"תשמור על החופש שלך.." ../images/Emo22.gif

הייתם בים- כן!! בומבמלה.. הייתם בבריכה- לא.. יצא לכם להיות בקניון- ברור.. חחח הייתם במפגש פורום- לא
אבל בפעם הבאה.. (מקווה) הייתם בעבודה של אחד ההורים- כן.. הייתם בלונה פארק- לא.. אני לא אוהבת זה כבר חרוש.. נסעתם ברכת- לא.. נסעתם באוטובוס- כן.. ישנתם 12 שעות- לא.. אני לא אוהבת לישון עד מאוחר בבוקר/צהוריים.. הייתם בסופרלנד- חחח לא.. הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן.. ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא.. מצאתם חבר- לא.. התנשקתם- לא.. עבדתם- לא.. שתיתם- רק בירה וזה לא טעים.. זה מר... השתכרתם- לא! עישנתם- ממש לא!
צחקתם עד טירוף- חחח כן.. עשיתם מלא שטויות- לא מלא.. נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא.. קניתם דיסק חדש- כן.. רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- כן!!
קניתם ספרים- לא.. קניתם תיק חדש- לא.. סידרתם תחדר- חחח כל שבוע אני צריכה לסדר אותו מחדש בקצב שאני מבלגנת אותו.. דילגתם על לילה- לא נראה לי.. הייתם בהופעה- כן! הייתם במסיבה- כן! חשבתם להתאבד- חחחח כשהחופש עמד להגמר כן..
חשבתם שהחיים זו מתנה- לא ממש.. הקשבתם לדיסקמן- גם.. הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא.. הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- כן.. ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא.. היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- לא היו לי תוכניות.. עשיתם בייביסיטר- לא.. קניתם שרשרת- לא.. אבל קנית צמידים..! קניתם נעליים- לא.. חחחח אחלה שאלום נהניתי לענות!

ג'סי הזה ממש מגניב D:

הייתם בים- כן
הייתם בבריכה- לא.. יצא לכם להיות בקניון- בכל מיני קניונים.. הייתם במפגש פורום- כןכן D: הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא
הייתם בלונה פארק- מוזר שבחופש הזה לא... נסעתם ברכת- לא.. נסעתם באוטובוס- כן
ישנתם 12 שעות- מוזר שבחופש הזה לא
הייתם בסופרלנד- לא.. הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- לא.. ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא
מצאתם חבר- לא.. התנשקתם- לא.. עבדתם- לא.. שתיתם- קצת.. השתכרתם- לא
עישנתם-
צחקתם עד טירוף- בטוח שכן
עשיתם מלא שטויות- כל יום P: נסעתם לאילת- בחופש הקודם >< יצאתם מהארץ- לא
קניתם דיסק חדש- לא
רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- כן! קניתם ספרים- לא. קניתם תיק חדש- לא. סידרתם תחדר- קצת. דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה- הייתי במיני הופעה של הגר ועברי
ובהופעה של יעל מענטזת על השולחן! הייתם במסיבה- לא במועדון.. חשבתם להתאבד- אני חושבת שהחופש הזה היה יותר מידי טוב בשביל זה
חשבתם שהחיים זו מתנה- אולי
הקשבתם לדיסקמן- לא.. הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא.. הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- לא
ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא.. היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כן
עשיתם בייביסיטר- לא.. קניתם שרשרת- לא.. קניתם נעליים- כן
אמאל'ה, כמה לא >< זה נשמע כאילו היה לי חופש נורא משעמם!

ybenor

New member
אחלה חופש!!!

הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
ברור!!! הייתם במפגש פורום-
הייתם בעבודה של אחד ההורים-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
משהו כמו 5 פעמים... נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-
=) הייתם בסופרלנד-
הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-
ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-
מצאתם חבר-
התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-
השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-
נסעתם לאילת-
=( יצאתם מהארץ-
=(=( קניתם דיסק חדש-
2 של עברי!! רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד-
קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
לא מה אני דיכי?? חשבתם שהחיים זו מתנה-
כלכך הרבה פעמיםם בחופש!!! =) הקשבתם לדיסקמן-
הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-
הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-
ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-
היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-
עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-

ירדן88

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo169.gif../images/Emo116.gif../images/Emo170.gif../images/Emo167.gif

הייתם בים-כן הייתם בבריכה-לא יצא לכם להיות בקניון-כן,והרבה.. הייתם במפגש פורום-לא
הייתם בעבודה של אחד ההורים-לא הייתם בלונה פארק-לא נסעתם ברכת-כן נסעתם באוטובוס-כן ישנתם 12 שעות-כן הייתם בסופרלנד-לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא מצאתם חבר-לא התנשקתם-לא עבדתם-לא
שתיתם-לא שותה השתכרתם-לא עישנתם-איככ.לא צחקתם עד טירוף-כן
עשיתם מלא שטויות-כןן נסעתם לאילת-לא יצאתם מהארץ-לא קניתם דיסק חדש-כן.MIKA
רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד-לא..ניסיתי להדחיק
קניתם ספרים-לא קניתם תיק חדש-לא סידרתם תחדר-כן דילגתם על לילה-כן הייתם בהופעה-כן הייתם במסיבה-כן חשבתם להתאבד-לא חשבתם שהחיים זו מתנה-לא הקשבתם לדיסקמן-למישהו בכלל נשאר דיסקמן?
הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-לא עשיתם בייביסיטר-לא קניתם שרשרת-כן קניתם נעליים-כן

=P

הייתם בים-לא הייתם בבריכה-לא יצא לכם להיות בקניון-כן הייתם במפגש פורום-לא הייתם בעבודה של אחד ההורים-לא הייתם בלונה פארק-כן נסעתם ברכת-לא נסעתם באוטובוס-כן ישנתם 12 שעות-לא הייתם בסופרלנד-לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-לא ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא מצאתם חבר-לא התנשקתם-לא עבדתם-לא שתיתם-כן..קולה השתכרתם-לא עישנתם-לא צחקתם עד טירוף-כן עשיתם מלא שטויות-כן נסעתם לאילת-כן יצאתם מהארץ-לא קניתם דיסק חדש-לא רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד-כן קניתם ספרים-לא קניתם תיק חדש-לא סידרתם תחדר-כן דילגתם על לילה-כן הייתם בהופעה-לא הייתם במסיבה- חשבתם להתאבד-לא חשבתם שהחיים זו מתנה-לא הקשבתם לדיסקמן-כן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-לא ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-כןן עשיתם בייביסיטר-לא קניתם שרשרת-לא קניתם נעליים-לא

SRonush

New member
../images/Emo164.gif דויס חזר! :)

הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
הייתם בעבודה של אחד ההורים-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות- ואפילו יותר.
הייתם בסופרלנד-
הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-
ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-
מצאתם חבר-
התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-לא בדיוק.. השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-כמו תמיד.D: נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד-
קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד- לא בחופש, אבל היום בבצפר כן.
"טוב, ביי" *הולכת לקפוץ מהחלון* "ביי!!11" חשבתם שהחיים זו מתנה- קצת מה.
הקשבתם לדיסקמן-
אמפי רולז.
הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-
הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-המממ. לא 10. פחות.
ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-
היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-
עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-

liron010

New member
נוו באלי ! אני תמיד מגיעה לשאלונים באיחור ../images/Emo3.gif

הייתם בים- כן :) הייתם בבריכה- לא :-\ יצא לכם להיות בקניון- ה ממ.. כן.. הייתם במפגש פורום- לא ד_ד הייתם בעבודה של אחד ההורים- נא, משעמם שם פחד הייתם בלונה פארק- לא.. נסעתם ברכת- לא.. נסעתם באוטובוס-לא ישנתם 12 שעות-חחח נראה שגם יותר ^^ הייתם בסופרלנד-לא =\ הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- מממ.. לא זוכרת, בושה לי ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא מצאתם חבר-בטיול התנשקתם-=\ עבדתם-בצופים ? שתיתם-אהא השתכרתם-לא עישנתם- לא !# צחקתם עד טירוף-כייןן DD= עשיתם מלא שטויות-כל החופש הזה היה שטויות ^^' נסעתם לאילת-לא יצאתם מהארץ-לא.. קניתם דיסק חדש-לא <.< רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד-חחח לא קניתם ספרים-סיפריה ? קניתם תיק חדש-נופ סידרתם תחדר-כע דילגתם על לילה-חח בערך הייתם בהופעה-של לזי וגרוסמן ^^ הייתם במסיבה-של השבט XD חשבתם להתאבד- נא חשבתם שהחיים זו מתנה- תמיד, כל יום. הקשבתם לדיסקמן-חח אמפי אחי הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-כן, נראה לי הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-אהא
ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- כיין
כפרות עליהם 3> היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- אני אל חושתב לא עשיתי, אני חושבת על מה שכן, ועל כמה כייף היה :) עשיתם בייביסיטר-בערך קניתם שרשרת-לא קניתם נעליים-כפכפים
זה היה נחמד D:

למעלה