../images/Emo3.gif

איש נכנס לרופא עם 2 כוויות,אחת באוזן ימין ואחת באוזן שמאל. הרופא שואל: "מאיפה הכוויות???" האיש ענה: "אתמול גיהצתי את החולצה שלי ואז צלצל הטלפון אז הרמתי בטעות את המגהץ במקום הטלפון" הרופא שואל שוב: "ומאיפה הכוויה השנייה???" עונה לו האיש: "המפגר התקשר עוד פעם"!!!

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

נחש מבוגר הגיע לווטרינר והתלונן על ראיה לקויה. הווטרינר סידר לו זוג משקפיים מתאים והנחש הזדחל לו הביתה. אחרי שעה חזר לווטרינר בדיכאון אטומי. "מה קרה,המספר לא מתאים???" שאל הרופא, הנחש: "אל תשאל! גיליתי שבמשך שנתיים האחרונות הייתי נשוי לצינור השקיה".

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ילדה אחת שואלת את אמה: "למה הכלות לבושות בלבן? " עונה לה האם: "הלבן מסמל אור, אושר ושמחה", שואלת הילדה "אז למה החתן לבוש בשחור?"

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ילד קטן בא לאמו ושואל: "אמא, המלאכים עפים"? עונה לו האם "כן", למה אתה שואל"? הילד עונה "שמעתי שאבא קרא לעוזרת מלאך שלי והיא לא יודעת לעוף". "אל תדאג בני" ענתה לו האם "מחר היא תעוף".

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

זוג נשוי צעיר ביותר הודיע לרב שנולד לו בן. אמר הרב: "מזל טוב,עכשיו אתם 3 ילדים בבית."

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

רב העיירה פגש את הכומר ורואה שהוא עצוב. הרב שואל אותו מה קרה? והכומר עונה : גנבו לי את האופניים. ואני לא יודע היכן הם. הרב אומר לו : "יש לי רעיון. בדרשה שאתה נותן ביום ראשון, תדבר על 10 הדברות. כשתגיע ללא תגנוב הסתכל היטב בנוכחים. האדם שיזוז בחוסר נוחות בכסא, הוא הגנב !" הכומר מתלהב מהרעיון ואומר לרב שאכן ינסה אותו. לאחר כשבוע הרב פוגש את הכומר כשהוא רכוב על אופניו. הרב פונה אליו : " אני רואה שהרעיון שלי עבד.." הכומר עונה : "בערך....בדרשה של יום ראשון אכן דיברתי על עשרת הדברות. כשהגעתי ללא תנאף , נזכרתי היכן שכחתי את האופניים.

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

פיל משתכשך לו להנאתו באגם. לפתע מגיע העכבר בריצה: "פיל, צא רגע", הפיל, ששונא שמפריעים לו באמצע שכשוך באגם עונה לו "עזוב אותי, אתה לא רואה שאני עסוק", אבל העכבר מתעקש ואומר לו "לא, לא, זה דחוף ממש, אתה חייב לצאת", והפיל בשלו "לך מפה, קרצייה"... וכך עוברים זמנים, העכבר ממשיך להתעקש. בסופו של דבר הפיל מתייאש ויוצא מהאגם, אומר לו העכבר: "אה, לא... חשבתי שלקחת לי את הבגד ים"...

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

וזה סתם כי בא לי להמשיך סדרות....

למעלה