:) ניר שיהיה לך חג שמח חג נפלא של הרבה אור ואושר:))))))))) ושמחת חיים ובלה בלה נ.ב אני מתה עליך
X X יו יו S New member 7/12/04 #1 ../images/Emo3.gif ניר שיהיה לך חג שמח חג נפלא של הרבה אור ואושר)))))))) ושמחת חיים ובלה בלה נ.ב אני מתה עליך
../images/Emo3.gif ניר שיהיה לך חג שמח חג נפלא של הרבה אור ואושר)))))))) ושמחת חיים ובלה בלה נ.ב אני מתה עליך
א אני עזרא New member 8/12/04 #2 היי אני לא היחידי פה ../images/Emo62.gif בפעם הבאה, דברים כאלה במסרים חחחח חג שמח גם לך... אני מדליק מנורות במקום נרות חג שמחחחח לכולםםםם
היי אני לא היחידי פה ../images/Emo62.gif בפעם הבאה, דברים כאלה במסרים חחחח חג שמח גם לך... אני מדליק מנורות במקום נרות חג שמחחחח לכולםםםם
X X יו יו S New member 8/12/04 #3 אתה רואה פה עוד מישהו? וליאת איחלתי בפורום השני וכנראה שלא תהיה פעם הבאה כבר התרגלתי לעובדה שאתה כופר
אתה רואה פה עוד מישהו? וליאת איחלתי בפורום השני וכנראה שלא תהיה פעם הבאה כבר התרגלתי לעובדה שאתה כופר
X X יו יו S New member 8/12/04 #7 אל תדאגי שאני יתבע את תפוז אני לא ישכח לכתוב את פאק הזה יש לך חופש מחר?
X X יו יו S New member 8/12/04 #6 טוב לך איחלתי בקומונה שלי../images/Emo122.gif זה שאבדת את הדרך לשם זה לא אשמתי
X X יו יו S New member 8/12/04 #11 לא משהו../images/Emo4.gif../images/Emo6.gif כמה סופגניות כבר אכלתם? אני חולה על סופגניות