1876 לפנה"ס

../images/Emo3.gif 1876 לפנה"ס ../images/Emo3.gif

לפני 1867 שנים בדיוק נולדתי 07.25 בבוקר לקול תרועת יתושי הנהר וקול זימרת ציפורי השיר... יצאתי לאוויר העולם... (חתיכת עולם...
) אז היום... לקול תרועת החצוצרות.. אני יוצאת במחול (לא קל לרקוד בגיל כה מופלג.. אבל... לא ´כפת לי כלל!
) רק טוב!!!

וואלה...../images/Emo12.gif = ילדונת...

גחליליות רק משתבחות עם הזמן... אני רוצה לברך אותך בשיר שכתבה לאה גולדברג: "למדני אלוקיי, ברך והתפלל על סוד עלה קמל, על נוגה פרי בשל על החירות הזאת: לראות, לחוש, לנשום לדעת, לייחל, להיכשל. למד את שפתותיי ברכה ושיר הלל בהתחדש זמנך עם בוקר ועם ליל, לבל יהיה יומי היום כתמול שלשום, לבל יהיה יומי עליי הרגל.." מזל טוב גחליליתה
מאחלת לך מכל הלב שלא יהיו ימייך הרגל, רק בריאות , אושר אהבה אין קץ. רקדנית ה-

רקדניתושששששששששששששש../images/Emo25.gif

אכן אכן משתבחות עם הזמן... תודה על השיר (אוהבת מאד את גולדברג) ומהפה שלך ...לזה שיושב שם למעלה...אינשללללה רק טוב!!!

*pank

New member
וכפי שאמר החכם כנפציוס!!!

יש המשתבחים עם הזמן ויש חבל על הזמן ויש שהם מעבר למקום ולזמן. מזל טוב!!!

RomiVais

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo70.gif מ-ז-ל--ט-ו-ב ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב ליום הולדתך! <למה לא אמרת???????> מקווה שעבר עליך יום משגע ואני מאשרת לך לחגוג כל השבוע!! תעשי חיים ומיטב האיחולים מכל הלב רומי

תודההההההה רומי ../images/Emo25.gif

אז... אני חגגתי ואמשיך לחגוג עוד כמה ימים... זה לא פשוט להחליף קידומת
.... קשרתי לי על משוש שמאל סרט סגול, על משוש ימין סרט ורוד (שיהיה תיאום בין הצבעים!!!) על הזנב קשרתי סרטים בזהב וכסף (כמו השמש והירח) ולבשתי חצאית נצנצים (להרשים את הסובבים
) וחולצת פייטים (כדי לשעשע את האורחים
) כולי התחשבות... כל חבריי באו לבקר (ויש כאלה שעוד יגיעו בימים הקרובים...) יתוש לבן כנף הגיע במיוחד יחד עם דבורת השנף. חרגול ורוד צוואר (בטח שיש כזה!) הגיע עם חרדון החורש... כנר צהוב סינר הגיע במיוחד עם שפרירית האגם... והשמחה גדולה מאאאאד על המתנות.... אספר לכם בפעם הבאה
.. קצת סקרנות אף פעם לא הזיקה... שאו ברכה והרבה תודות על כל הברכות רק טוב!!!

RomiVais

New member
איזה יופייייייי ../images/Emo65.gif

אני שמחה שאת חוגגת ואיזה קידומת שינית? אם אפשר לדעת....... המשך שבת נפלאה לך ורק טוב!!! רומי

למעלה