תמונות.. אממ.. יש לי תמונות של טלי..
M My Name Is Oshrat New member 12/6/07 #5 אמממ..../images/Emo4.gif אני יודעת שלא רואים טוב.. אני לא יודעת למה בדיוק זה ככה.. אצלי במחשב רואים טוב את התמונות... טוב אז סליחה בכל מקרה..
אמממ..../images/Emo4.gif אני יודעת שלא רואים טוב.. אני לא יודעת למה בדיוק זה ככה.. אצלי במחשב רואים טוב את התמונות... טוב אז סליחה בכל מקרה..
G g a l4 New member 12/6/07 #6 תודה...אבל יש לנו אותם כבר... עדיין את בפורום של מעריכוטלי אנחנו מכירות את כל התמונות+
M My Name Is Oshrat New member 12/6/07 #8 אממ..../images/Emo9.gif אופסי..סליחה.. אני לא ממש טובה נראה לי בפורום הזה חחח.. טוב נראה לי שפשוט אני אקרא את ההודעות חחח.. ולא ארשום משהו חחח...
אממ..../images/Emo9.gif אופסי..סליחה.. אני לא ממש טובה נראה לי בפורום הזה חחח.. טוב נראה לי שפשוט אני אקרא את ההודעות חחח.. ולא ארשום משהו חחח...
ת תמרוש5 New member 13/6/07 #9 למה?! אין דבר כזה טובה או לא טובה! וזה לא נורא ששמת תתמונות לא נמות מזה את מוזמנת לכתוב פה
M mary17 New member 13/6/07 #10 לא נורא!!!!! זה לא שהפורום עמוס בהודעות וזה לא שפתחת שירשור תמונות של רונה לי בפורום של טלי תודה על התמונות (למרות שלרובנו יש אותן) וזה לא אומר שאת לא צריכה לפתוח הודעות יותר מקסימום אני אשרשר העולם לא יפסיק להסתובב קחי את זה בקלות אחותי
לא נורא!!!!! זה לא שהפורום עמוס בהודעות וזה לא שפתחת שירשור תמונות של רונה לי בפורום של טלי תודה על התמונות (למרות שלרובנו יש אותן) וזה לא אומר שאת לא צריכה לפתוח הודעות יותר מקסימום אני אשרשר העולם לא יפסיק להסתובב קחי את זה בקלות אחותי