../images/Emo3.gif

מה קורהה אנשנושייםם
ואיי שכחתי כבר איך עושים ת'סמיילים
טוב אז נכנסתי בזכות יעלי שהרגה אותי כמעט.. ונכון שאמרתי שאני יכנס לפה שאני יהיה בחופש אבל עכשיו אני קצת עובדת אז אין לי כל כך הרבה זמןן.. השבוע סתם שיטטתי לי במחשב
ונחשו מה מצאתי
את הפיספוסים שלי ושל הודיה חחחח ואני קוראת את זה ורק צוחקתת ניזכרתי באיך שהיה פעםם חח טוב אין לי כל כך מה לספר לכם האמת
אז רק רציתי לאחל לכם חופשה נעיממה ותעשו חיים בחוופפש.. אווהבת הממוןן!#@$% -מ ו ר מ ו ר י # :] !- ------------------------> סתם תמונה חדשה שאהבתי:]]

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תראו מזה...אם לא הייתי אומרת לה להיכנס היא לא הייתה נכנסת...אני בעד להביא לה מכות
סתם כפרעלייךךךךך תכנסי לפה יותררר!!!!

מוווורשששההההה../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

חחחחחחחחח מנשממעע???!?!?!? שיהיה גמלך חופש מהנה
ותמונה פשוט מהממממתתתתת
אוהבתותךךךך
וכן גמני בעד להביא לה מכות

מורררררררו'שששששש

יאאא כמה זמן לא נכנסת לכתובבבב
התגעגעתיייי איזה כיף שנכנסתתתת תיכנסי יותר :p שיהיה בהצלחה בעבודה
ותמונה יאפהההההה
מהממת שכמותךך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם לי עדייןןןןןןןן יש את זה במחשבב חחחחחחחחח.. יש כמה שלא שמנו כמו של יעל*האמ**האמ* חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבת אותך געגעגעעתי הודיה

../images/Emo39.gifקופההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תגידי שבזכותי נכנסת
כי הזכרתי לך איזה כיףף היה שהיית בפורום
אנל'א זוכרת אם היום דיברנו או לא
אהה אבל יש לי משו לספר לך
חחח ווו-------->>>>>>>תכנסי לפה עודדדד
==]] חולעליייייךךךךךך

חח איזה חמודיים:]] - תגובה כללית

יעל- אני בעד להירגע:) חח סתםם מאמי אווהבת אותתך.. עינב- איתי הכל בסדר מה איתך?! וגם את תירגעי חח לא מגיע לי מכוות:[[ רעות- יפה לך אדום;] ותודה על העברת זמן עם הסולייטר
מיכללי- חח אין לי כל כך מה לספר חח אם יש משו שאת רוצה לדעת תשאלי;] קרן- חשבת שללי?! חח מה חשבת?!
וגממני געגעעתי שריית- חח באמת הרבה זמן לא נכנסתי.. ותודה בוובית.. הוודיה- סוכנת מושללמת שליי חח גם את שמרת את זה חח נראה לי זה נמחק לי אני לא מוצאת
נופר- לא נכנסתי בזכותך
הכל בזכות ייעלי.. והיום דיברנו נראה לי קצת חח לא זוכרת.. ובואי לממסן ספרי לי הכל.. אוהבתת אותתככןן יאאפפוות שלליי!@#$%^

יעל 13

New member
חהחהחה נופר סתמי הזכויות שמורות לי!

חח יאלה מור בואי נירגע ביחד
הודיה תרגיע אותנו
נכון הודיה??

חחחחחח.. ברוררררררררררר

בשביל זה אני כאן..
תבואו בחמש את ומור אני וקרןןןןןןן נעשה לכם מזה הרגעה שתתיאשו...

למעלה