בא היום

meyrav a

New member
../images/Emo30.gif בא היום

הגיע היום המכתב . קיבלנו את מה שרצינו. עכשיו "הבעיה" רישמית. סגירת מעגל או דרך חדשה ? אלוהים יודע! ומה עושים הלאה איך מרימים אותו קדימה למעלה? איך מסבירים את השינוי< איך מתמודדים עם ההכרה הרישמית ומה זה אומר לגבי זכויות . ...חובות כל כך הרבה שאלות ואפס תשובות טוב רק רציתי לפרוק.... אין אפילו אייקונים..

זאת רק אני??

כולכן יודעות באיזה מכתב מדובר?.. רק אני לא?.. לא הבנתי כלום.. סורי..

oshkoshi

New member
זה לא זה

רק אנשים עם מטר שמונים של איכות יכולים להבין

פאמקי

New member
מירבי...גם גובה וגם רוחב לא סייעו לי!:)

גם אני לא הבנתי. שלום לך?

gallop28

New member
נדמה לי שאני מבינה

וסגירת המעגל היא בהחלט דרך חדשה, מדרגה לשלב הבא. לגבי כל השאלות והתהיות - תמיד אפשר להתיעץ עם אנשים שעברו את אותה החוויה. אולי אפילו בפורומים אחרים. בסופו של הדבר, אני מאמינה, החול יתהדק וכל גרגר ימצא את מקומו. אם תצטרכי, את מוזמנת לקבל אצלי שיחות יעוץ (על המחיר נדבר בהמשך
) ואם כבר מדברים על חול. הנה קישור מעניין סתם בשביל הכיף. http://www.youtube.com/watch?v=wio728lLOh0&feature=related

meyrav a

New member
תודה לכל הדואגות והמודאגות

יש לי לא מעט התמודדיות לא קלות. את חלקן אנו חולקות מעצם היותנו שייכות לאותה קהילה.(באיזה צבע הארון)? אך יש בעיות אשר אינדבדואליות לכל אחת ואחת, רק ששלי "קצת" יותר מורכבת ולרוב אני מתמודדת לבד (ושלום לקוראים הסמויים) ואת המלחמות אני נלחמת לבד ויש ימים שפשוט תשים לי הכוחות . כן גם לי זה קורה. עייפתי לילה טוב

מירבי יקרה....

מקווה שנפלת לשינה מחזקת ומעודדת.... ורק אגיד שלפחות לדעתי? "לכל זמן ועת לכל חפץ מתחת לשמיים". וגם ש.."הפזיזות מהשטן", לא? באופן אישי לא מאמינה שאפשר לדחוק בתשובות ...לפעמים יש אינספור תשובות ורק צריך להבין מה באמת השאלה..... ואם תרצי לשתף ביותר....(כמו לבטים לגבי צבע הארון....או בעיות אינדבידואליות שונות..) נראה לי שיש פה מספיק מומחיות לרהיטים : ) ... ובנתיים...רק כמה שורות של שיר שאוהבת...אולי תתחברי... יציאת חרום "קחי לך זמן הכאב הזה יחלוף מהר אני מבטיח זה רק זמן ונשכח ואין עניין את הסתו הזה הבאת דמעות גדולות למרוח ותמיד מעונן ואיך לומר כל הזמן את בין לבין ולא בדיוק ברור לך מה לומר כשהפוך וכל דבר מבלבל ומעורפל מכאיב זה לא נראה לך לקבל זאת בנימוס אז בואי נצעק ונלך אל המקומות ששם טבעי הרעש ואף אחד לא נרגע והתשוקה להשרף מבלי למות זה כשרון לדעת ואהבה אהבה ואיך לומר כל הזמן את בין לבין ולא בדיוק ברור לך מה לומר כשהפוך וכל דבר מבלבל ומעורפל מכיאב זה לא נראה לך לקבל זאת בנימוס אז קחי לך זמן הכאב הזה יחלוף מהר אני מבטיח ".... מאחלת לך יום עם מלא רגעים קטנים של קסם....

meyrav a

New member
../images/Emo24.gif את מקסימה כתמיד

אתמול בכיתי, את תמיד מצליחה לעלות חיוך על פניי וזה טוב. כן יש כאן מספיק מומיוחת לרהיטים
... רק מה? יש לי "דד ליין" של שבועיים לתקתק עכישו את הענינים.. וזה לחוץ ... טוב הולכת לההתאארגן ליום חדש אוהבת אתכן....
פאמקי כשתתאוששי דברי איתי...נמשיך לחפש כיוון ... לפחות משהו מסיח את הדעת....

FunkyFresh

New member
איזה יופי של קישור!:)

אני לא החלטתי אם זה שאהבה שלי לצבירת ידע כמעט לא שימושי או כנראה הצמא ללימודים (אני בחופשה),כך או כך אהבתי את שני הקישורים האחרים ששמת.אם יש לך עוד קישורים מגניבים כאלה תקשרי אותנו:)

למעלה