paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

מורה בכיתה ה' בירושלים שאלה את הילדים במה עוסק אביהם. כמובן שהתקבלו כל התשובות הנפוצות: כבאי, מתכנת, רופא, איש מכירות... רק ילד אחד שישב מאחור לא ענה. "ומה אתך?", שאלה המורה. "אבא שלי רוקד בעירום במועדונים של הומואים, ולפעמים, אם הם מציעים ממש הרבה כסף, הוא גם שוכב איתם", ענה. המורה, מזועזעת כולה, שלחה את שאר הילדים לעשות שיעורים. אז, לקחה את הילד לצד ושאלה אותו: "זה באמת מה שאבא שלך עושה"? ;"לא" ענה הילד, "הוא חבר מרכז הליכוד, אבל התביישתי להגיד את זה מול כל הילדים".

ברק 188

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif תבין ותסלח ?

מלח שחזר הביתה לאחר שהייה בים במשך שישה חודשים מספר לחברו: אל תשאל איזה פדיחה. ביליתי עם אשתי לילה סוער ואחר כך נרדמנו שנינו. בבוקר כשרק פקחתי את עיני שכחתי שאני נמצא בבית ומתוך הרגל... הוצאתי מהארנק שטר של 100 דולר ונתתי לה. אומר החבר: לא נורא, מלח, חצי שנה מחוץ לבית, היא בטח תבין ותסלח ... עונה המלח: לא זו הבעיה !!! מה שמשגע אותי שאשתי החצי רדומה... לקחה את השטר של 100 דולר... ובעיניים עצומות... הושיטה לי עודף של 20 דולר מתוך השידה שליד המיטה !!!!!!!!

ברק 188

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif עוד אחת לפני שינה... נדמה כי כבר

נדמה לי במעורפל שאולי כבר סופרה פה אבל מה'כפת אפשר לצחוק עוד פעם למי "שהזקרון" לא במיטבו איש אחד נכנס לבר, ושואל את הברמן: "זה לא בוש וקונדוליזה שיושבים שם ?" הברמן אומר: "כן, בכבודם ובעצמם..." האיש ניגש אל שניהם ואומר: "זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם אפשר לשאול ?" בוש אומר: "אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית." האיש בתמיהה : "באמת? ומה עומד לקרות בה?" בוש אומר: "ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון ערבים, ובלונדינית עם שדיים גדולים". האיש שואל בתמיהה גוברת והולכת : "בלונדינית עם שדיים גדולים? למה להרוג אותה ?" ואז בוש פונה לקונדוליזה, טופח לה על הכתף, ואומר : "את רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה איכפת מה-140 מיליון ערבים ! אופ...ליברמן משוגע על הבדיחה הזאת
בחיי כמה... שלא צחק על זה...חשב שזה ברצינות

itaf10

New member
ליברמן עוד יראה "היכן הדג משתין" ../images/Emo3.gif

ולא חשוב באיזה צד הוא יהייה...

למעלה