דניאלוש16 היחידה
New member
"תשמור על החופש שלך.." ../images/Emo22.gif
הייתם בים- כן!! בומבמלה.. הייתם בבריכה- לא.. יצא לכם להיות בקניון- ברור.. חחח הייתם במפגש פורום- לא
אבל בפעם הבאה.. (מקווה) הייתם בעבודה של אחד ההורים- כן.. הייתם בלונה פארק- לא.. אני לא אוהבת זה כבר חרוש.. נסעתם ברכת- לא.. נסעתם באוטובוס- כן.. ישנתם 12 שעות- לא.. אני לא אוהבת לישון עד מאוחר בבוקר/צהוריים.. הייתם בסופרלנד- חחח לא.. הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן.. ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא.. מצאתם חבר- לא.. התנשקתם- לא.. עבדתם- לא.. שתיתם- רק בירה וזה לא טעים.. זה מר... השתכרתם- לא! עישנתם- ממש לא!
צחקתם עד טירוף- חחח כן.. עשיתם מלא שטויות- לא מלא.. נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא.. קניתם דיסק חדש- כן.. רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- כן!!
קניתם ספרים- לא.. קניתם תיק חדש- לא.. סידרתם תחדר- חחח כל שבוע אני צריכה לסדר אותו מחדש בקצב שאני מבלגנת אותו.. דילגתם על לילה- לא נראה לי.. הייתם בהופעה- כן! הייתם במסיבה- כן! חשבתם להתאבד- חחחח כשהחופש עמד להגמר כן..
חשבתם שהחיים זו מתנה- לא ממש.. הקשבתם לדיסקמן- גם.. הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא.. הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- כן.. ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא.. היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- לא היו לי תוכניות.. עשיתם בייביסיטר- לא.. קניתם שרשרת- לא.. אבל קנית צמידים..! קניתם נעליים- לא.. חחחח אחלה שאלום נהניתי לענות!
הייתם בים- כן!! בומבמלה.. הייתם בבריכה- לא.. יצא לכם להיות בקניון- ברור.. חחח הייתם במפגש פורום- לא