I´m Back

cyberonweb

New member
../images/Emo3.gif I´m Back

בתק´ האחרונה, לא גלשתי כמעט בקהילות פורומים שונות כמו תפוז, אלא בקהילות בחו"ל בלבד. "בורדים" אלו נקראים, ונכנסתי לסצינה מסויימת הנקראת "סצינת ה FXP" נגררתי לכך עד לתחומים של פריצה למחשבים, תחנות עבודה בחברות ואוניברסיטאות, שרתים והרשימה עוד ארוכה. לעת עתה? הפסקתי, אני לא יודע אם זה נמאס ואני מחפש גיוון או שזה שוב, "למדתי, מיציתי לעתה.. נמשיך אחר"כ". והנה עכשיו אני מתעורר באמצע הלילה (לפני שעה וחצי, מיתושים שאכלו אותו לגמרי) ובלי להתכוון בכלל, אני ער עד עכשיו על הנט!!! :p לאחר שראיתי שרק החברים מארה"ב ואנגלירה מחוברים במיר, ואלו חצי שיכורים, אני לא יודע איך אבל נסחפתי לכאן, כאילו בתת מודע. לא זוכר שנזכרתי בפורום הזה או משהו כזה פשוט נכנסתי איכשהו.. לא יודע אם זו השעה. אבל הנה הנה כותב... ומחר יש בצפרררר
בכ"א.. אני רואה שרוב הקבועים עוד פה... את וויזי ועכבר משום מה לא ראיתי.. :p לילה של מנוחה ללא מחשב אני מאחל לכולכם :)

בןקר טוב סייבר

בשביל מה אתה פורץ או עוסק בהאקריות? מה זה נותן לך? אתה לא מפחד להיתפס ולהיענש? בן כמה אתה אפשר לדעת? וויזי נכנס לפה לעתים רחוקות וכן גם העכבר ...

cyberonweb

New member
שלום מאדאם יקרה :D

למה? כי אני אוהב ללמוד, זה נותן לך יכולות שלא היית משיג בדרכים אחרות. בעקרון המטרה העיקרית של הפריצה בהתחלה הייתה ללמוד ולהנות, אומנם אני בקשר למטרה הנוספת אני לא יכנס לפרטים, גם מכיוון שאני לא רוצה וכם מכיוון שאסור. רק אגיד שאלו לא פריצות בכוונת זדון ולא פריצות שהזיקו או יזיקיו לאיש. כן, תמיד יש את הפחד הזה, אבל אני משתדל להזהר, לא פרצתי למחשבים בארץ. ואני בן 15.

e-magine

New member
היי סייבראונווב

אני לא מופתע ממה שאתה מספר. שמתי לב שבזמנו נכנסת לפורום כאן במרץ רב וכתבת המון הודעות ותגובות תוך זמן יחסית קצר, ואז נאלמת בבת אחת, אז הבנתי שכנראה זה מאפיין את הגלישה שלך, להיכנס למסגרות חדשות בעוצמה, למצות אותן וללכת הלאה. אני לא סמייח שאתה מכור, אך אני שמייח שחזרת לשתף אותנו במה שעבר עליך בזמן אחרון, גם בשבילך וגם בשבילנו, שנקבל מבט קצת יותר תלת מימדי.

cyberonweb

New member
:) שלום גם לך אימג´ן

בזמן האחרון בעיקר למדתי, תחילת שנת לימודים חדשה.. הסתגלות וכו´. מבחינת הנט את הנ"ל כבר הסברתי, אומנם בזמן האחרון, אני חושב ששעות השימוש שלי בנט יחסית קטנו, אני משער שהנ"ל מסיבות של עיסוקים אחרים, בנוסף כבר לא חופש.. :)

cyberonweb

New member
בנוסף הייתי רוצה לציין שהיום

השתדלתי, וכשחזרתי הבייתה לאחר שבדקתי מה קורה על המחשב שניה, הכנתי את כל השץב שהיו לי, לא בדיוק הכל, קראתי בהסיטוריה עכשיו נשאר לכתוב, עכשיו אני ב"הפסקה".... :עוד מעט תק´ המבחנים, עוד שבוע מבחן גדול בלשון, אחרי יומיים מתמ´ יום חמישי מבחן באלקטרוניקה... תאחלו לי בהצלחה :)

למעלה