עלווה

New member
ניקו../images/Emo24.gifבאת בשקט אבל תמיד אתה פה

כל כך שמחה לראותך חבר יקר
אז הפריחו לך בלונים ופרפרים,, אפו לך עוגיות ברכו אותך באלפי ברכות ולהם אוסיף יברכך האל בברכת שמים לחיים בריאים, שלווים, מאושרים מלאי אהבה, אמן

aviev1

New member
הי ניקו ברוך תהיה בשובך

אאחל לך בריאות טובה ואם כבר תחליט להעדר שוב מכאן לתקופה אז רק לדברים טובים..

ניקו 45

New member
בגילי ומנסיוני אבי ../images/Emo183.gif

למדתי שאינני יכול להתחייב על המחר ... אך מאמץ בחום את מילותיך אודות "להעלם רק לדברים טובים" תודה לך

ניקו 45

New member
ולך עלוותנו מגיע המון../images/Emo25.gif

על העידוד התמיכה ועוד המון דברים טובים .... ברגעים הכי קשים . אשרי האדם עם חברה שכמותך תודההההההההה

בולש

New member
ניקוווווווווווווו../images/Emo48.gif

ניקוווווו מותר גם לי לברך על שובך ???

jud1001

New member
ניקו ../images/Emo35.gif ניקווווו ../images/Emo12.gif ניקווווווווווו..../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif

שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע ניקו בא ..[האביב רשמי זו רק סופה שהתבלבלה ] חיוך ענק עלה על שפתי לראותך כאן שוב איתנו ניקו ידידי.. ומכאן רק הטוב ביותר .. וחזרה לשגרה המבורכת.. לחיים

../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif לכבוד החגיגה../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

אפילו הגשם בא נה נני נננה נה לכבוד הגעתו המרגשת של האיש והאגדה הגיעו טיפות הגשם לחגיגה איזה כיייייף
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
נבקש עוד ועוד ../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

ואת גחלילית זוהרת .... איתך ... ולעולם לא בלעדייך ....

ניקו 45

New member
כמה שאת צודקת ג'ודינקה../images/Emo141.gif

יצאתי למסע בשלהי הסתיו ו.... חזרתי בראשית ימיו של האביב . ומקווה ש... עם פריחתו המקסימה אלבלב , לאורו הזוהר אשיר , ארונן מכל הלב , ממני והלאה .... דואב וכואב , ומכאן רק .... אוהב . תבורכי חברה

ניקו 45

New member
בולשוייייייייייי ../images/Emo215.gif

געגתי מאוד גם לך .... גמותך אברך "בברוך שובך" ומקווה לראותך יותר ויותר איתנו ....

w o m a n 10

New member
לכל דבר יש סיבה ../images/Emo132.gif

זו כנראה הסיבה שהתעוררתי בשעה שכזו.
נו טוב, גם בגלל שב-10 הייתי כבר בארץ החלומות לאחר יום מתיש.
ברוך שובך ניקו 45
שמחה לראותותך כאן. רק בריאות ואהבה ואושר ותקווה והגשמה ו.... רק

../images/Emo24.gifברוך שובך ניקו

תקווה אני שהכל אצלך פ'סדר, ואני כשלעצמי נעדרת לא הכל איאיאיייי אבל יש הרבה תקוה תקוה גדולה זה תמיד עוזר

ניקו 45

New member
רק בזכות התקווה ליאור אני כאן../images/Emo8.gif

ובהחלט צודקת ... איפה היינו ללא תקווה בלב ? חן חן לך

למעלה