תגידו..?

../images/Emo3.gifתגידו..?

איפה המנהלת השרוטה שלנו נעלמה? אני היחידה שמתגעגעת..? יאללה אנשים תתעוררו משעמם לי ואני צריכה ללמוד מחררררררר

../images/Emo110.gifהמנהלת השרוטה שלנו

בילתה את רוב יומה איתי (הי הי תקנאו:p) אין לי כח לפרט אבל היינו בהופעה של כנסיית השכל באוניברסיטה והיה כזה שווה (נכון ליקו אנחנו מחכימות, לא סתם אנחנו לומדות באוניברסיטה^_~) עכשיו מנהלתנו בחורבה לא?:p

מה?! אני לא מאמינה!!

היא בוגדת בי?!??? ועוד איתך?!?!????? חכי חכי מה אני יעשה לך אם אני יפגוש אותך מתישהו..

תזכירי לה

שתעדכן כבר את הדף כניסה של הפורום!! מופיע שם הסיכום השבועי הרביעי הוא ישן כבר לא?.. או שאני מתבלבלת..?

../images/Emo110.gifחחחח אוקה

למרות שנראה לי שעד שאני אגיד לה את זה היא כבר תראה תהודעה הזאת.. והוא דיי ישן, מחרתיים בערך יצא חדש אבל לא היו יותר חדשים ממנו עוד

בסוף לא הלכתי לחורבה=\

לא באו הרבה אנשים.. אז החלטנו שנלך לאומן..
וגם את תבואי.. ואכן יום הכייף שלנו היה ממש כייף((:) גרר איזה קול יש לסולן כפרות עליו.. וכן..אני משכילה

../images/Emo110.gifכיבשה ומירב הלכו

ואז גם מאיה הייתה הולכת ועדי ואת ושרון ויפעת ואז היה לכן כיף:p מתי זה כבר שכחתי? לא כל כך בא לי מועדון אין לי את "רוח ההתלהבות שלפני היציאה"

../images/Emo110.gifבררררררר קר לי עכשיו../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

סתם כפרע (עליך)
(חחח נזכרת ב3 שהיו מלפנינו על הדשא ביוניברסיטי) אמממ את מבינה..בדר"כ כשאני רוצה ללכת למועדון אז יש תהתלהבות יאא כן בואו נלך וזה עכשיו אין לא כזה בא לי חח נראה עד אז..

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifאיזה חמודדדה:)

חח גמני התגעגעתי אליך בובה..
אני לא נעלמתי..פשוט לא יוצא לי להיות פה הרבה..אין לי כ"כ זמן למחשב בימים האחרונים..חופש מנוצל

למעלה