paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

ילד קטן שואל את אבא שלו: אבא, מה יש בין הרגליים של אמא?" האבא עונה: "זה גן עדן, בני." הילד שואל:"ומה יש בין הרגליים שלך, אבא?" האבא עונה: "המפתח לגן עדן." הילד אומר: "אבא, אני חושב שאתה צריך להחליף את המנעול, כי לשכן שלנו יש העתק."

../images/Emo3.gif פלומקלההה ../images/Emo3.gif

חחחחחח דעי לך שכל פעם אני מתחילה את ישיבת הבוקר עם הבדיחות שלך הצוות שלי מעריך אותך מאד
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
וממש במיוחד עבורך זוהרת ../images/Emo99.gif../images/Emo238.gif

פשטידת נקניקיות ופלפלים אדומים אוהבים נקניקיות? אוהבים פשטידות? קבלו שילוב מפתיע של שניהם לא כשר, קל החומרים לתבנית בקוטר 30 ס"מ: שמן זית, לטיגון 3 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות 2 שיני שום, חתוכות גס 5 ענפי תימין, קצוצים מלח, פלפל שחור גרוס קורט סוכר 1 מכל שמנת מתוקה 3 ביצים 140 גר' (1 כוס) קמח 1 מכל (200 גר') גבינת שמנת 5 נקניקיות, חתוכות לעיגולים באורך 1/2 ס"מ 150 גר' גבינת פרמזן, מגוררת אופן ההכנה: 1. מחממים במחבת את שמן הזית ומקפיצים את הפלפלים, השום והתימין. מתבלים במלח, בפלפל שחור גרוס ובסוכר. 2. מערבבים בקערה את השמנת, הביצים, הקמח וגבינת השמנת לתערובת אחידה. מתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס. 3. מעבירים את הפלפלים המוקפצים לתבנית משומנת ומוסיפים את הנקניקיות. יוצקים מעל את תערובת השמנת-ביצים. 4. מפזרים מעל התערובת את גבינת הפרמזן ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-1/2 שעה או עד שקיסם הננעץ במרכז הפשטידה יוצא יבש.

ישיבת צוות

ישיבת הצוות שלי התחילה היום עם כמה בדיחות של פלומקלה וחנילההה משם עברתי לחלק את המתכון של ניקולההה... הצוות שלי נשאר המום
לא בפעם הראשונה כמובן חחח אבל מה 'כפת לי
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
ובהמשך ישיר לבדיחה של פלומה../images/Emo6.gif../images/Emo130.gif

זה אמיתי , זה פורסם בעיתון ואף התאריך מצויין , זה קרה בארץ . אז למענכם טרחתי וחישבתי ועיבדתי לסטטיסטיקה את מס' הזיגי זיגי : 150000 ש"ח = 1000 זיגיזיגי 1000 זיגיזיגי מחולק ב-10 שנים = 100זיגי זיגי לשנה . 100 מחולק ב-12 חודשים = 8.33 זיגי זיגי בחודש . 8.33 מחולק ל-4 שבועות = 2 זיגי זיגי בשבוע . ובכן : בהחלט הם עשו זיגיזיגי באופן ממוצע לציבור הישראלי .

ש ר ה לה

New member
חחחחחחחחחח ניקו איזה רעיון גאוני...!!!!../images/Emo6.gif

איך לא חשבתי על משהו כזה? אבל בהתחשב בעובדה שאני פולניה והאקס שלי הוא פרסי, לעולם לא היינו מצליחים לחסוך סכום כזה....
אז בנתיים אני ממליצה.... לנוח מעט ולהאזין לקטע ענק!!!! הלקוח מפסטיבל וודסטוק שם כזכור עשו אהבה ולא מלחמה....

ניקו 45

New member
וואלק זה שילוב קטלני שרל'ה../images/Emo6.gifפולניהXפרסי

לדעתי הנושא שלך צריך להילמד בפקולטה לאנטרופולוגיה . אין לי דעה על הגברים הפרסיים אבל ... יש לי דעה מאוד חמה , אוהדת , קולינרית , חברית , על הנשים הפרסיות ... ואת המטעם + הארוע המכונן Woodstock שהבאת יש ללמוד בשנה השלישית של הפקולטות : למוסיקה וסוציולוגיה . כי להבנתי העולם מזה 40 שנה לא חווה חוויה "חוצנית" שכזאת ומופעי ה-AID למיניהם כלל לא מצויים בקטגוריה הנ"ל . בחרת באמת את אחד היפיםםםם והיותר נעימים . אני לקחתי משם את ... ואיך לא .... את ידידי ומיודענו המסומם והמוכשר אשר שם התוודעתי אליו לראשונה והוא הטריף את חושי ... לכבודך והנאתך ...

ש ר ה לה

New member
אולי מסומם כזה לעתים עדיף על פרסי קפוץ יד ונט

ונטול רגש... מה שמקשר אותי ישר לחדשות של היום. ...ונטול רגש... רק הבוקר קראתי בעתון שסר אלטון ג'ון הודיע שהוא מפסיק לכתוב מוזיקה אבל ימשיך להופיע. ידיעה שהיממה אותי קשות
.. ואיך הידיעה הזאת מתקשרת אצלי לג'ו קשישא קוקר אהובי? פשוט מאוד! שים אוזן ולב לדרך בה מבצע ג'ו קשישא קוקר את שירו המדהים של אלטון ג'ון Sorry Seems To Be The Hardest Word

ברק 188

New member
הפוס...י שלא נדע ואם כבר...

בקופתה של רעיתי הייתה מצברת קופה הרבה...הרבה יותר גדולה אבל מי סופר ב'רק שלא נדע ואם כבר בקופה זאת לא ניגע נפדע אותה לחתונות נכדונו ונינו עד לאז שמע'ז יצא מתוק...נמשיך לחסוך.

ניקו 45

New member
אצל הרומנים אין "קופות" שכאלו../images/Emo6.gifולא רצים לספר

לחבר'ה לאחר כל זיגיזיגי

למעלה