boys for pele: הממ. כבר בשאלה הראשונה אני נתקעת
נראה לי ש- Marianne.
2. הסינגל הכי אהוב עלי מתוך האלבום: אוף, גם זה נורא קשה. את כל השירים האלו אני פשוט כל כך אוהבת.
3. השורה הכי אהובה עליי מתוך שיר באלבום: Just having toughts of Marianna Quickest girl in the frying pan
4. התמונה הכי יפה לדעתי של טורי מאותה תקופה: (אפשר לצרף קובץ) צרפתי :)
5. ה b - side האהוב עליי ביותר מתוך האלבום: לא מכירה
6. האם האלבום הזה הוא הכי אהוב עליכם מכל שאר האלבומים?, אם כן, למה? מאוד קשה להגיד איזה אלבום הוא האהוב עליי, בכל אחד יש משהו שונה לחלוטין. האלבום הזה הוא בהחלט מהמצטיינים (אבל כולם כאלו, אז זו לא חכמה
).
7. אני חושב/ת שהמסר העיקרי שטורי רצתה להעביר בכתיבת האלבום היה: לא מתעסקת במסרים.
8. השיר שהכי נוגע בי באלבום מבחינה רגשית: Marianne.
9. השיר הכי פחות אהוב עליי באלבום: אני מניחה ש- Way Down. 10. הקליפ הכי אהוב עליי מהאלבום מכל אלה ששוחררו: טוב, ראיתי רק את Talula...
אבל אני ממש אוהבת אותו.

פלוטו24

New member
מכיוון שאחוזי התשובות כאן נמוכים

אני אתן כבר עכשיו את תשובותיי. 1. השיר האהוב עליי ביותר מתוך boys for pele : horses, blood roses, not the red baron 2. הסינגל הכי אהוב עלי מתוך האלבום: Hey Jupiter 3. השורה הכי אהובה עליי מתוך שיר באלבום: מתוך blood roses You gave him your blood And your warm little diamond He likes killing you after you’re dead 4. התמונה הכי יפה לדעתי של טורי מאותה תקופה: וכל מילה מיותרת!
5. ה b - side האהוב עליי ביותר מתוך האלבום: האמת שאני לא כל כך מכיר. 6. האם האלבום הזה הוא הכי אהוב עליכם מכל שאר האלבומים?, אם כן, למה? הוא בין האהובים, אבל לא הכי. 7. אני חושב/ת שהמסר העיקרי שטורי רצתה להעביר בכתיבת האלבום היה: אצל טורי בהלחט קשה לדעת. אבל לדעתי האלבום מביע את התחושה שהחיים אכזריים וכמה שהכל נראה טוב ומושלם בחיים, הכל יכול להיפסק בבת אחת ולהתהפך לחלוטין. אין ערבויות בחיים. 8. השיר שהכי נוגע בי באלבום מבחינה רגשית: יש משהו ב not the red baron וגם ב little amsterdam ו doughnat hall שגורם לי לצמרמורות. 9. השיר הכי פחות אהוב עליי באלבום: הרמיקס של professional widow - לא מתחבר אליו. 10. הקליפ הכי אהוב עליי מהאלבום מכל אלה ששוחררו: ראיתי את כולם (בזכות fade to red) ואני חייב לציין שכולם מיוחדים ואיכותיים, אבל אין פשוט אין על hey jupiter, כל כך עוצמתי ויפה, משחק מעולה של טורי ובכלל קונספט מעולה! כל הכבוד לבמאי ולתסריטאי שלו.

Piano Lady

New member
שלי

1. השיר האהוב עליי ביותר מתוך boys for pele כמובן Hey Jupiter 2. הסינגל הכי אהוב עלי מתוך האלבום: Caught a Lite Sneeze Professional Widow Hey Jupiter Talula שוב... 3. השורה הכי אהובה עליי מתוך שיר באלבום: "If my hearts soaking wet Boy your boots ccan leave a mess " 4. התמונה הכי יפה לדעתי של טורי מאותה תקופה: (אפשר לצרף קובץ) 5. ה b - side האהוב עליי ביותר מתוך האלבום: Father Lucifer וגם In The Springtime Of His Voodoo שיר ענק 6. האם האלבום הזה הוא הכי אהוב עליכם מכל שאר האלבומים?, אם כן, למה? לא הייתי אומרת, הוא קשה ומורכב מדי ועוד לא יצא לי לנתח אותו, אולי בבוא היום הוא יהיה בין החביבים עליי :) 7. אני חושב/ת שהמסר העיקרי שטורי רצתה להעביר בכתיבת האלבום היה: אני חושבת שזה אלבום נורא עמוס ברגשות כי הוא נכתב בתקופה קשה יחסית בשבילה, וכל מה שהעיק עליה יצא בשירים וזה אלבום קצת קשה לעיכול, צריך לקחת אותו לאט 8. השיר שהכי נוגע בי באלבום מבחינה רגשית: שוב... Hey Jupiter נורא התחברתי לכל מה שעבר עליה בפרידה וזה מתבטא נורא יפה בשיר הזה, אין בו שום מסכות, היא הכי כנה שיש וזה יפה. 9. השיר הכי פחות אהוב עליי באלבום: אני חושבת ש Little Amsterdam, לא כל כך הבנתי מה הקטע של השיר הזה 10. הקליפ הכי אהוב עליי מהאלבום מכל אלה ששוחררו: לא יצא לי לראות אף אחד מהם כשאני חושבת על זה =/

True Colors

New member
../images/Emo26.gif

[1] השיר האהוב עליי ביותר: אני אבחר שלושה
Beauty Queen/Horses Putting The Damage On Not The Red Baron [2] הסינגל הכי אהוב עלי מתוך האלבום: Hey Jupiter, בגרסת המקור [לא בגרסת Dakota] [3] השורה הכי אהובה עליי מתוך שיר באלבום: כל-כך הרבה. המון שורות שמכות כמו אגרוף בבטן: * Guess I thought I could never feel the things I'm feeling * Boy, you still look pretty when you're putting the damage on * Then opened my hands and they were empty then * How's your Jesus Christ been hanging [4] התמונה הכי יפה לדעתי של טורי מאותה תקופה: אין אחת ספציפית. אני אוהב את התמונות בספרון המצורף. [5] ה-B-Side האהוב עליי ביותר מתוך האלבום: B-Sides קצת חלשים. This Old Man חביב. [6] האם האלבום הזה הוא הכי אהוב עליכם מכל שאר האלבומים? אם כן, למה? זה האלבום השני הכי אהוב עליי. Under The Pink הוא ה"בייבי" שלי, למרות ש"פלה" מורכב וטעון יותר אמנותית. [7] אני חושב/ת שהמסר העיקרי שטורי רצתה להעביר בכתיבת האלבום היה: אני חושב שבניגוד לאלבומים אחרים של טורי [Strange Little Girls, Little Earthquakes] אין כאן מסגרת מובנית, וכל ניסיון לתמצת את יצירת הקליידוסקופ הזו ייכשל בלבטא את מורכבותה. מבחינתי, טורי יוצרת כאן איזור דמדומים של תהייה וערפול, חושפת טפח ומכסה טפחיים, הופכת צל לגוף וגוף לצל, ובעיקר יוצרת זירת דמים גדולה בין "האני" ו"העצמי". [8] השיר שהכי נוגע בי באלבום מבחינה רגשית: כולם נפלאים, אבל אם הייתי צריך לבחור אז כנראה ש-Not The Red Baron או Putting The Damage On. [9] השיר הכי פחות אהוב עליי באלבום: כנראה ש-Little Amsterdam [10] הקליפ הכי אהוב עליי מהאלבום מכל אלה ששוחררו: Caught a Lita Sneeze

פלוטו24

New member
אני חייב לציין שמדד ההשתתפות מאד

מאכזב
אבל תודה בכל מקרה למי ששיתף פעולה!

למעלה